arm11 Публикувано Август 7, 2013 Публикувано Август 7, 2013 То си стои така и когато въведеш текст се сменя на Send. Да де и преди си имаше Audio note, просто сега са добавили този бутон. Цитирай
Lyudmil Публикувано Август 7, 2013 Публикувано Август 7, 2013 При мен си е send И при мен е така, рестартирах програмката, но без резултат, хмм? Цитирай
arm11 Публикувано Август 7, 2013 Публикувано Август 7, 2013 Някакъв Silent update ми се струва са направили. А ето и от калдата го казаха: Цък Цитирай
Kaloyan Публикувано Август 7, 2013 Публикувано Август 7, 2013 (редактирано) Пробвайте да разрешите от Settings достъп на WhatsApp до микрофона. Edit: В iOS7 е - Privacy -> Microphone Редактирано Август 7, 2013 от Kaloyan Цитирай
Lyudmil Публикувано Август 7, 2013 Публикувано Август 7, 2013 Това къде точно в Settings става? Цитирай
iPhoneman Публикувано Август 7, 2013 Публикувано Август 7, 2013 iOS6 няма за забрана на достъпа до микрофон. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Август 7, 2013 Публикувано Август 7, 2013 До преди час го нямах?!Сега се появи микрофона,без да пипам нищо по настройки! Цитирай
Lyudmil Публикувано Август 7, 2013 Публикувано Август 7, 2013 We are releasing Voice Messages on all of our platforms simultaneously. Ето за това някой имат опцията, други все още не. Ще трябва да почакаме. Цитирай
iPhoneman Публикувано Август 7, 2013 Публикувано Август 7, 2013 То е ясно, че ще се чака, но аз лично не виждам смисъл от тези смешни опции, които не носят нищо пълноценно за използване на едно чат приложение. Whatsapp е бледо копие на BBM и според мен трябва да наблегнат на нещо друго по-интуитивно, свързано със сигурност примерно, криптиране или друго, което би било наистина добро и ако трябва да се плати отделно ще се плати, но да си заслужава. Как ли не ще пращам е така пиян с надут език и прегракнал, да записвам и изпращам някакви гласови съобщения на каката или пък на шефа. Тези Whatsapp за 4 години освен глупости нищо друго не направиха. До сега ни крадяха чатовете и файловете, а сега и гласовете ще ни записват, че и от тях да си направят база данни. При първото по-масово приложение, което се появи за iOS и го сменям. И 10 лева да струва, но да върши добра работа за чат и да не е бъгаво, като Whatsapp. Цитирай
The Shaman Публикувано Август 7, 2013 Публикувано Август 7, 2013 Ами ходи похвали предпочитаните от теб в темите им! Що трябва да плюеш тази, тук. 2 Цитирай
arm11 Публикувано Август 7, 2013 Публикувано Август 7, 2013 От всички чат приложения, точно Whatsapp е с най-малко бъгове. 3 Цитирай
Lyudmil Публикувано Август 7, 2013 Публикувано Август 7, 2013 И при мен, сега може да дишаме спокойно и да не обръщаме внимание на опцията at all. 1 Цитирай
gogogetov Публикувано Август 8, 2013 Публикувано Август 8, 2013 Не съм съгласен, че е безсмислена екстрата. Лично аз вече я използвах няколко пъти и ми се струва доста полезна. Особено за хора с интензивен начин на живот, които нямат време и възможност да пишат в забързаното си ежедневие. Имайте предвид, че повечето хора в големите градове по света са така. Не бива да съдите само по себе си. Струва ми се, че тази добавка ще ги тласне доста напред пред конкурентите им. Иска ми се в бъдеще да пуснат update за разговори през интернет. Тогава вече със сигурност ще доминират. 1 Цитирай
arm11 Публикувано Август 8, 2013 Публикувано Август 8, 2013 Аз лично започнах да я използвам, най-вече докато шофирам. 2 Цитирай
Lyudmil Публикувано Август 8, 2013 Публикувано Август 8, 2013 Тъпото е, че като запишеш съобщение и веднага го праща, а не ти дава възможност първо да го преслушаш, както беше преди с audio note опцията. Цитирай
shemesh Публикувано Август 8, 2013 Публикувано Август 8, 2013 За мен това че веднага изпраща гласовата бележка е плюс. Ако ще записвам,прослушвам и редактирам...по-добре просто да го напиша. 2 Цитирай
arm11 Публикувано Август 8, 2013 Публикувано Август 8, 2013 Аудио ноута си го има като опция. Просто тази функция сега е точно бърза и не ангажираща с допълнителни действия, която да се ползва като PTT. Цитирай
mimi74 Публикувано Септември 20, 2013 Публикувано Септември 20, 2013 Здравейте,искам първо да се извиня за невежеството си,но от скоро съм с IPhone.Въпросът ми е следният... От къде мога да си възстановя историята на определен чат в WatsApp? Без да искам изтрих чат,който ми е с важна информация.Знам че се пази в кеш памет,но къде точно да го търся това?Благодаря Ви предварително, ако можете да ми помогнете Цитирай
rooibos Публикувано Септември 20, 2013 Публикувано Септември 20, 2013 Вероятно от NSA я имат. След като си изтрил историята мисля, че няма начин. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.