PRP Публикувано Февруари 1, 2013 Публикувано Февруари 1, 2013 Ами защото проблема не е от оператора затова нямаш проблем както и аз. Ама на крив .....и ...... му пречат. Цитирай
baronbg Публикувано Февруари 1, 2013 Публикувано Февруари 1, 2013 Баш в оператора е проблема... на определено място, в определено време. 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 2, 2013 Публикувано Февруари 2, 2013 PRP, ще те помоля да се въздържиш от "умни" изказвания. На теб май ти пречат/липсват гънки в един орган. Абонат съм на грабул от създаването им и мога да кажа само едно: позор! В Радомир(напр.) нямам никакви проблеми с обхват, EDGE или 3G. В София - прекъсвания, слаб обхват, дропнати обаждания, EDGE изобщо НЯМА!!! В Габрово - като в Радомир, в Севлиево - като в София... 3 Цитирай
Anton Публикувано Февруари 2, 2013 Публикувано Февруари 2, 2013 При мен като сложих 6.1 обхвата е много слаб,някой има ли такъв проблем. Писано е за това. Когато ъпдейтнеш към нова версия се изтриват настройките в Cellular Data Network и 3G е включено по подразбиране, въпреки че в повечето случаи опцията си стои на OFF. А когато ресторваш, 3G е винаги включено по подразбиране. Включваш и изключваш опцията и ще минеш упешно на EDGE, съответно обхватът ти ще скочи до горе. Поне аз до сега не съм видял оператор, който да е добре с обхвата на 3G на закрито и на определени части в градовете, където си "скрит" от сгради. Отделно има проблем с това, че мрежите не са читави и когато телефонът ти иска да превключи от 3G на EDGE, защото обхвата е слаб това почти в 100% от случаите става с изцяло прекъсване на сигнала за прекалено дълъг период и съответно обаждането ти пропада или пък ако браузваш, интернета спира. 1 Цитирай
asko44 Публикувано Февруари 2, 2013 Публикувано Февруари 2, 2013 С Мтел несъм имал никога пробрлеми къдели несъм ходил не че хваля мтел но несъм имал! Цитирай
kal1ch Публикувано Февруари 2, 2013 Публикувано Февруари 2, 2013 Проблема не е в оператора. Вчера незнайно как на iPad-а нямах 3G. Излизаше пълен обхват, (без да показва 3G) но не можех да се свържа с нито 1 сайт/апп докато не рестартирах. Цитирай
baronbg Публикувано Февруари 2, 2013 Публикувано Февруари 2, 2013 Пълен обхват ти показва, което означава, че имаш покритие от мрежата. Това НЕ означава,че имаш 3G или че трябва задължително да си свързан към него. Това е същото, като въпроса на много (неорентирани) хора, "имам инернет (Wi-Fi), а не ми отваря нищо. Цитирай
kal1ch Публикувано Февруари 2, 2013 Публикувано Февруари 2, 2013 На място където айфона е свързан към 3G мисля, че е нормално и айпада да е свързан, нали? Никога не спирам Cellular data и т.н. Това не ми се беше случвало досега, което ме навежда на мисълта че е бъг в 6.1. Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 2, 2013 Публикувано Февруари 2, 2013 Понеже другата тема е заключена,ще постна тукОт 2 часа съм с 6.1 и вече не издържам без Cydia!Да ми говорите,че джейла бил ненужен?!!!Да натискам аз хоум бутона по 100 пъти,да влизам в 1000 менюта да спра 3G-то и разни други безмислени неща?!!Айде няма нужда!Да пускат утре джейл,че иначе паля колата и отивам да ги търся!!!То верно скапана работа!!!Ама като бързам...да пробвам 5 Цитирай
rooibos Публикувано Февруари 2, 2013 Публикувано Февруари 2, 2013 А защо ти е да го спираш 3G-то по толкова пъти? Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 2, 2013 Публикувано Февруари 2, 2013 В моето заведение,което е наполовина в морето няма 3G покритие нито един оператор,е затова!Сложили ми фейсбук интеграция)))Не можаха един туик да пуснат,баси пе....те! 2 Цитирай
asko44 Публикувано Февруари 2, 2013 Публикувано Февруари 2, 2013 Абе кой квото и да говори iphone без jealbreak не е тел!:)5 имам от 2 месеца и него носа 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 2, 2013 Автор Публикувано Февруари 2, 2013 Всеки да си гледа в канчето! Аз пък повече от половин година съм без и ми харесва. 7 Цитирай
eek Публикувано Февруари 2, 2013 Публикувано Февруари 2, 2013 Всъщност зависи за какво го ползваш и какво ти дава джейла. Игри, които не играеш? Програми, които не ползваш? За Фз телефони е задължителен за останлите е право на избор. Много игри или програми вдаден момент са била на промоция. Единственото, което мога да кажа че ми липсва е айфайла и xbmc-а Цитирай
asko44 Публикувано Февруари 2, 2013 Публикувано Февруари 2, 2013 Ползвайте без jealbreak!!!Затова всеки за jealbreak говори Цитирай
algor Публикувано Февруари 2, 2013 Публикувано Февруари 2, 2013 Хайде да спрем с постовете за джейл, а?!?! Темата е друга, а утре като излезе (или не излезе) джейла си говорете там колкото искате за него. Мерси! 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 2, 2013 Автор Публикувано Февруари 2, 2013 Ползвайте без jealbreak!!!Затова всеки за jealbreak говори Нямам голям избор, че да си позволя да съм БЕЗ джейл, когато е възможен Това ми е работата а ако ти покажа броя на личните си съобщения с въпроси ще разбереш и основната причина за интереса ми към джейла Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 2, 2013 Публикувано Февруари 2, 2013 Хайде да спрем с постовете за джейл, а?!?! Темата е друга, а утре като излезе (или не излезе) джейла си говорете там колкото искате за него. Мерси! Поне ще има за какво да си говоримНе само за бъговете в IOS и колко калпава е петицата Цитирай
killer4o Публикувано Февруари 3, 2013 Публикувано Февруари 3, 2013 Относно обхвата на айпада, на мен ми се случи преди няколко дни същата ситуация - показва пълен обхват, но не е закачен за 3г. Става въпрос за 6.0.1 и Мтел екстра сим. Така че, май не ъпдейтът е виновен за това 1 Цитирай
eek Публикувано Февруари 4, 2013 Публикувано Февруари 4, 2013 Снощи намерих много хубава функция. Възможност да добавяш сайт и в частност адреса с икона на спрингборда Цитирай
asen4o0 Публикувано Февруари 4, 2013 Публикувано Февруари 4, 2013 Това май го имаше и на iOS 3. Цитирай
eek Публикувано Февруари 4, 2013 Публикувано Февруари 4, 2013 Може просто като е с икони и обръщаш повече внимание 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.