Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Май само аз си го деинсталирах от Cydia без проблем :D

Публикувано

Ок ще изчакам , ама ако ще се забавиш драсни едно лично , че съм без телефон.

Ако ме видите да се интересувам пак от тази тема (оправя ли се сега) , моля за един голям и бърз БАН. :get-crazy:

Публикувано

Ще те наблюдавам :tooth:

Чудя ви се, защо ви е това Сири?

Аз моето съм го изключил :)

Публикувано

Аз лично си правя тестове за да мога да отговарям на въпроси :D

Публикувано (редактирано)

Ами знам ли за какво ми е .Най интересното е , че първия път когато го слагах още при пускането и , поиграх си точно 2 дни и я махнах.Сега пак щеше да е същото ама дойде с усложнения.

DreamcatcheR

Точно за това и аз го сложих заради добавките , но от вчера до сутринта съм активирала 3 пъти , защото губи връзка и не тръгва докато не направя нова активация.Всеки път като ми отказваше проверявах сървара и той си работеше.

Почнах рестора , не мога да стоя така .Вече не искам да чуя за сири , сирища и сировци.

Редактирано от mimeto83
Публикувано

Въпросът е, че излязоха доста интересни добавки от сидия за това сири. И аз преди месеци като излезе го бях сложил само за проба, но сега смятам да се застои на телефона ми, освен ако не му спрат сървърите напълно :D

Публикувано

Аз нямам проблеми:

d5825487-deea-1593.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Успя ли да активираш новата версия?

Публикувано

Да - от 11-тият път :smile:

Незнам колко е важно,но Location-a ми беше спраян,след като го включих се активира.

Публикувано

При мен си тръгна от първия път. Само махнах стария сертификат и дори не рестартирах телефона. Върви добре засега.

Публикувано

Аз вече сигурно 20 пъти и не става.

П.П. Със сертификата от Алекс ли стана?

Публикувано

Сертификатът се дърпа от тук

Публикувано

Току що правих рестор, защото исках да го махна, защото не се активираше, няма да рискувам пак, все пак мерси за помощта! :smile:

Публикувано (редактирано)

Някой успя ли да го махне без проблем. На тези които им се наложи рестор при опит за махане бяхте ли сложили туика за локация? Нещо ме съмнява , че от него идват проблемите.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от mimeto83
Публикувано

При мен веднъж стана без него, веднъж не стана.

Публикувано

Първо махам всички туикчета, после сертификата и накрая Сирипорт...

• 5 седмици по-късно...
Публикувано

Привет, вече няколко пъти се опитвам да изтегля SiriPort, но не става. Изписва ми - POSIX: Operation timed out някакви идеи какво да правя?

Публикувано

Махни репото и го добави отново.

Възможно е да имат някакви проблеми в момента.

Публикувано

При мен има странен проблем, системните звуци са много тихи и няма начин да се увеличат от никъде. След ресет от хоум и пауър бутона звуците са на нормалното ниво, но след ползване на Siri отново стават супер тихи. При някой друг наблюдава ли се тази аномалия?

Публикувано

И при мен е така-честно казано не го и ползвам много това Siri,та не ми прави огромно впечатление :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...