friendkiller Публикувано Юли 26, 2011 Публикувано Юли 26, 2011 Здравейте, обяснението е супер. Всичко се инсталира без проблем. но когато се опитам да инстал приложение от ИНСТАЛИУС ми дава грешка: "Installation failed: Invalid IPA" Имам ауторизация на компютъра, и съм инсталирал безплатни приложения... някой да има някакво мнение? Благодаря предварително
SpiceBoy Публикувано Юли 26, 2011 Публикувано Юли 26, 2011 Това на дадено приложение ли се случва или на всички?
naidenoff Публикувано Юли 26, 2011 Публикувано Юли 26, 2011 Споко, проблема не е при само теб...появява се при всички. Това си е бъг на Installous, има си цяла тема за това, не трябваше да пускаш нова. edit: Местя коментарите в правилната тема.
The Shaman Публикувано Август 1, 2011 Публикувано Август 1, 2011 @Apptrackr: If you're running 4.3.3 and you're getting "Invalid IPA" error, please install AppSync from the Hackulous repository and not from others. http://www.twitlonger.com/show/c3h048
ozi Публикувано Август 4, 2011 Публикувано Август 4, 2011 (редактирано) И аз го бях инсталира от Hackulous repository, но ми даваше "Invalid IPA" на 5 от 6 опита, а съм с 4.1. Оправи се като направих следното: деинсталирах Installous, деинсталирах и AppSync, след което инсталирах отново Installous от Hackulous repository (заедно с него се качва и AppSync)и всичко си дойде на мястото. Спи града... както е казал поета уффф.... май се явих ехото на Шамана (218) Редактирано Август 4, 2011 от ozi
HURRICANE Публикувано Август 24, 2011 Публикувано Август 24, 2011 Днес джейлнах моята четворка,но Installous постояно крашва и не мога почти да го използвам,постояно ми излиза от него.Телефона е джейлнат с JailbreakMe 3.0,ако можете да помогнете по някакъв начин ще съм ви много благодарен .
HURRICANE Публикувано Август 24, 2011 Публикувано Август 24, 2011 Благодаря много,за сега се държи стабилно .
Grievous Публикувано Октомври 28, 2011 Публикувано Октомври 28, 2011 Вчера на чисто ресторнат телефона със Сашо (Aveliky) забелязахме, че след слагане на Installous се инсталира и Mobile Substrate. Така, че онези, които ползват tethered jail мнооого да внимават!!! Лично аз го свързвам със скорошния ъпдейт на AppSync.
Grievous Публикувано Декември 15, 2011 Публикувано Декември 15, 2011 В шапката е същия Installous от преди месеци. Substrate-то се добави наскоро с един ъпдейт на AppSync. Така, че тегли и тествай. Най-много да ресторнеш пак. 2
BANNN Публикувано Декември 15, 2011 Публикувано Декември 15, 2011 Предполагам ако се добави ръчно без добавяне на субстрата ще си работи без проблеми. До колкото знам добавянето на мобил субстрата в Инсталъс е заради подкрепа на семи тетъра. 1
Grievous Публикувано Декември 15, 2011 Публикувано Декември 15, 2011 Една (1) минутка. П.С. Готово, в кепето е. 1
kawabiker Публикувано Декември 15, 2011 Публикувано Декември 15, 2011 (редактирано) Гога мога да те светна, че ако си дръпнеш само апсинка и го турнеш ръчно ( рестарт , респринг ) без да дърпаш инсталуса, аповете ще ти работят, няма да имаш нужда от Semitether и ще можеш да си ресваш тела спокойно. Така ни субстрат, ни други шитни са ти нужни, оообаче за да ги качиш ти е нужен целия пакет , т.е. слагаш апсинка със субстрата, слагаш каквото ти е нужно, махаш апсинка и другата гад, слагаш ръчно само апсинк.деб и всичко бачка, сложно е малко но не буташ нищо от Сидия Редактирано Декември 15, 2011 от kawabiker 2
kawabiker Публикувано Декември 16, 2011 Публикувано Декември 16, 2011 (редактирано) С инсталуса можеш ли да си рестартираш тела ? Защото аз когато си играх с тая схема установих, че когато него го кача, за да си ресна тела ми е нужен semitether , а като го махнах и оставих апсинка само, нямах проблем с рестарта на тела . Но сложиш по нов апсинк, който даже не се виждаше в сидия че е инсталнт, но лекуваните ми тръгваха без проблем . Редактирано Декември 16, 2011 от kawabiker
Spasow* Публикувано Януари 2, 2012 Публикувано Януари 2, 2012 (редактирано) Наскоро ъпдейтнах на 5.01 и след като джейлнах и сложих Installous имам чуството ,че скоросто за сваляне на FileApp ,Filedude спадна драстично... Стоя до модема и едвам се тегли.А интересното е ,че преди всяко сваляне когато дам на приложение да го сваля и избера източник { от кой сайт ( fileapp,filedude) } ми излиза така нареченото AntiRobot - а именно да въвеждам текст от картинка..Нали на fileape трябва да изчакаш 15 секунди,а на filedude да въведеш 4 букви..За да стигна дo тях трябва да въведа текст. Ако на някой му се е сличило нещо подобно да сподели. Редактирано Януари 2, 2012 от Spasow*
kokich777 Публикувано Януари 2, 2012 Публикувано Януари 2, 2012 И при мен излиза AntiRobot, но скороста на сваляне си е както преди...
Grievous Публикувано Януари 2, 2012 Публикувано Януари 2, 2012 Нещо сте в заблуда или проблем с доставчика. Направих два опита и: Това с 3GS. Втория шот за малко да го изтърва. 1
lelopexa Публикувано Януари 2, 2012 Публикувано Януари 2, 2012 А на мен ми дава от една седмица Invalid IPA като се опитвам да ъпдейтна две от приложенията си..
Alxx® Публикувано Януари 2, 2012 Публикувано Януари 2, 2012 Търси ме в скайп, адаша ще ти каже ника 1
Spasow* Публикувано Януари 2, 2012 Публикувано Януари 2, 2012 Знам,че към Installous се добавяха някакви неща против Invalid IPA ама не знам точно какви??
mitkoiphone Публикувано Януари 2, 2012 Публикувано Януари 2, 2012 И аз имам проблем със скороста, но не ми е толкова голям проблем. И то не е постоянно, а от време на време.
DreamcatcheR Публикувано Януари 2, 2012 Публикувано Януари 2, 2012 Аз проблем със скоростта имам с filedude почти в 100% от случаите. Първо са нужни 5-10 сек. докато тегленето започне. След това сваля с 10-30-кб/сек и насича все едно връзката ми с интернет прекъсва на всеки 5 сек. Въобще - зор. С fileape няма проблеми. Тръгва винаги от раз. Но този нов робот направо къса всички нерви.. Да вземат да пуснат пак paid subscriptions или нещо от сорта, да си платим и да ни се махне тая гадост..
Grievous Публикувано Януари 2, 2012 Публикувано Януари 2, 2012 Шотовете ми са от filedude - последния линк в Installous.
Recommended Posts