John Digweed Публикувано Януари 13, 2010 Публикувано Януари 13, 2010 Дори с 15 икони на дока работи перфектно. :mrgreen: Но след синхронизация с iTunes остват 4 икони на дока. :confused: Цитирай
gasho Публикувано Февруари 21, 2010 Публикувано Февруари 21, 2010 На мен още от cydia, след като дам install ми показва Depends preferenceloader >=1.1. Предполавам има някоя програма, която не сработва с infinidock Цитирай
tonygti Публикувано Февруари 21, 2010 Публикувано Февруари 21, 2010 Да нямаш някоя друга подобна програма за дока? Цитирай
paci1234 Публикувано Февруари 21, 2010 Публикувано Февруари 21, 2010 Наистина невеоятна програмка. Сърдечно ти благодарим, Джони!!!! )) Цитирай
The Shaman Публикувано Март 2, 2010 Публикувано Март 2, 2010 В петък се шчаква да излезе Infiniboard: http://www.funkyspacemonkey.com/vertical-iphone-scrolling-icons-tweak-cydia Цитирай
LinkiPhone Публикувано Март 3, 2010 Публикувано Март 3, 2010 В петък се шчаква да излезе Infiniboard: http://www.funkyspacemonkey.com/vertical-iphone-scrolling-icons-tweak-cydia ОХ това ще доста интересно ,чакаме с нетърпение Цитирай
porosenoq Публикувано Март 7, 2010 Публикувано Март 7, 2010 Здравейте, след инсталиране на програмката, в Settings не се появи tab Infinidock. Само при мен ли е проблема? Имате ли представа от какво може да е? Аз съм със софтуер 3.0 на 3g 8GB. Инсталирах програмката от .deb файла, който е даден в тази тема. Цитирай
Grievous Публикувано Март 7, 2010 Публикувано Март 7, 2010 Респринг направи ли? Възможно е да е от това, че си с 3.0 (което е малко вероятно). Цитирай
porosenoq Публикувано Март 7, 2010 Публикувано Март 7, 2010 (редактирано) Всъщност направих reboot. Мисля, че би свършил работа или греша ? (respring не мога да направя, защото нямам нито една програмка предлагаща тази възможност) п.п. Направих и respring, но ефект няма. Опциите на Infinidock все още не са достъпни за мен. Редактирано Март 7, 2010 от porosenoq Цитирай
porosenoq Публикувано Март 8, 2010 Публикувано Март 8, 2010 (редактирано) След няколко неуспешни опита... restore... Сложих 3.1.2 - всичко работи екстра. Инсталирах Infinidock и пак в Settings няма никой . п.п. Опитах това което ме посъветва Не стана точно така, но беше подобно решението. Тръгнах да следвам твоя съвет и инсталирах SBSettings, след това тръгнах да деинсталирам Infinidock, но като цъкнах на приложението, вместо Modify пишеше Install ... странно за мен. Както и да е - дадох Install и сега вече настройките на Infinidock са достъпни. Благодаря за помощта. Редактирано Март 8, 2010 от porosenoq Цитирай
Alxx® Публикувано Март 8, 2010 Публикувано Март 8, 2010 Очевадно си подминал това от първия пост на страницата : Инсталирай първо preferenceloader от Сидия, след това респринг и след това infinidock С инсталирането на сбсетингс се инсталира автоматично и лоудъра. С деб файл няма как да стане автоматично и няма как да видиш какво липсва - трябва да четеш и да качваш едно по едно. Цитирай
porosenoq Публикувано Март 11, 2010 Публикувано Март 11, 2010 Явно съм пропуснал наистина. Благодаря. Цитирай
rip2pac Публикувано Април 9, 2010 Публикувано Април 9, 2010 Проблема възникна след обновяване на Springboard Rotator до последна версия. Сега в дока имам три икони и още една, която я показва като празно място, уж има икона но няма. Също така не мога да скролирам и като задържа на някоя икона за да вляза в режим на подреждане и премахване на апликации спрингборда забива и ме вкарва във safe mode. Пробвах какво ли не деинсталирах я после наново я инсталирах, търсих за остатъчник фаилове, бутах и по настройките и т.н. но уви, нищо. Ако някой може да помогне, ще съм безкрайно благодарен. Цитирай
The Shaman Публикувано Април 9, 2010 Публикувано Април 9, 2010 Брей... Проблема ще да е голям... Цяла отделна тема. Сливам ги. Цитирай
Anetheron Публикувано Април 26, 2010 Публикувано Април 26, 2010 Някой може ли да ми каже защо не ми работи програмата? Имам PreferenceLoader, нямам Five-Icon Dock, но програмата отказва да работи... Ето 2 видеота, които заснех. http://www.youtube.com/watch?v=4dZ6IEGGPhM http://www.youtube.com/watch?v=sr8CWJ27UkI Благодаря предварително. Цитирай
Anetheron Публикувано Април 26, 2010 Публикувано Април 26, 2010 Върнах ги на 100%, но пак не ми дава да слагам повече от 5 икони... Цитирай
BANNN Публикувано Април 26, 2010 Публикувано Април 26, 2010 Два дена го борим и неще. :think: Мирише ми на рестор. Цитирай
Anetheron Публикувано Април 26, 2010 Публикувано Април 26, 2010 На мен пък не.. По простата причина, че нямам файловете, за да го джейлна наново...(В случай, че ще ми казвате, че има гайд - знам, че го има.) Цитирай
christianbg123 Публикувано Януари 8, 2011 Публикувано Януари 8, 2011 Така ето го и проблема-без да имам инсталиран от Сидиа Infinidock,в дока имам 5 икони.Инсталирам го и пак имам 5 икони( и да искам немога да сложа повече),от настройките като му кажа,да се появяват 4 икони,пак се показват 5? Устройство:iPhone 3G FW :3.1.3.Благодаря ви предварително! Цитирай
tonygti Публикувано Януари 8, 2011 Публикувано Януари 8, 2011 Да нямаш инсталирано five icon dock? Цитирай
christianbg123 Публикувано Януари 8, 2011 Публикувано Януари 8, 2011 (редактирано) Нямам.Преди време си имах заедно Five Icon SB и InfiniDock и ги ползвах заедно,обаче изведнъж се прецака Dock-а и от тогава е тъка. Редактирано Януари 8, 2011 от christianbg123 Цитирай
koshmara Публикувано Януари 31, 2012 Публикувано Януари 31, 2012 Нещо не ми дава да го изтегля от линк-а ти Grievous Цитирай
Grievous Публикувано Март 9, 2012 Публикувано Март 9, 2012 Infinidock 1.8.4-1 What's new:- N/A Линк Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.