Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Да беше го написал така. 'Рингтон' е доста подвеждащо. Сигурно 20 минути съм ровил в Music.app да търся опция 'Set as Ringtone'... :D

• Отговори 514
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

76

• Alxx®

31

• kal1ch

29

• killer4o

28

Публикувано (редактирано)

Здравейте моля за помощ след като джайлбрекнах иос 6 бета 1 и сега не мога нищо да направя не мога да му сваля версията дори снимки незнам как да кача за да видите

Благодаря :smile:

Редактирано от Angelina Iordanova
Публикувано

Аз пак да попитам, това откъде се появи на пресконференцията?

4894807U.jpg

Публикувано

Макар, че знам отговора, все пак да попитам: Включили ли са този път Smart Dialing?

Не ;)

@Lyudmil, трябва ти Mountain Lion ако не се лъжа.

Edit: лъгал съм се - трябва ти iPad 3 (или поне на 4ката ми я няма тази опция - явно изисква твърде много процесорна мощ xD ) -> отиваш във Photos -> Share -> Photo Stream.

Редактирано от killer4o
Публикувано

Някой знае ли дали за Web Inspector-а в Safari е нужна бета версия на десктоп Safari? Защото нито на Mac-а нито под Windows не мога да го подкарам.. А това ще ми е може би най-полезната опция в iOS 6, тъй като през ден ми се налага да дебъгвам сайтове на iPhone. :)

Публикувано
Публикувано

Изглежда добре,но ще мине доста време,докато стигне до нашата мила държава.

Публикувано

Това е демонстрация на портната 3D Maps на iPhone 4. ;) Така ще работи и на 3GS.

Как става това, четете тук!

Публикувано

Първото нещо, което забелязах като върнах на 5.1.1 е, че iOS 6 върви по-добре, което наистина е добре и е бета все пак.

П.П

Новият Maps e отвратителен.

Сивият статус бар седи доста по-добре, отколкото синия.

Много бих се замислил дали ще ъпдейтвам след като излезе официално iOS 6.

Като цяло не съм доволен. :(

А чак есента ли ще могат непросветените (тези, които не са разработчици) на качват?

Редактирано от asen4o0
Публикувано
Публикувано

А чак есента ли ще могат непросветените (тези, които не са разработчици) на качват?

Сваляш си ipsw за твоя модел телефон(някъде из темата имаше линкове за сваляне). Връзваш телефона за РС-то, натискаш шифт + чек фор ъпдейтс и посочваш сваления файл, след което натискаш ъпдейт и чакаш да станеш модерен.

Публикувано

iOS6 върви по-добре от 5.1.1. Картата е добра, а и ще става по-добра. Music, App Store, iTunes и Weather са освежени и на мен лично повече ми харесват.

Опциите, които са добавили при звънене са удобни и приложими.

Auto-Brightness-а е чувствително подобрен, което май ще отложи желанието ми да поставят някакъв плъзгач за бърз достъп. Например един такъв би бил много по-полезен от този за звука(този в менюто с пунстатите аппове), нали все пак има копчета за регулрането му!

И това, че трябва да минеш през Settings и още едно под меню за да включиш мобилния нет, също продължава да дразни! Изглежа хората си стоят с постоянно включен нет и не им прави впечатление.

С новия Mac OS X, някои от неговите новости и тези на iOS ще се усетят още повече и ще се хареса на повече хора според мен.

Като цяло не мисля, че iOS има нужда от някакви грандиозни промени. Така си е супер :)

Типично по български, недей да цитираш.

Типично по български да кажем, че баницата е гадна преди да сме я опекли още.

Много хора и то стари потребители на форума и на системите на Apple се изказаха, че щели да сменят кораба, че били разочаровани, че Apple се превърнали в не знам-си-какво. А вие какво очаквахте от тях? Изобщо какви иновации? Какви очаквахте да са подобренията в OS X, че сте разочаровани?

Alxx, Джобс цитира Пикасо като казва фразата за великите артисти(бъди спокоен, чак такъв крадец и мръсник не е, че да не го спомене).

Apple били вземали идеите си за приложения от Cydia и какво от това? От къде да ги вземат? В началото Apple разработваше най-добрите приложения, защото така трябваше, защото iPhone не беше това, което е сега и трябваше те да правят най-доброто. Това е ролята на разработчиците в този момент - да правят приложения. Има ли до сега някое приложение от Cydia, което Apple са взели и да не са го направили по-добро? Примерно мултитаска ли не направиха по-добре от Backgrounder?

