Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iOS 6.x.x.

The Shaman

Recommended Posts

Публикувано

Ами защото проблема не е от оператора затова нямаш проблем както и аз. Ама на крив .....и ...... му пречат.

Публикувано

Баш в оператора е проблема... на определено място, в определено време.

Публикувано

PRP, ще те помоля да се въздържиш от "умни" изказвания. На теб май ти пречат/липсват гънки в един орган.

Абонат съм на грабул от създаването им и мога да кажа само едно: позор! В Радомир(напр.) нямам никакви проблеми с обхват, EDGE или 3G. В София - прекъсвания, слаб обхват, дропнати обаждания, EDGE изобщо НЯМА!!! В Габрово - като в Радомир, в Севлиево - като в София...

Публикувано

При мен като сложих 6.1 обхвата е много слаб,някой има ли такъв проблем.

Писано е за това. Когато ъпдейтнеш към нова версия се изтриват настройките в Cellular Data Network и 3G е включено по подразбиране, въпреки че в повечето случаи опцията си стои на OFF. А когато ресторваш, 3G е винаги включено по подразбиране. Включваш и изключваш опцията и ще минеш упешно на EDGE, съответно обхватът ти ще скочи до горе.

Поне аз до сега не съм видял оператор, който да е добре с обхвата на 3G на закрито и на определени части в градовете, където си "скрит" от сгради. Отделно има проблем с това, че мрежите не са читави и когато телефонът ти иска да превключи от 3G на EDGE, защото обхвата е слаб това почти в 100% от случаите става с изцяло прекъсване на сигнала за прекалено дълъг период и съответно обаждането ти пропада или пък ако браузваш, интернета спира.

Публикувано

С Мтел несъм имал никога пробрлеми къдели несъм ходил ;) не че хваля мтел но несъм имал!

Публикувано

Проблема не е в оператора. Вчера незнайно как на iPad-а нямах 3G. Излизаше пълен обхват, (без да показва 3G) но не можех да се свържа с нито 1 сайт/апп докато не рестартирах.

Публикувано

Пълен обхват ти показва, което означава, че имаш покритие от мрежата. Това НЕ означава,че имаш 3G или че трябва задължително да си свързан към него. Това е същото, като въпроса на много (неорентирани) хора, "имам инернет (Wi-Fi), а не ми отваря нищо.

Публикувано

На място където айфона е свързан към 3G мисля, че е нормално и айпада да е свързан, нали? Никога не спирам Cellular data и т.н.

Това не ми се беше случвало досега, което ме навежда на мисълта че е бъг в 6.1.

Публикувано

Понеже другата тема е заключена,ще постна тук:)От 2 часа съм с 6.1 и вече не издържам без Cydia!Да ми говорите,че джейла бил ненужен?!!!Да натискам аз хоум бутона по 100 пъти,да влизам в 1000 менюта да спра 3G-то и разни други безмислени неща?!!Айде няма нужда!Да пускат утре джейл,че иначе паля колата и отивам да ги търся!!!То верно скапана работа!!!Ама като бързам...да пробвам:(

Публикувано

А защо ти е да го спираш 3G-то по толкова пъти?

Публикувано

В моето заведение,което е наполовина в морето няма 3G покритие нито един оператор,е затова!Сложили ми фейсбук интеграция:))))Не можаха един туик да пуснат,баси пе....те!

Публикувано

Абе кой квото и да говори iphone без jealbreak не е тел!:)5 имам от 2 месеца и него носа :)

Публикувано

Всеки да си гледа в канчето! Аз пък повече от половин година съм без и ми харесва.

Публикувано

Всъщност зависи за какво го ползваш и какво ти дава джейла. Игри, които не играеш? Програми, които не ползваш?

За Фз телефони е задължителен за останлите е право на избор. Много игри или програми вдаден момент са била на промоция.

Единственото, което мога да кажа че ми липсва е айфайла и xbmc-а

Публикувано

Което никак не е малко.

Публикувано

Ползвайте без jealbreak!!!Затова всеки за jealbreak говори ;)

Публикувано

Хайде да спрем с постовете за джейл, а?!?!

Темата е друга, а утре като излезе (или не излезе) джейла си говорете там колкото искате за него.

Мерси!

Публикувано
Ползвайте без jealbreak!!!Затова всеки за jealbreak говори ;)

Нямам голям избор, че да си позволя да съм БЕЗ джейл, когато е възможен ;) Това ми е работата а ако ти покажа броя на личните си съобщения с въпроси ще разбереш и основната причина за интереса ми към джейла ;)

Публикувано

Хайде да спрем с постовете за джейл, а?!?!

Темата е друга, а утре като излезе (или не излезе) джейла си говорете там колкото искате за него.

Мерси!

Поне ще има за какво да си говорим;)Не само за бъговете в IOS и колко калпава е петицата;)

Публикувано

Относно обхвата на айпада, на мен ми се случи преди няколко дни същата ситуация - показва пълен обхват, но не е закачен за 3г. Става въпрос за 6.0.1 и Мтел екстра сим. Така че, май не ъпдейтът е виновен за това :)

Публикувано

Снощи намерих много хубава функция. Възможност да добавяш сайт и в частност адреса с икона на спрингборда

Публикувано

Може просто като е с икони и обръщаш повече внимание :)

Публикувано

Добро утро :D

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...