Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

WhatsApp Messenger

Recommended Posts

Публикувано

Начин има само ако е отметнат бекъп в iCloud.

П.П. Мими, откъде изрови 2г с 4.1? Я, да си редактираш съдържанието на профила?!

Публикувано (редактирано)

отметнат е на Monthly.След това на къде и как? Имаш предвид Chat Backup na Whats app настройки или iCloud / storage & / iCloud BackupBackup

Редактирано от mimi74
  • 2 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте, за първи път пиша тук и може би някъде е обсъждано това, но имам проблем с push notifications на whatsapp. или поне само с нея го забелязвам. Не получавам никакви нотификации след като изляза от апп-а. изтрих я и пак я инсталирах но проблема си остана. Някакъв съвет?

Публикувано

Версията на телефона тази от профила ли е? И, само с уатсап ли няма пуш?

Публикувано

Не цитирай последен пост!!!

С последната версия съм 7.0.4 и мисля че само при уатс ап е проблема. той се появи онзи ден изведнъж

Публикувано

Значи имат проблеми със сървърите, вероятно.

Публикувано
Публикувано

Може ли да се свали историята на чата в Whatsapp от Icloud на PC или на телефон с друг номер? Направил съм backup на чата в Icloud, но за да го сваля на нови си тел (Iphone 5S) ми иска потвърждение през смс, а аз си смених и телефонния номер...

Публикувано

Губиш, както бекап-а, така и лайфтайм лиценза(ако си го имал някога).

Публикувано

При мен се получи!

Това, което трябва да се направи е след бекъп -а от дивайса, от който е направен да смениш номера, SMS потвърждение, чак тогава "влиза в играта" новия дивайс с новия SIM, включваш и самото приложение те пита дали искаш и т.н.

Предполагам, че за тези, които са затрили историята си вече е късно, но за всички останали не е.

Аз имам един много важен принцип, когато сменям каквото и да е, свързано с техника - пускай новото, огледай, прочети. Когато съм наясно мигрирам данните, минава известно време и ако новото си е ок, чак тогава идва момента, в който старото заминава на някъде.

Публикувано

Потребителите с операционна под 6.х.х да не ъпдейтват!!! Инсталира се даже и на 4.3, но на версиите под 6.х.х крашва при отваряне на чат, т.е. употребата му е невъзможна!

Публикувано

Бързо реагират, не може да им се отрече.

Публикувано

Здравейте! Има ли някакъв начин да си прехвърля съобщенията от whatsapp от андроид телефона на iphone 5S?

Sent from my iPad using Tapatalk 2

Публикувано

Не.

Публикувано

… прехвърля съобщенията от whatsapp от андроид телефона на iphone 5S?

Аз бих опитал.

Направи стъпките, които са упоменати при смяна на номера в самото приложение. Може да сработи и при смяна на дивайса, какво губиш, нищо... освен време и надежда ;)

Публикувано

Ако имаха общ облак, можеше и да се получи. ;)

Публикувано

Накара ме да се замисля… Може и да си прав, но обясни, моля, защо да нямат общ облак? Ако имаш предвид самото приложение, разбира се? Не съм запознат на ниво софтуеър, но не са ли някакви данни, които си стоят някъде на клауда и когато ги "повикаш" идват?

Публикувано

Самото приложение няма собствен облак;)

Публикувано

Странно, това би решило много проблеми и предполагам би накарало още повече потенциални ползватели да го придобият :unsure:

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Някой знае ли защо контактите ми в "любими" не са по азбучен ред? Има ли някаква настройка за това, че нещо не я открих?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...