N1k0lA Публикувано Юни 1, 2012 Публикувано Юни 1, 2012 Май само аз си го деинсталирах от Cydia без проблем Цитирай
mimeto83 Публикувано Юни 1, 2012 Публикувано Юни 1, 2012 Ок ще изчакам , ама ако ще се забавиш драсни едно лично , че съм без телефон. Ако ме видите да се интересувам пак от тази тема (оправя ли се сега) , моля за един голям и бърз БАН. 3 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Юни 1, 2012 Публикувано Юни 1, 2012 Ще те наблюдавам Чудя ви се, защо ви е това Сири? Аз моето съм го изключил Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 1, 2012 Публикувано Юни 1, 2012 Аз лично си правя тестове за да мога да отговарям на въпроси 1 Цитирай
mimeto83 Публикувано Юни 1, 2012 Публикувано Юни 1, 2012 (редактирано) Ами знам ли за какво ми е .Най интересното е , че първия път когато го слагах още при пускането и , поиграх си точно 2 дни и я махнах.Сега пак щеше да е същото ама дойде с усложнения. DreamcatcheR Точно за това и аз го сложих заради добавките , но от вчера до сутринта съм активирала 3 пъти , защото губи връзка и не тръгва докато не направя нова активация.Всеки път като ми отказваше проверявах сървара и той си работеше. Почнах рестора , не мога да стоя така .Вече не искам да чуя за сири , сирища и сировци. Редактирано Юни 1, 2012 от mimeto83 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юни 1, 2012 Публикувано Юни 1, 2012 Въпросът е, че излязоха доста интересни добавки от сидия за това сири. И аз преди месеци като излезе го бях сложил само за проба, но сега смятам да се застои на телефона ми, освен ако не му спрат сървърите напълно Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 1, 2012 Публикувано Юни 1, 2012 siriport_ru_original.pem.tiff Само махнете тиф открая Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юни 1, 2012 Публикувано Юни 1, 2012 Аз нямам проблеми: Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юни 1, 2012 Публикувано Юни 1, 2012 Да - от 11-тият път Незнам колко е важно,но Location-a ми беше спраян,след като го включих се активира. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юни 1, 2012 Публикувано Юни 1, 2012 При мен си тръгна от първия път. Само махнах стария сертификат и дори не рестартирах телефона. Върви добре засега. Цитирай
asen4o0 Публикувано Юни 1, 2012 Публикувано Юни 1, 2012 Аз вече сигурно 20 пъти и не става. П.П. Със сертификата от Алекс ли стана? Цитирай
asen4o0 Публикувано Юни 1, 2012 Публикувано Юни 1, 2012 Току що правих рестор, защото исках да го махна, защото не се активираше, няма да рискувам пак, все пак мерси за помощта! 1 Цитирай
mimeto83 Публикувано Юни 1, 2012 Публикувано Юни 1, 2012 (редактирано) Някой успя ли да го махне без проблем. На тези които им се наложи рестор при опит за махане бяхте ли сложили туика за локация? Нещо ме съмнява , че от него идват проблемите. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Юни 1, 2012 от mimeto83 Цитирай
asen4o0 Публикувано Юни 1, 2012 Публикувано Юни 1, 2012 При мен веднъж стана без него, веднъж не стана. Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 1, 2012 Публикувано Юни 1, 2012 Първо махам всички туикчета, после сертификата и накрая Сирипорт... Цитирай
Стефан Пелтеков Публикувано Юли 1, 2012 Публикувано Юли 1, 2012 Привет, вече няколко пъти се опитвам да изтегля SiriPort, но не става. Изписва ми - POSIX: Operation timed out някакви идеи какво да правя? Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юли 1, 2012 Публикувано Юли 1, 2012 Махни репото и го добави отново. Възможно е да имат някакви проблеми в момента. Цитирай
techo91 Публикувано Юли 2, 2012 Публикувано Юли 2, 2012 При мен има странен проблем, системните звуци са много тихи и няма начин да се увеличат от никъде. След ресет от хоум и пауър бутона звуците са на нормалното ниво, но след ползване на Siri отново стават супер тихи. При някой друг наблюдава ли се тази аномалия? Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юли 2, 2012 Публикувано Юли 2, 2012 И при мен е така-честно казано не го и ползвам много това Siri,та не ми прави огромно впечатление Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.