Разбирам, че когато човек е привързан към нещо лесно може да се разочарова, но не прекалявате ли малко да ни обяснявате защо ще смените любимата марка? Какво ни пука на нас, които няма да я сменим, че вие ще я смените? Хайде поуспокойте се малко и не ни спамвайте с причините си да се откажете от Apple. Дайте да прочетем някой неемоционален и практичен коментар от хората, които са решили да тестват бетата - вече има няколко такива.

Редактирано от arm11
Публикувано

Спомняте ли си проблема с антената и четворките?? До сега аз лично съм го нямал, но преди малко, след като качих на 6.0, вече го имам и то осезаемо :)

... Дайте да прочетем някой неемоционален и практичен коментар от хората, които са решили да тестват бетата - вече има няколко такива.

Е точно коментара на Веселин, който си цитирал не е ли такъв? Не ми изглежда като да си е заскубал косата от нерви. :smile: Или искаш този неемоционален и практичен коментар да е по-скоро "ОООООх, АААААх, бетата е перфектна, уникална е, ох, получих оргазъм докато я тествах"?

Що се отнася до иновациите, все пак след iOS5 вече девелопърите в Сидия забавиха темповете, било то поради липса на желание или липса на идеи, с които пускат нови туикове, така че е нормално и в iOS6 да няма кой знае какви иновации. :smile: И има едно нещо, което не разбирам - нека няма иновации, но защо трябва нещата, които пускат да са ограничени за различните устройства? Добре, 3Gs вече е с доста остарял хардуер и изнемощява (примерно), но на 4ката GPS програми като ТомТом, Навигон и iGo (тях съм тествал) вървят като по масло, а се водят тежки програми все пак. Означава ли това, че новият Мапс не може да се оптимизира и за 4ката, та трябва да е само за 4s? FaceTime през 3G изобщо няма да го коментриам - това за мен е най-абсурдната екстра, която за момента не е предвидена за 4ката официално... Ако това е начинът Епъл да ме накарат да си купя новото им устройство, мерси! Поне преди като излизаха ъпдейти излизаха за всички устройства, а ако някоя екстра бе орязана, имаше добра причина за целта (например 3G без мултитаскинг и пр., което така или иначе върви трудно на 4.2.1, пък представям си с мултитаскинг и други екстри).

Редактирано от orbitalen

@The Shaman, при мен го няма, но моята е от по-късните (февруари съм си я купил), така че може от това да е.

Редактирано от killer4o
Публикувано

Антоне, мислех да не се хабя да пиша, ама ме сърби:

Къде видя че ще напускам кораба?

Къде видя да не се обосновавам защо съм разочарован, за да наричаш постовете ми спам? Нямам право на мнение ли?

Къде видя изразяване на емоции в постовете ми? Когато играят пари, емоции няма, само калкулации. С последното ограничаване на "обновленията" по устройства, епъл за пореден път доказват че полечка се превръщат в дребнаво-комерсиална фирма. Докажи че не е така!

Къде видя да пиша че ми е любима марка? За сега ми е най - удобна, ама чак любима...

Постовете на @Thunder също ли ги определяш като спам?

Не, не ми отговаряй, само прочети:

Ей такива изказвания като твоето са ми любими. Нямам нужда някой да ми "отваря очите" и също нямам нужда някой да ми навира в очите собствените си терзания. Постът ти, сам по себе си клони към спам. Нито е по темата iOS6, нито е градивен с нещо. Обмисли внимателно написаното от мен.

Публикувано

Нищо ново, просто Pocketnow са си поиграли с iOS 6 и това са впечатленията им:

Публикувано

Аз пък не съм много съгласен със заключението им - да, определено има бъгове, но като цяло се срещат рядко и не са толкова сериозни, че да пречат на работата на телефона.

А на някой да му е изчезнала опцията за пускане и спиране на 3G? При мен липсва от менюто...

Редактирано от BigP
Публикувано

Не си чел темата май.

Публикувано

От Privacy можеш да спреш достъпа на приложенията до контактите, календара, снимките ти и т.н. по същия начин както в iOS 5 можеш да спираш ползването на GPS-а от приложенията.

Публикувано

Passbook за да мърда нещо трябва да имаш вкарани купони/билети - това, което е показано е просто картинка - не е интерактивно :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...