Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Когато е включена не трябва да се светва екрана/свири телефона, когато има някакъв notification/call/sms. За да работи трябва да е изключен екрана.

• Отговори 514
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

76

• Alxx®

31

• kal1ch

29

• killer4o

28

Публикувано

А настройките на Do Not Disturb са в Settings -> Notifications -> Do Not Disturb

Колкото до Passbook, приложението не е функционално в beta 1, но след пускането му не зная и колко ще има полза от него в България.

Публикувано

Изключи Repeated Calls в Settings -> Notifications -> Do Not Disturb

ios6-do-not-disturb-settings.png

Публикувано

Това просто спира звуци и индикации когато те търсят?Дава свободно на търсещия?

Публикувано

Не, дава заето...после имаш пропуснато

Публикувано

Адаш, функцията, която изключи по-горе ти дава шанса, някой, който те търси наистина спешно да те намери ако звънне отново следващите три минути.

Публикувано

За първа бета наистина се държи доста добре. За няколко дни ползване натрупах следните впечатления:

- При малко повече отворени приложения телефона забавя от време на време. Странно, че Fruit Ninja сече много, a Infinity Blade II върви както на 5.1. :huh:

- Сензора за близост над слушалката пак не работи като хората. Вчера ми се случи, докато набирам да пусна без да искам на високоговорител (с ухо) след което не успях да го спра по никакъв начин. След това, когато същия човек ми се обади не можех да го чувам. Пробвах аз да му звънна - същото нещо. Рестарт на телефона - пак не стана. Трябваше да го набера от списъка с контакти (а не с последни повиквания, както бях пробвал преди това) и се оправи - доста странен бъг.

- Батерията държи маалко по-малко от 5.1.1, но пак спокойно изкарвам 1 ден.

- Новия AppStore е малко тромав при скролване настрани.

Това е засега - ако се сетя нещо друго ще пиша пак.

Публикувано

Стора си бози от всякъде.

Публикувано

С кой redsn0w се джейлва бетата?

:offtopic:@gorgior, задаваш въпроси като някой новобранец! Я дай бързо пример как трябва да се държи човек от екипа! :tooth:

Публикувано

Аз джейлнах с 0.9.13dev2

С кое? Дивелъпър, нещо? :)

Публикувано (редактирано)

Как така с кое?Ресторнах с iOS 6 ipws ,после джейлнах с горе посочената версия,като маркирах iOS 6 ipsw,влязох с iFunBox в System/Lybrary/CoreServices,отворих SystemVersion, изтрих Release Type - beta и си активирах телефона :smile:

EDIT:Сега след рестора си върви без проблем и няма насичане,докато преди това с ъпдейта от 5.1.1 насичаше доста.Даже си reboot-вам телефона без да го закачам и Safari и Mail си работят,а уж съм с New Boot :thinking:

Редактирано от N1k0lA
Публикувано

• Download Redsn0w 0.9.13dev1 For ( Windows )
  • Download Redsn0w 0.9.13dev1 For ( Mac )

Още няма вградена Cydia!

Публикувано

Някой знае ли дали за Web Inspector-а в Safari е нужна бета версия на десктоп Safari? Защото нито на Mac-а нито под Windows не мога да го подкарам.. А това ще ми е може би най-полезната опция в iOS 6, тъй като през ден ми се налага да дебъгвам сайтове на iPhone. :smile:

Позволено ли ми е да цитирам себе си?

Сам ще си отговоря на въпроса, току виж съм полезен и на някой друг. За да ползвате Web Inspector в iOS 6 ви е нужен Safari 6 (дано работи и на бозата).

За тези които са запознати какво представлява Web Inspector-а, функционалността му е добра и много ще улесни дебъгването на мобилни сайтове/web приложения.

Необходимо е да отворите сайта, който искате да дебъгнете на iOS устройството, свързвате го с кабела към Mac/PC. След това в Safari: Develop > iPhone/iPad > името на сайта.

post-5071-0-62146000-1339947138_thumb.pn

post-5071-0-50786200-1339947165_thumb.pn

post-5071-0-82275900-1339947190_thumb.pn

Гога, може да зададеш фаворити да ти звънят без оглед на това, дали е включена функцията "не безпокойте". Трябва само да си посочил номерата като фаворити в call app.

Редактирано от chayanne

Оправени са някои бъгове с SSH и крашване на приложения

Jailbreak-a e tethered :smile:

Cydia - отново не е вградена :smile:

Редактирано от mishocs
Публикувано

Папка AutoInstall?Аз инсталирах deb-овете с терминала в iFunBox.

Публикувано

Някой може ли да ми даде уолпейпъра че забравих да го извадя :)

Публикувано

Някой може ли да ми даде уолпейпъра че забравих да го извадя :smile:

iOS 6 Wallpapers 3GS/4S/New iPad

Публикувано

Интересно: Като бях с iOS 6 beta 1 бейзбанда на 4S-ката се качи до 2.8.01

Сега върнах iOS 5.1.1 и падна обратно на 2.0.12

Публикувано

ББ се подписва отделно, в момента се поддържат и двата.

Публикувано

Да адашче :) Има го на шотовете по-напред :) Хубавото е, че инсталацията става и без да излиза от Стора.

Публикувано

Само при мен ли не се вижда катинарчето при заключено състояние?

Публикувано

Премахнали са го.

Публикувано

Катинарчето си беше малко безсмислено :)

А видяхте ли, че може сам да си измисляш вибрации? WOW :)

От навигацията съм доволен. Освен, че ме прекарва през циганската ма'ала за летището! И че ако си на английски ще виждаш разстоянията в мили, а не метри и километри. Дано да го направят като отделен сетинг, но едва ли.

Готино, е че можеш да се събудиш с песен, но преди това трябва да изключиш вибрацията за звънене...малко куцо.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...