Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Мога да дам всички новости, но нямам възможността да ги преведа.

• Отговори 514
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

76

• Alxx®

31

• kal1ch

29

• killer4o

28

Публикувано

Благодаря, по-късно я мятам ;)

Публикувано

AppStore, е по-голяма мъка и от предните бети ;)

Публикувано

При мен няма никаква разлика. След ъпдейта телефона беше доста тромав докато не го рестартирах. Забелязвам, че игрите вървят по-гладко от beta 2.

Публикувано

iH8sn0w, написа в Туитър, че крайната дата за тестове на iOS6 beta 3 е 30 септември. Това до някъде убива слуховете за излизането на новия iPhone на 7 август.

5023067J.png

Това че изтича (expires) на 30-ти септември не значи че преди тази дата няма да има бета 4, голден мастър или файнъл. Това значи че след тази дата няма да можеш да я ползваш. Сега не ми се проверява, но едвали бета 2 изтича днес, а най-вероятно след около месец.

Публикувано

Не разсъждавам ;) Направили са го по-големи глави в областа от моята :)

Публикувано

От онзи ден съм с бета 3 и не виждах разлика. Днес в 6 сутринта го изключих от зарядното на100% и в 11 се самоизключи при 1% батерия. Не е джейлван. Изключени локейшън сървис и мобилен нет. Не е ползван и wi fi. За това време съм прочел един смс и съм пуснал един — за нищо друго не съм ползвал телефона. Тъпото е, че до довечера съм без телефон. Не че ми трябва много де, но все пак…

Публикувано

И аз съм с третата бета. Не съм джейлвал. Разговори, интернет, пробвах някои нови игри, 3g, локации, всичко включено и...ааа да не забравя и Walk2Help, която смуче като за световно! Не виждам разлика от първия ден, до сега.

post-63-0-37410300-1342703571_thumb.png

Не почвайте със снимките сега. Моята е само за да опровергая горното.

Публикувано

Шамане и аз до днес нямах грижи. Два дни ползвах бета 3 без проблем, но днес леееко ме изненада:)

Публикувано

Еми бета, какво да я правиш. Аз чакам нещо подобно и да се мятам пак на 5.1.1 :)

Публикувано

И аз карам с бетата засега без проблеми. Единствената програма с проблеми е USB Flash Drive, която се бъгва постоянно. Иначе сега, за разлика от Бета 2, нямам проблеми с смс-ите. Ще карам и аз докато се бъгне.

Публикувано

Новостите при 3GS-a са VIP пощата в Mail и Shared Photo Streams,които щяха да бъдат само за 4 и 4S.Друго няма.

Публикувано

А кога ще може всеки да се сдобие със бета 3?Не я виждам в първия пост :)

Публикувано

Обяснено е когато се започна да се пише за нея!

Публикувано

Пак я махнах и се върнах на 5.1.1. Този път стана нещо като това, което казва по-нагоре @chayanne. Батерията ми беше на 28 %, дадох бекъп към Dropbox на финансовата си програма през 3G, един път не можа да го направи, втори път - също, спрях да пробвам, защото нямах Wi-Fi в този момент и след като изключих програмата, видях че батерията е на 8 %. Всичко това за има-няма 5 минути. Предишният ден батерията падна стремглаво с близо 25-30 % за нищо време при качване на файлове в облака с USB Drive Pro. Тогава се позачудих защо така падна, но впоследствие видах, че програмата си е качвала в облака през 3G над 50 МВ. Не знам, май има някъкъв проблем при работата с мобилен нет.

Публикувано

Засега един път ми е сбъгясвало да не може да се върже към нета "Could not connect to cellular data" или нещо от сорта беше, рестарт и се оправи, но наново трябваше да активира iMessage след това.

Иначе от програмите само Tango ми крашва уж. Правя си покупки през app store-а - всичко е ток и жица.

Публикувано

Интересно, на някои от ъпдейтите в AppStore не ми излиза Update бутона. Трябва да дам Update All, иначе ъпдейта стои без да мога да го инсталирам.

Публикувано

Не е само при ъпдейтите. Получава се и при приложения, които са купени преди и искаш да ги инсталираш отново. И при мен се получава.

Публикувано

При мен е същото , но открих , че като кликна на празното място , където трябва да е бутончето, реагира и ъпдейтва или сваля и инсталира програмата !

Публикувано

Да, така е. Просто не излиза бутона.

Публикувано

Днес реших да пробвам шерването към фейсбук от OS-a.Шернах един клип от youtube стана,обаче после реших да кача една снимка и какво да видя качество нула и размер 480x320 даже и по-малко май...недодялана работа.По-добре да се ползва приложението за качване на снимки.

Публикувано

Не знам как избира да ги качва снимките! Имам качени снимки през iOS с размери - 720 х 540 и 960 х 720. Може да взима предвид наличната интернет връзка - wifi/мобилен нет. Наистина малко тъпо.

Публикувано

Е на Wi-Fi бях вкъщи и размерът на снимката беше по-малък и от тези,които ти си дал,а качеството по-лошо и от VGA камера...

Публикувано

При мен проблема се оказа оператора — О2, Vodafone.de… И още някакви пробвах и същия резултат, затова реших, че е от бета 3. Като се върнах в БГ всичко си е ОК. Батерията се държи повече от нормално. Това, което ме впечатли в бета 3 е страхотното навигиране с Maps.app — никакво насичане и супер точно позициониране във всеки един момент(пробвано само в София). При заключен телефон навигацията продължава да си работи и когато наближи отклонение по зададения маршрут, дисплея светва, за визуализиране на промяната в посоката. След преминаване на отклонението, дисплея отново изгасва. Ще е добре ако предложат офлайн карти за изтегляне.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...