Alxx® Публикувано Септември 20, 2013 Публикувано Септември 20, 2013 Начин има само ако е отметнат бекъп в iCloud. П.П. Мими, откъде изрови 2г с 4.1? Я, да си редактираш съдържанието на профила?! 1 Цитирай
mimi74 Публикувано Септември 20, 2013 Публикувано Септември 20, 2013 (редактирано) отметнат е на Monthly.След това на къде и как? Имаш предвид Chat Backup na Whats app настройки или iCloud / storage & / iCloud BackupBackup Редактирано Септември 20, 2013 от mimi74 Цитирай
kgkpk Публикувано Ноември 30, 2013 Публикувано Ноември 30, 2013 Здравейте, за първи път пиша тук и може би някъде е обсъждано това, но имам проблем с push notifications на whatsapp. или поне само с нея го забелязвам. Не получавам никакви нотификации след като изляза от апп-а. изтрих я и пак я инсталирах но проблема си остана. Някакъв съвет? Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 30, 2013 Публикувано Ноември 30, 2013 Версията на телефона тази от профила ли е? И, само с уатсап ли няма пуш? Цитирай
kgkpk Публикувано Ноември 30, 2013 Публикувано Ноември 30, 2013 Не цитирай последен пост!!! С последната версия съм 7.0.4 и мисля че само при уатс ап е проблема. той се появи онзи ден изведнъж Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 30, 2013 Публикувано Ноември 30, 2013 Значи имат проблеми със сървърите, вероятно. Цитирай
Mexicano Публикувано Декември 9, 2013 Публикувано Декември 9, 2013 Може ли да се свали историята на чата в Whatsapp от Icloud на PC или на телефон с друг номер? Направил съм backup на чата в Icloud, но за да го сваля на нови си тел (Iphone 5S) ми иска потвърждение през смс, а аз си смених и телефонния номер... Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 9, 2013 Публикувано Декември 9, 2013 Губиш, както бекап-а, така и лайфтайм лиценза(ако си го имал някога). Цитирай
dedil Публикувано Декември 9, 2013 Публикувано Декември 9, 2013 При мен се получи! Това, което трябва да се направи е след бекъп -а от дивайса, от който е направен да смениш номера, SMS потвърждение, чак тогава "влиза в играта" новия дивайс с новия SIM, включваш и самото приложение те пита дали искаш и т.н. Предполагам, че за тези, които са затрили историята си вече е късно, но за всички останали не е. Аз имам един много важен принцип, когато сменям каквото и да е, свързано с техника - пускай новото, огледай, прочети. Когато съм наясно мигрирам данните, минава известно време и ако новото си е ок, чак тогава идва момента, в който старото заминава на някъде. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 11, 2013 Публикувано Декември 11, 2013 Потребителите с операционна под 6.х.х да не ъпдейтват!!! Инсталира се даже и на 4.3, но на версиите под 6.х.х крашва при отваряне на чат, т.е. употребата му е невъзможна! 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 12, 2013 Публикувано Декември 12, 2013 Бързо реагират, не може да им се отрече. Цитирай
arm11 Публикувано Декември 12, 2013 Публикувано Декември 12, 2013 За това са най-добрите в бранша. Цитирай
marbu Публикувано Декември 18, 2013 Публикувано Декември 18, 2013 Здравейте! Има ли някакъв начин да си прехвърля съобщенията от whatsapp от андроид телефона на iphone 5S? Sent from my iPad using Tapatalk 2 Цитирай
dedil Публикувано Декември 18, 2013 Публикувано Декември 18, 2013 … прехвърля съобщенията от whatsapp от андроид телефона на iphone 5S? Аз бих опитал. Направи стъпките, които са упоменати при смяна на номера в самото приложение. Може да сработи и при смяна на дивайса, какво губиш, нищо... освен време и надежда Цитирай
Grievous Публикувано Декември 18, 2013 Публикувано Декември 18, 2013 Ако имаха общ облак, можеше и да се получи. 2 Цитирай
dedil Публикувано Декември 19, 2013 Публикувано Декември 19, 2013 Накара ме да се замисля… Може и да си прав, но обясни, моля, защо да нямат общ облак? Ако имаш предвид самото приложение, разбира се? Не съм запознат на ниво софтуеър, но не са ли някакви данни, които си стоят някъде на клауда и когато ги "повикаш" идват? Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 19, 2013 Публикувано Декември 19, 2013 Самото приложение няма собствен облак Цитирай
dedil Публикувано Декември 19, 2013 Публикувано Декември 19, 2013 Странно, това би решило много проблеми и предполагам би накарало още повече потенциални ползватели да го придобият Цитирай
newabv Публикувано Януари 29, 2014 Публикувано Януари 29, 2014 Някой знае ли защо контактите ми в "любими" не са по азбучен ред? Има ли някаква настройка за това, че нещо не я открих? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.