alexanderkirow Публикувано Октомври 15, 2011 Публикувано Октомври 15, 2011 иска ми някакъв код за активиране ? Цитирай
algor Публикувано Октомври 15, 2011 Публикувано Октомври 15, 2011 А бре, пич, ти как питаш все едно тук някой е собственик и разработчик на програмата... Изчакай половин час и като няма резултат повтори процедурата. пп. В контекст на твоя въпрос: -ще го получиш в 19.48ч. 2 Цитирай
alexanderkirow Публикувано Октомври 15, 2011 Публикувано Октомври 15, 2011 Всичко стана благодаря за помощта на някои !!! Цитирай
Sladichuk® Публикувано Октомври 15, 2011 Публикувано Октомври 15, 2011 Но за в бъдеще май нищо няма да ти става, (със или без помощта), след като толкова ти се ще да си спестяваш четенето, но пък обичаш спаменето с елементарни постове и въпроси..... Цитирай
arm11 Публикувано Октомври 28, 2011 Публикувано Октомври 28, 2011 Пак платена, странно решение Цитирай
baronbg Публикувано Октомври 29, 2011 Публикувано Октомври 29, 2011 Малко офтопик, вчера слагах WhatsApp на едно Галакси. При инсталацията имаше съобщение "безплатно за 1 година после 1,70/на година". За сумата не съм много сигурен, но е факт , че за Андроида е безплатен само за първата година. Цитирай
arm11 Публикувано Октомври 29, 2011 Публикувано Октомври 29, 2011 По-добре даже да е платено, защото така ще имат парици да поддържат и развиват апликацията. Наистина това е най-доброто приложение за мен и най-използваното. И сега въпрос: някой дали знае как може да го излъжем да не показва кога съм онлайн или пък да показва, че съм онлайн винаги. Това с локацията му намерих цаката вече 2 Цитирай
mafrendo Публикувано Ноември 14, 2011 Публикувано Ноември 14, 2011 Здравейте, имам следното питане... мога ли да прехвърля whatsapp информация от 4 на 4S или за да бъда по изчерпателен имам чат на 4-ката (който както знаете пази всичко писано отначалото) и понеже съм с 4S мога ли някакси и ако може как да го прехвърля на S-kata, такаче на новия телефон да си го имам пак този чат с писаното отнало ? Благодаря предварително Цитирай
Wayward Публикувано Ноември 14, 2011 Публикувано Ноември 14, 2011 Струва ми се,че може да ти помогне да си направиш ръчен бекъп на whatsup от 4ката. Цитирай
mafrendo Публикувано Ноември 14, 2011 Публикувано Ноември 14, 2011 Може да ти прозвучи смешно, но не разбрах много от това което си ми написал като отговор ако можеш да ми го обясниш как става или да ми го кажеш по простостичко, защото съм доста невеж Цитирай
Sladichuk® Публикувано Ноември 14, 2011 Публикувано Ноември 14, 2011 Ех, бре... Как мразите да четете... Chronus от Cydia e лекът за болката ти.... Само не знам дали вече е портнат за 5.0 или 5.0.1, но можеш да погледнеш, или да пробваш, ако знаеш какво правиш... PS. 22:02 Edit: Още веднъж пробвай подобно искане – с подобно оправдание: ако можеш да ми го обясниш как става или да ми го кажеш по простостичко, защото съм доста невеж Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 14, 2011 Публикувано Ноември 14, 2011 Виж и това: http://bgiphone.com/topic/16492-appbackup/page__view__findpost__p__114559 Цитирай
mafrendo Публикувано Ноември 14, 2011 Публикувано Ноември 14, 2011 явно съм издразнил някой хора и съжалявам за това но прочетох цялата тема и не намерих отговор на въпроса си, но явно съм проспунал ... Благодаря все пак за отоговорите Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 14, 2011 Публикувано Ноември 14, 2011 Уффф, сега схващам, че искаш от 4 към 4S, а за него няма джейл. Опитай да си ги препратиш. Цитирай
mupo Публикувано Ноември 15, 2011 Публикувано Ноември 15, 2011 Здравейте, имам следното питане... мога ли да прехвърля whatsapp информация от 4 на 4S или за да бъда по изчерпателен имам чат на 4-ката (който както знаете пази всичко писано отначалото) и понеже съм с 4S мога ли някакси и ако може как да го прехвърля на S-kata, такаче на новия телефон да си го имам пак този чат с писаното отнало ? Благодаря предварително Ако 4-ката е с iOS 5.0 ако направиш BackUp в iCloud на приложението и после върнеш BackUp-а на 4S-ката не става ли? Цитирай
genie Публикувано Ноември 20, 2011 Публикувано Ноември 20, 2011 Backup през iTunes на 4-ката. След това закачаш 4S-a и му даваш Restore from backup, като избираш последният,който си направил по дата и час. Когато върне приложенията в телефонът ти, след като се логнеш в Whatsapp, ще ти възстанови цялата информация. Имай в предвид, че кракнатите апликации няма как да се качат на 4S, засега! Цитирай
arm11 Публикувано Ноември 20, 2011 Публикувано Ноември 20, 2011 Миро, аз така направих, и нямаше проблем с историята. Направих и ристор от 3G(4.2.1) на 4-ка с 5.0 и пак възтанови историята. Цитирай
vasko1987 Публикувано Ноември 26, 2011 Публикувано Ноември 26, 2011 Въпросът ми не е свързан с проблем. Искам да попитам, какво става, ако няйкои от моите абонати изтрие програмата. Ще изчезне ли той от контактите на WhatsApp или ще го виждам с -last offline. Предполагам, че трябва да изчезне, но да питам. Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 26, 2011 Публикувано Ноември 26, 2011 Ще го вижда програмата като, last seen.... (датата на последното влизане) Цитирай
Sladichuk® Публикувано Ноември 27, 2011 Публикувано Ноември 27, 2011 По никакъв начин няма да разбереш, че вече не е абонат. Освен ако упорито не готърсиш, а не ти отговаря – да предположиш. Ако обаче те е блокнал – тогава няма да виждаш "Last seen .....", a само името му, ако опиташ чат. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.