eek Публикувано Септември 23, 2012 Публикувано Септември 23, 2012 Слаб Манчестър Юнайтед. През целия мач имаха проблеми в средната част. Особенно добре се видя на контра-атаките как след като избият топката и стигнат до 30-40 метър вместо да продъжат и да стане нещо от рода на 3/3 3/4 търсеха директен извеждащ пас без да се бавят, който беше грешен пас в 90% от случайте. Liverpool vs Manchester United Half Time Analysis http://www.dailymotion.com/video/xtta9m_liverpool-vs-manchester-united-half-time-analysis_sport Liverpool vs Manchester United Full Time Analysis http://www.dailymotion.com/video/xttcan_liverpool-vs-manchester-united-full-time-analysis_sport Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 23, 2012 Публикувано Септември 23, 2012 А аз защо ли си мисля, че просто тактиката на отбора за този мач беше дефанзивна, на сигурно, с минимални усилия, па к'вот' стане? Нещо не беше наред, само преди няколко дни гледахме много по-добра игра с/у Галатасарай и то с почти същите играчи. Дузпа нЕмаше, но не ми дреме. Ferguson's REF army! Цитирай
algor Публикувано Септември 29, 2012 Публикувано Септември 29, 2012 80' Manchester U. 2 - 3 Tottenham H. Рано или късно всичко ще си застане на мястото... Цитирай
MUFCBG Публикувано Септември 29, 2012 Публикувано Септември 29, 2012 Как така падаме? Не разбирам! Нали съдийте ни бутат? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
eek Публикувано Септември 29, 2012 Публикувано Септември 29, 2012 Сами са си виновни. Първото полувреме го проспаха. Нямаха един свестен удар. Защитата и халфовете не се припокриваха. Изненадаха ни много сериозно с начина си на игра. Второто полувреме заиграхме много по добре, но това не беше достатъчно. Все пак заслужавахме точка според мен но това е футбола. Цитирай
londongunner Публикувано Септември 29, 2012 Публикувано Септември 29, 2012 Абе дузпа юнайтед днес да не паднаха ???? Аххахахаххаа Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
MUFCBG Публикувано Септември 29, 2012 Публикувано Септември 29, 2012 Арсенал да не би да биха Sent from my iPad using Tapatalk HD Цитирай
londongunner Публикувано Септември 30, 2012 Публикувано Септември 30, 2012 Да биха се сами Вас съдията ви ощети, не ви даде поне 14 дузпи, за падане ,ставане ,бъркане в носа,гъза, такова съдийство срещу такъв отбор не е имало никога, този съдия е престъпник,как можа да дапусне Тотнъм да бият в този мач Цитирай
MUFCBG Публикувано Септември 30, 2012 Публикувано Септември 30, 2012 Добре, не разбирам нещо- в наказателното на Тотнъм имаше игра с ръка на не помня кой, дуспа не беше свирена правилно! Ако, обаче, това беше станало в нашето наказателно щеше веднага да стане 10000000000% дуспа, е*ати съдийския отбор, съдята ни спасил и т.н. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
londongunner Публикувано Септември 30, 2012 Публикувано Септември 30, 2012 А нещо да кажеш за миналата седмица мача с Ливърпул , или когато ви дадат дузпа има а иначе ревете като бебе за цица?! Цитирай
MUFCBG Публикувано Септември 30, 2012 Публикувано Септември 30, 2012 дуспа не беше свирена правилно! Sent from my iPhone using Tapatalk Съгласен съм за мача с Пул. Дуспа нямаше. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
BulgarianSS Публикувано Септември 30, 2012 Публикувано Септември 30, 2012 @MUFCBG Извинявай,но пробвай да не пишеш "дуспа" ако обичаш. 1 Цитирай
MUFCBG Публикувано Септември 30, 2012 Публикувано Септември 30, 2012 Не обърнах внимание, извинявам се ! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Severus Публикувано Октомври 28, 2012 Публикувано Октомври 28, 2012 съдийчестър юнайтед Такова престъпно съдийство и в А РФГ няма... 3 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 28, 2012 Публикувано Октомври 28, 2012 Клатенберг ви ощастливи с фамилията си? Цитирай
