cvetty Публикувано Декември 10, 2009 Публикувано Декември 10, 2009 Първо да кажа, че използвах търсачката, но не намерих подобна тема, за това направих Тук, искам да коментираме и обсъждаме всичко свързано с Canon (снимки, качество, функции, дизайн и т.н) Всъщност, имам такъв фотоапарат от много скоро, по-точно от днес Модела е: Canon PowerShot SX120 IS.Искам да ми кажете какви са ви впечатленията за него, дали според вас е с хубави параметри, или пък не става за нищо Очаквам вашите коментари! :thumbup: Цитирай
John Digweed Публикувано Декември 10, 2009 Публикувано Декември 10, 2009 Имам един canon 12 мх (не му знам точния номер) и съм много доволен, не че разбирам кои знае колко от фотоапарати, но мисля ми се че си струват парите. ДА каже някои които повече разбира Цитирай
cvetty Публикувано Декември 10, 2009 Автор Публикувано Декември 10, 2009 Благодаря за отговора! :razz: Опитах се да потърся този 12 mx в google, но нищо не намерих.Мислех си, дали можех да си купя и по-хубав от този, но вече няма връщане назад Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 10, 2009 Публикувано Декември 10, 2009 Вече го имаш, така че няма да обсъждам цената. Славят се като едни от най - добрите. Имам Canon-и от няколко поколения и съм изключително доволен откъм удобство, екстри и качество на снимките. Честито! Цитирай
cvetty Публикувано Декември 10, 2009 Автор Публикувано Декември 10, 2009 Вече го имаш, така че няма да обсъждам цената. Не се притеснявай да кажеш, каквото и да било Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 10, 2009 Публикувано Декември 10, 2009 Не е до притеснение - имах предвид че са доста по-скъпи от повечето оферти на пазара, и ако ти предстоеше избор...за любителски снимки и други апарати стават, но този е екстра. П.П. Да се "щракнеш" и да качиш снимки, да красят форума Цитирай
Anthony Публикувано Декември 10, 2009 Публикувано Декември 10, 2009 Преди няколко месеца имах дилема при покупката на фотоапарат. Колебаех се между Сони и Канон до 900-1000 лв.. Благодарение на Ammcfc и доста четене на ревюта по форумите, осъзнах голямата си грешка и сега съм горд собственик на Panasonic Lumix DMC-TZ7. Просто е уникална машинка в класа на сапунерките за любители или така наречените Point & Shoot. Там Panasonic за мен са лидера, въпреки предишните ми заблуди и робуване на марки. Цитирай
cvetty Публикувано Декември 10, 2009 Автор Публикувано Декември 10, 2009 Не ми се искаше да е любителски, но все пак мисля, че е малко по-висок клас, и не е просто за да се "щракаш" Има доста нови функции! -- Чет Дек 10, 2009 11:48 pm -- И аз разглеждах най-различни марки, но баща ми каза, че ще вземем Canon, и само Canon :razz: Имам един Panasonic, но какво ли не е преживял, горкия Цитирай
John Digweed Публикувано Декември 10, 2009 Публикувано Декември 10, 2009 Е този ми се струва готин ама не знам, Някои да има от тоз модел [youtube:33yem4dn] [/youtube:33yem4dn] Цитирай
cvetty Публикувано Декември 11, 2009 Автор Публикувано Декември 11, 2009 Да, наистина изглежда доста интересен и атрактивен, но предполагам е и много скъп Цитирай
John Digweed Публикувано Декември 11, 2009 Публикувано Декември 11, 2009 Ами всичко хубаво е скъпо. Струва ми се че си заслужават парите. :razz: Цитирай
cvetty Публикувано Декември 11, 2009 Автор Публикувано Декември 11, 2009 По-принцип, исках да си взема по-скъп фотоапарат, но трябваше да се съглася за този.Условието беше, по-евтин фотоапарат+лаптап, или само скъп апарат.Естествено, бях за първия вариант :razz: Цитирай
