Dam1an Публикувано Май 1, 2011 Публикувано Май 1, 2011 проблемът ми е следния: Installous ми крашва.. Когато пусна някое приложение за даунлоад програмата просто се изключва (дирекно хоумстрийн) с последния аппсинк (1.1-5) и инсталос 4+ съм.. Проблемът е от 2-3 седмици, когато хакнах телефона и го сложих нямаша подобни "грешки". Не показва картинките на иконите, стоят като бяло прозорче.. (не всички, но повечето) Иначе мисля, че нямам броблем с ъпдейтване.. просто някой апп-ове ги сваля и инсталира нормално, а други просто крашва.. Мислех си, че е от недостиг на рам, но освобождавам постоянно от СБСетингс и проблемът е на лице .. Продължавам да търся из форума решение, но не намерих такова и за това реших направо да попитам.
Grievous Публикувано Май 1, 2011 Публикувано Май 1, 2011 Ако беше прочел темата, щеше да знаеш какво да правиш. Писна ми през няколко дена да повтарям, че трябва да се даде Reinstall на Installou и за по-сугурно и на AppSync, само защото ви домързява и лепвате темата отзад напред. Ръчното добавяне на програми/игри чрез iFunBox води до тези последствия с краша и белите икони. Синквай си ги през iTunes да нямаш тези проблеми. 1
Dam1an Публикувано Май 1, 2011 Публикувано Май 1, 2011 ех.. като видях този нервиран емотикон чак съвестно ми стана .. така де, за бой съм си.. дочетох цялата тема и действам..
iSHOOTER Публикувано Май 31, 2011 Публикувано Май 31, 2011 Здравейте , с iPhone 3Gs съм , фабрично откючен , 4.3.3 , Jail с последната Redsnow. Снощи му направих ъпгрейд от 3.1.3 на 4,3,3 , след което инсталирах Installous и автоматично appsync , след което направих синхронизация за да си прибавя всички неща които са ми в компютъра /MacBook/.Всичко се върна в апарата без проблеми , но след като изтеглих нови апликации от Installous не мога да ги синхронизирам и се изтриват защото itunes постоянно ми иска ауторизация на компютъра.Ауторизацията на itunes е правена само на един компютър , free апликациите веднага ги синхронизира с тях проблем не се появявя.Каде е проблема и можете ли да ми помогнете? Благодаря предварително.
Alxx® Публикувано Май 31, 2011 Публикувано Май 31, 2011 В настройките на инсталъс, дал ли си отметка на iTunes sync? Ако продължава: махни оторизацията, затвори и отвори тюнса пак, направи нова оторизация и се логни в стора.
iSHOOTER Публикувано Май 31, 2011 Публикувано Май 31, 2011 Не става така , опитах но отново изтрива кракнато-то приложение , забравих да спомена че сам с последна версия на iTunes , но все пак по интересно е че синхронизира всички стари качени приложения преди 4,3,3 и след ъпгрейда изтрива всяко ново приложение като позволява синхронизация само на free app.
Alxx® Публикувано Май 31, 2011 Публикувано Май 31, 2011 Хммм, пробвал ли си, преди да направиш синхронизация да маркираш ръчно transfer purchases и после останалото? Не помня на коя версия, но и при мен го имаше това и оттогава предварително ги прехвърлям.
iSHOOTER Публикувано Май 31, 2011 Публикувано Май 31, 2011 (редактирано) Alxx Благодаря , след като направих Transfer Purchases from ... новите приложения се копираха в Тюнса , сега всичко е ОК. Не разбрах откъде идва проблема но важно е че е решен. Редактирано Май 31, 2011 от iSHOOTER
Grievous Публикувано Юни 17, 2011 Публикувано Юни 17, 2011 Снощи имаше срив в репото на hackulo и получих няколко допитвания в чата за Installous.deb. По тази причина поставям пакет с приложението и всички добавки включени към него за да работи коректно. Installous инсталирате последен. В него са включени: - sourcegui-1.2.deb - hresources-1.0.deb - installous-4.4.2.deb - appsync31-1.0.2.deb за фирмуеър 3.x - appsync32-1.0.2.deb за iPad - appsync40plus-1.1-6.deb за фирмуеър 4.x Инсталирате AppSync според фирмуера на вашето устройство. За фирмуеър 3.x - AppSync31 За фирмеър 4.x - AppSync4 plus За iPad - AppSync32 Обнових първи пост където винаги ще може да изтеглите последната актуална версия.
The Shaman Публикувано Юли 6, 2011 Публикувано Юли 6, 2011 Chances are, you're a new iOS jailbreaker. Since last night's jailbreak release, we've quadrupled in traffic and our servers are doing their best to cope. I'll be working pretty hard to keep things online, but every once in a while you'll meet a couple slow patches. Sorry!
The Shaman Публикувано Юли 14, 2011 Публикувано Юли 14, 2011 При мен след вчерашния рестор, липсват и повече... и са разбъркани.
Alxx® Публикувано Юли 15, 2011 Публикувано Юли 15, 2011 И при мен похлъцва, но в общи линии си работи. Чат-пат виждам API unavailable, чат-пат други грешки, но само за кратко. Явно са попретоварени тия дни.
CyberOto Публикувано Юли 18, 2011 Публикувано Юли 18, 2011 Е, де - не цитирай последно мнение!!! Привет, Наложи ми се да се кача до 4.3.3 и нон стоп ми дава "API unavailable" от 3 дена насам. Явно ще се чака повечко Поздрави,
The Shaman Публикувано Юли 18, 2011 Публикувано Юли 18, 2011 Това не означава, че не може да се сваля!
The Shaman Публикувано Юли 19, 2011 Публикувано Юли 19, 2011 http://hackulo.us/forums/index.php?/topic/138772-hi-guys/
arm11 Публикувано Юли 21, 2011 Публикувано Юли 21, 2011 Еее, време беше. Доста дразнещо беше това API ERROR.
Grievous Публикувано Юли 21, 2011 Публикувано Юли 21, 2011 Нищо не е оправено. Не мога да кача излекувани приложения.
The Shaman Публикувано Юли 21, 2011 Публикувано Юли 21, 2011 Той единия линк ти е преебан там. Иначе те са коригирали грешките с апито и бавното зареждане.
Grievous Публикувано Юли 21, 2011 Публикувано Юли 21, 2011 Ако е прее*ан, няма да работи. Извлякох я от Crack... и я ъплоаднах ръчно. То си е тяхна разработка и няма да се учудя скоро и него да фикснат. Както и да е, ще ги мятам от компа.
mirage Публикувано Юли 21, 2011 Публикувано Юли 21, 2011 Моля ви, споделете как , ако сте успяли , сте оправили тази API грешка в инсталуса? Опитах да преинсталирам AppSync4+ и Installous и пак не ми позволява да свалям нищо...
The Shaman Публикувано Юли 22, 2011 Публикувано Юли 22, 2011 Махни и двете и инсталирай installous от hackulo. Той ще си инсталира и AppSync. В момента няма проблем със свалянето и изобщо с използването на installous.
Recommended Posts