nbotov Публикувано Януари 12, 2021 Публикувано Януари 12, 2021 Доколкото прочетох това не важи за ЕС.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 12, 2021 Публикувано Януари 12, 2021 Виждам аз какви предложения получавам от Istangram. От всички фейс приложения, само WhatsApp има достъп до контактите и номера ми. Цитирай
JmeLche Публикувано Януари 17, 2021 Публикувано Януари 17, 2021 Безполезна ... как па отсече. Виж сега аз какво ще напиша - полезна!И какво стана "Безполезна или полезна" вече Гогата не го ползва!Sent from my iPhone 12 Pro using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 2, 2021 Публикувано Февруари 2, 2021 WhatsApp сподели информация с Facebook. Другото е лъжа! Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 3, 2021 Публикувано Февруари 3, 2021 фб ги притежават и споровете са без смисъл. RIP whatsapp, бяхте първи за iPhone, но "леко" се наср@хте. Почивайте в мир. В същия дух да почиват и тиндър, ок купид, инстаграм... Цитирай
simeonov_74 Публикувано Май 20 Публикувано Май 20 (редактирано) Здравейте, опитвам се да инсталирам whatsapp и нещо не ми се получава. Инсталирам, отварям приложението, въвеждам телефонен номер, давам Next и ми отваря "условия за услугата на whatsapp" и не зная как да продължа. Да не би да е от IOS 17.5 нещо, защото на дъщеря ми стана без проблем, но тя е с 17.4.1? Редактирано Май 20 от simeonov_74 Цитирай
simeonov_74 Публикувано Май 21 Публикувано Май 21 (редактирано) Оправих го. Имам друг въпрос. Ползва ли някой whatsapp с часовник различен от Apple watch да каже има ли някъде в приложението или часовника функция която да активирам за да ми идва известие на часовника. От Zepp приложението съм разрешил уведомление, но като получа няма нищо. С вайбър нямам проблем. Редактирано Май 21 от simeonov_74 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.