John Digweed Публикувано Декември 11, 2009 Публикувано Декември 11, 2009 Е по добрия вариант си избрала Честито :razz: Цитирай
cvetty Публикувано Декември 14, 2009 Автор Публикувано Декември 14, 2009 Искам да попитам потребителите на canon коя програма най-често използват.Easy,Program или Auto?И някой, ако може да ми каже как се оправя стабилизатора? Цитирай
deezel Публикувано Декември 14, 2009 Публикувано Декември 14, 2009 Подкрепям Anthony. Не робувам на марки (освен на Apple, до една степен), но към момента никой друг производител не може да ми предложи по-добър и изгоден бридж от FZ серията на Panasonix. Аз снимам с FZ-28, който е предпоследният модел. Малко ме е яд, че не изчаках за следващия, основно заради хубавия стерео микрофон, но, какво да се прави. Цитирай
cvetty Публикувано Декември 14, 2009 Автор Публикувано Декември 14, 2009 Изглежда, наистина много добре.Със сигурност е професионален, нали? :geek: -- Пон Дек 14, 2009 6:43 pm -- Ето малко макро снимчици, които направих със Сanon :razz: Без помощ откъм фотошоп или някакви такива програмки! Цитирай
deezel Публикувано Декември 14, 2009 Публикувано Декември 14, 2009 Бридж е, полупрофесионален. Предлагам да прекръстим темата на "Тема за фотоапарати", например. Цитирай
John Digweed Публикувано Декември 14, 2009 Публикувано Декември 14, 2009 Наистина хубави снимки прави. С здраве да ползваш. :thumbsup: Цитирай
cvetty Публикувано Декември 14, 2009 Автор Публикувано Декември 14, 2009 deezel, прав си!Най-добре ще е да сменя името на темата(Ако можеш да ми кажеш как става? :redface: ) john_digweed, благодаря, и аз мисля, че прави много хубави снимки ! Цитирай
cvetty Публикувано Декември 14, 2009 Автор Публикувано Декември 14, 2009 Не съм аз, някой друг я е променил.Благодаря -- Пон Дек 14, 2009 9:58 pm -- Добре че си призна, иначе така щях да те измъчвам Вече прекръстихме темата, за това мога да кажа, че съм направо влюбена в този фотоапарат: -- Сря Дек 16, 2009 8:59 pm -- Ето и най-новата снимка, която според мен е перфектна, за такъв фотоапарат като моя Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 18, 2009 Публикувано Декември 18, 2009 Искам да попитам потребителите на canon коя програма най-често използват.Easy,Program или Auto?И някой, ако може да ми каже как се оправя стабилизатора? Епа снимаш, както си искаш. Автоматични настройки е ясно - аз лично ги ползвам само ако бързам да заснема нещо и нямам време да нагласям ръчни настройки. Program предполагам са видовете сцени. Ако имаш време преди снимката, прави ги с него, като избереш подходяща за случая сцена. И след това разбира се можеш също да пипнеш експозицията и някоя-друга настройка. Пусни някоя снимка в пълен размер (ползвай thumbnail tag-a за форума) да видим по-добре как се справя този твой апарат. Може и някое автопортретче, няма да възразим.. Цитирай
cvetty Публикувано Декември 20, 2009 Автор Публикувано Декември 20, 2009 А как да оправя стабилизатора, това винаги ми е проблем?Ето и малко снимчици от фотоапарата: Цитирай
John Digweed Публикувано Декември 20, 2009 Публикувано Декември 20, 2009 Аз като гледам снимката ти, стабилизатора не е проблем :kisscheek: сори Цитирай
cvetty Публикувано Декември 20, 2009 Автор Публикувано Декември 20, 2009 Според мен може да бъде много по-добре! Защо не сложиш и ти някои твои снимки ? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.