Severus Публикувано Октомври 28, 2012 Публикувано Октомври 28, 2012 http://www.dnevnik.bg/sport/2012/10/28/1934633_manchestur_junaited_pobedi_chelsi_sus_sudiiska_pomosht/ Цитирай
MUFCBG Публикувано Октомври 28, 2012 Публикувано Октомври 28, 2012 Мача беше чиста подигравка.. Като фен на Юнайтед се дразнех на грешките на съдийте и като цяло като ни бутат. Първия червен картон - ОК, ама втроия беше смешен. При третия гол имаше голямо меле пред вртатата, но това не оправдава съдята. Евала на Челси, че дори и с 9 души не се предадоха. Ако Торес не беше изгонен пак щяха да имат голямм шанс за победа. Sent from my iPad using Tapatalk HD 2 Цитирай
Lyudmil Публикувано Октомври 28, 2012 Автор Публикувано Октомври 28, 2012 Това беше поредната съдийска подигравка в стил юнайтед, просто лобито на съра е толкова голямо, че и най-скъпата селекция не би се справила с него. Два червени картона, гол от чиста засада и ако това не беше проработило сигурно щеше да има 5 мин продължение и за капак дузпа като срещу Ливърпул. По-лошото е, че следващата седмица съдия на мача им с Арсенал ще е Хауърд Уеб, но кой ли би се учудил на това. 1 Цитирай
Severus Публикувано Октомври 28, 2012 Публикувано Октомври 28, 2012 Credit to Fergie, huge decision to play Clattenburg over Webb 2 Цитирай
Lyudmil Публикувано Октомври 28, 2012 Автор Публикувано Октомври 28, 2012 Челси и Манчо Обединенов ще ритат мач в първото Наживо по минути™ с температура над 38. ‘Начало – Я да видим какво може да сложим под формата на Един Хазарт. 2 еврона чакат 17 и половина свои приятелчета при поне 6 Корни-та до полудремето и първи гол с тиква. ’1 – На вратите са Петър Чех и Давид Испанец. ’4 – 0:1! Гол на Робин Памперси и Давид Луис поравно. Прецаква залог, ама какво да се прави. Поне не съм умрял още ’5 – Цони ще помага с коментар: Футболистите на Челси изглеждат неспокойни в първите минути от мача, все пак Джон Тери има на разположение близо 90 минути време за своеволия с половинките им. ’6 – Цони: Футболистите на сър Алекс са тренирали на флипер комбинацията довела до гола през последната седмица ’9 – Цони: Джон Оби Микел заработва парт-тайм като футболист на Челси, но признава, че истинското му призвание в живота е да прави измами по Мъниграм, представяйки се за нигерийски принц. ’10 – Марк Клатенбърг на български се превежда като Марко Шейкитбейби. ’12 – Ашли Кол има прическата на момче, което е излизало от родния Лом само за сватбата на братовчед си от Брусарци. ’12 (2) – 0:2! Робин Памперси зашива втори гол във вратата на Чех, както вероятно Джон Тери шие жените на съотборниците си в момента. ’16 – Коментаторът заклеймява падане на Хазард като хитруване, което предизвика леко повръщ в носоглътката ми. Да живеят хитрите и умните! ’19 – Цони: Сър Алекс комбинира умело радостта си от втория гол на Юнайтед с уж небрежно подхлъзване с цел прибиране на петаче. ’23 - Рамирес винаги тръгва на юруш като един Форест Гъмп. Любим играч е вече. ’24 – Давид Луис бие много приятно фал, Де Хеа се чувства длъжен да спаси красиво с крак, за да го търсим изпълнението в ютюб. ’28 – Челси играят както гледам – мудно и с нежелание. Ще им занеса един колдрекс, за да се намусят, ама да им мине. ’31 - Ашли Кол спокойно може да бъде заменен с малък аквариум с гупи. ’34 – Цони: Ако Уейн Руни беше травестит, щеше да е Уейн Руми. ’36 – Насмалко Майкъл Карик да е Майкъл Карък и да си шмугне автогол. ’42 - Де Хеа спасява всичко и пази много добре. В противовес на имунната ми система е! ’43 – Цони: Рууни демонстрира опит за изчистване, съперничещ дори и с