The Shaman Публикувано Юли 17, 2012 Публикувано Юли 17, 2012 Мога да дам всички новости, но нямам възможността да ги преведа. Цитирай
kal1ch Публикувано Юли 17, 2012 Публикувано Юли 17, 2012 Ето Changelog-а на английски. В момента нямам време да го преведа целия. http://www.bgr.com/2012/07/16/ios-6-download-beta-3-change-log/ Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 17, 2012 Публикувано Юли 17, 2012 AppStore, е по-голяма мъка и от предните бети 2 Цитирай
kal1ch Публикувано Юли 17, 2012 Публикувано Юли 17, 2012 При мен няма никаква разлика. След ъпдейта телефона беше доста тромав докато не го рестартирах. Забелязвам, че игрите вървят по-гладко от beta 2. Цитирай
lambreto Публикувано Юли 17, 2012 Публикувано Юли 17, 2012 iH8sn0w, написа в Туитър, че крайната дата за тестове на iOS6 beta 3 е 30 септември. Това до някъде убива слуховете за излизането на новия iPhone на 7 август. Това че изтича (expires) на 30-ти септември не значи че преди тази дата няма да има бета 4, голден мастър или файнъл. Това значи че след тази дата няма да можеш да я ползваш. Сега не ми се проверява, но едвали бета 2 изтича днес, а най-вероятно след около месец. Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 17, 2012 Публикувано Юли 17, 2012 Не разсъждавам Направили са го по-големи глави в областа от моята 1 Цитирай
chayanne Публикувано Юли 19, 2012 Публикувано Юли 19, 2012 От онзи ден съм с бета 3 и не виждах разлика. Днес в 6 сутринта го изключих от зарядното на100% и в 11 се самоизключи при 1% батерия. Не е джейлван. Изключени локейшън сървис и мобилен нет. Не е ползван и wi fi. За това време съм прочел един смс и съм пуснал един — за нищо друго не съм ползвал телефона. Тъпото е, че до довечера съм без телефон. Не че ми трябва много де, но все пак… Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 19, 2012 Публикувано Юли 19, 2012 И аз съм с третата бета. Не съм джейлвал. Разговори, интернет, пробвах някои нови игри, 3g, локации, всичко включено и...ааа да не забравя и Walk2Help, която смуче като за световно! Не виждам разлика от първия ден, до сега. Не почвайте със снимките сега. Моята е само за да опровергая горното. Цитирай
chayanne Публикувано Юли 19, 2012 Публикувано Юли 19, 2012 Шамане и аз до днес нямах грижи. Два дни ползвах бета 3 без проблем, но днес леееко ме изненада Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 19, 2012 Публикувано Юли 19, 2012 Еми бета, какво да я правиш. Аз чакам нещо подобно и да се мятам пак на 5.1.1 Цитирай
ayl Публикувано Юли 19, 2012 Публикувано Юли 19, 2012 И аз карам с бетата засега без проблеми. Единствената програма с проблеми е USB Flash Drive, която се бъгва постоянно. Иначе сега, за разлика от Бета 2, нямам проблеми с смс-ите. Ще карам и аз докато се бъгне. Цитирай
N1k0lA Публикувано Юли 19, 2012 Публикувано Юли 19, 2012 Новостите при 3GS-a са VIP пощата в Mail и Shared Photo Streams,които щяха да бъдат само за 4 и 4S.Друго няма. Цитирай
sarsema Публикувано Юли 20, 2012 Публикувано Юли 20, 2012 А кога ще може всеки да се сдобие със бета 3?Не я виждам в първия пост Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 20, 2012 Публикувано Юли 20, 2012 Обяснено е когато се започна да се пише за нея! Цитирай
ayl Публикувано Юли 22, 2012 Публикувано Юли 22, 2012 Пак я махнах и се върнах на 5.1.1. Този път стана нещо като това, което казва по-нагоре @chayanne. Батерията ми беше на 28 %, дадох бекъп към Dropbox на финансовата си програма през 3G, един път не можа да го направи, втори път - също, спрях да пробвам, защото нямах Wi-Fi в този момент и след като изключих програмата, видях че батерията е на 8 %. Всичко това за има-няма 5 минути. Предишният ден батерията падна стремглаво с близо 25-30 % за нищо време при качване на файлове в облака с USB Drive Pro. Тогава се позачудих защо така падна, но впоследствие видах, че програмата си е качвала в облака през 3G над 50 МВ. Не знам, май има някъкъв проблем при работата с мобилен нет. Цитирай
Vancuver Публикувано Юли 22, 2012 Публикувано Юли 22, 2012 Засега един път ми е сбъгясвало да не може да се върже към нета "Could not connect to cellular data" или нещо от сорта беше, рестарт и се оправи, но наново трябваше да активира iMessage след това. Иначе от програмите само Tango ми крашва уж. Правя си покупки през app store-а - всичко е ток и жица. Цитирай
kal1ch Публикувано Юли 24, 2012 Публикувано Юли 24, 2012 Интересно, на някои от ъпдейтите в AppStore не ми излиза Update бутона. Трябва да дам Update All, иначе ъпдейта стои без да мога да го инсталирам. Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 24, 2012 Публикувано Юли 24, 2012 Не е само при ъпдейтите. Получава се и при приложения, които са купени преди и искаш да ги инсталираш отново. И при мен се получава. 1 Цитирай
hrelas Публикувано Юли 24, 2012 Публикувано Юли 24, 2012 При мен е същото , но открих , че като кликна на празното място , където трябва да е бутончето, реагира и ъпдейтва или сваля и инсталира програмата ! Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 24, 2012 Публикувано Юли 24, 2012 Да, така е. Просто не излиза бутона. Цитирай
N1k0lA Публикувано Юли 31, 2012 Публикувано Юли 31, 2012 Днес реших да пробвам шерването към фейсбук от OS-a.Шернах един клип от youtube стана,обаче после реших да кача една снимка и какво да видя качество нула и размер 480x320 даже и по-малко май...недодялана работа.По-добре да се ползва приложението за качване на снимки. Цитирай
iHustle Публикувано Юли 31, 2012 Публикувано Юли 31, 2012 Не знам как избира да ги качва снимките! Имам качени снимки през iOS с размери - 720 х 540 и 960 х 720. Може да взима предвид наличната интернет връзка - wifi/мобилен нет. Наистина малко тъпо. Цитирай
N1k0lA Публикувано Юли 31, 2012 Публикувано Юли 31, 2012 Е на Wi-Fi бях вкъщи и размерът на снимката беше по-малък и от тези,които ти си дал,а качеството по-лошо и от VGA камера... Цитирай
chayanne Публикувано Август 2, 2012 Публикувано Август 2, 2012 При мен проблема се оказа оператора — О2, Vodafone.de… И още някакви пробвах и същия резултат, затова реших, че е от бета 3. Като се върнах в БГ всичко си е ОК. Батерията се държи повече от нормално. Това, което ме впечатли в бета 3 е страхотното навигиране с Maps.app — никакво насичане и супер точно позициониране във всеки един момент(пробвано само в София). При заключен телефон навигацията продължава да си работи и когато наближи отклонение по зададения маршрут, дисплея светва, за визуализиране на промяната в посоката. След преминаване на отклонението, дисплея отново изгасва. Ще е добре ако предложат офлайн карти за изтегляне. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.