The Shaman Публикувано Февруари 11, 2016 Публикувано Февруари 11, 2016 Телефона ми. Исках да кажа, че е нормално. 1 Цитирай
pepo1919 Публикувано Февруари 11, 2016 Публикувано Февруари 11, 2016 След като попитах,разбрах какво имаш в предвид. Цитирай
pepo1919 Публикувано Февруари 23, 2016 Публикувано Февруари 23, 2016 Oт сутринта цифрата в таба"unread" се увеличава,съответно си стоят и като непрочетени.По никакъв начин не успях да ги махна.Пробвах и sign out-in,преинсталиране на самия апп и нищо.И въпрос номер 2-като се опитам да вляза във VIP секцията ме кара да въвеждам някаква парола? p> Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 23, 2016 Публикувано Февруари 23, 2016 Чертичките горе в дясно, Mark as read. Въпроса е, че това стана след ъпдейта на форума. Още едно бъгче при опит да преместя тема: Цитирай
pepo1919 Публикувано Февруари 23, 2016 Публикувано Февруари 23, 2016 Всичко пробвах,накрая се добрах до РС и оттам го оправих. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 25, 2016 Публикувано Март 25, 2016 Откога го чакам Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
simba4 Публикувано Март 25, 2016 Публикувано Март 25, 2016 Sent from my iPhone 6s using Tapatalk! Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юли 26, 2016 Публикувано Юли 26, 2016 От месец насам ми дава 1 непрочетено съобщение в sidebar-a, но като вляза там всичко е прочетено. Някой да знае как мога да го оправя, понеже вече много почна да ме дразни?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
warman Публикувано Юли 26, 2016 Публикувано Юли 26, 2016 Пробвай да отидеш на TIMELINE таба,да рефрешнеш и пак да се върнеш в UNREAD.Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юли 26, 2016 Публикувано Юли 26, 2016 Проблемът е с messages, не unread tab-a. За това споменах sidebar-a (менюто плъзгащо се от десния край на екрана). Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 27, 2016 Публикувано Юли 27, 2016 При мен постоянно е така. Дали съобщения или нотификации (които съм спрял), все имсм непрочетени. Шибано и бъгаво приложенийце, но съм свикнал с него и няма как. Цитирай
MMJ Публикувано Юли 27, 2016 Публикувано Юли 27, 2016 При мен си е наред, освен да цъкаш съобщение по съобщение докато не попаднеш на непрочетеното, и ще ти изчезне. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юли 29, 2016 Публикувано Юли 29, 2016 Взех кардиналното решение да трия съобщения, докато не се изчисти. Страницата стана празна, 1-цата изчезна, върнах назад-напред и сега е ОК. Не ми се изтриха всички съобщения де, но първата страница със сигурност. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Grievous Публикувано Декември 5, 2016 Публикувано Декември 5, 2016 Има ли възможност да се изключи секцията Новини от КалТата и как? Баси, само те са ми пред очите като влезна в тапата. Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 5, 2016 Публикувано Декември 5, 2016 Е то какво ново да има?! Някой ако се разгони, нова тема Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 6, 2016 Публикувано Декември 6, 2016 Ако отвориш ModMyi примерно ще видиш,че има доста нови неща, даже и по старите теми.За да се случи това,модераторите трябва да насочват форума Все пак е BgIphone форум! Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 6, 2016 Публикувано Декември 6, 2016 Modmyi и другите подобни дъвчат едни и същи теми и ръководства по време на суша. Цитирай
Wayward Публикувано Декември 6, 2016 Публикувано Декември 6, 2016 Аз съм съгласен с@gogi6.Мисля че той е един от хората,които може да напишат нещо интересно,но anti piracy клаузата го възпира.Дори и да не е за пиратстване могат да се отворят много нови теми,но просто няма смисъл.Както се вижда от най-популярната тема за батерията 98% от потребителите ползват устройството за фейсбук и нищо друго.Все пак ако някой има желание ще са интересни теми за фотография,гейминг,музика.Не някой да се хване да пише ръководства,а просто за взаимопомощ и коментари между потребителите.Ако има някой с повече опит с Lightroom,Snapseed,Enlight ще е интересно да даде някои насоки на новобранците.Sent from my iPod touch using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 6, 2016 Публикувано Декември 6, 2016 Ааа не!Съобразявам се с правилатаИначе...Няма ли аванта и пиратско съдържание,интереса се губи.Даже модераторите напускат 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.