най-неадекватните изяви на Бисер Иванов-Легендата. ’44 – 1:2! Хакуна Мататааааа. Красиво от фал в мазето под брачното ложе на паяците! ’46 – Внезапно защитата на Обединения английски Перник се разрежда като акото ми днес! ‘Почивка. Второто ще е лудничка! Рекламират Дегъзин!!! Коментар на полувремето: Nasko Palov · Иванович досега е толкова адекватен, колкото биха били много негови сънародници в Хага. ‘Второст – Манчестърци бият център по трима, защото им е сложно само двама. ’47 – Съдията, Джони Евънс и Гари Кейхил се борят кой най-много прилича на Шелдън от Big Bang Theory. ’49 – Питат Давид Луис: How well do you understand english? и той отговаря : Yes. ’51 – Играе с ръка в наказателното си поле, защото е чужденец и не разбира. ’53 – 2:2! Рамирес вкарва гол, без да е тичал 5 километра за това! ’55 – Де Хеа спасява предимно с дясно стъпало днес. ’55(2) - Цонината интерпретация: Въз основа на днешното представяне, Давид Де Хея преспокойно може да пази и в усмирителна риза, без това да се отрази на резултата. ’61 – Цони: Петър Чех продължава да носи каска, единствено за да го отличават успешно от Уил Феръл. ’63 – Червен картон за Брана Иванович за спъване на Младото Ашли. ’66 – Челси пускат Сесар Шльопитишльопитишльпета. ’68 – Червен картон и за Фернандо Биков, който прави симулир. Челси става фаворит в мача, няма да се пречкат. ’70 - Щабовете на двата отбора вдигат температура, ще ги завиваме с топли одеала. ’73 – Съдията се ползва с доверието на свещеник в училищен двор. ’74 – Юнайтед пускат Раян Гигс. Ако изгонят още двама от Челси, може да вмъкнат и Дуайт Йорк. ’75 – 2:3! Клизматичен гол от засада. Дано феновете на лондонския Лозенец нахлуят! ’78 – Челси няма да се предаде, Клатен грък ще изяде? ’80 – Джон Тери вече няколко пъти оправдава името на г-жа Клатенбърг. ’83 – Юнайтед бавят времето. Оправдават пернишкостта си. ’86 – Цони: Ван Перси изпада в неловко положение на засада, досущ като 16-годишна ученичка, опитала се да прикрие пръдня с кихавица. ’89 – Памперси бави времето, пие водичка, вика си едни картофи и сяда да запали една цигара. ’91 – Цони: Вестибуларният апарат на сър Алекс в момента почива в Казахстан. ‘Край. Юнайтед затвърждава имиджа си на нещо по-неприятно от висока температура, диария и повръщане – все неща, които съпроводиха неделята ми. 3 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 29, 2012 Публикувано Октомври 29, 2012 Toрес още първото трябваше да го изгонят, заради зверското си влизане с бутоните в гърдите на Клевърли, но така като гледам никой не е споменал дотук тази ситуация... Моето лично мнение е, че и 2-та червени картона бяха заслужени и само заради това, че играе Юнайтед, толкова много се преекспонират. Също така да - имаше гол от засада и това беше грешка. Но в никакъв случай не мисля, че беше преднамерено. На толкова бързи обороти се случи всичко, а и имаше поне 4-ма играчи около гредата, която удари РВП. Като цяло си мисля, че мачът беше за Х. И двата отбора си имаха шансовете. Стана много динамичен и интересен мач. 1 Цитирай
MUFCBG Публикувано Октомври 29, 2012 Публикувано Октомври 29, 2012 Като се замисля си прав. И играта с ръка на Луиз беше 50/50, ако беше станало в наказателното на Юнайтед веднага всички щяха да скочат как е имало дузпа. Sent from my iPad using Tapatalk HD Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 29, 2012 Публикувано Октомври 29, 2012 Именно, това казах и аз снощи на един фен. Двата картона заслужени и гол от засада. И все пак си мисля, че да бяха отменили гола, MU пак щеше да триумфира. С девет човека трудно се играе, без значение кой гостува. Това е Premier League. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.