vladistar Публикувано Юни 12, 2009 Публикувано Юни 12, 2009 (редактирано) Откраднат е бял iPhone в Кюстендил. IMEI: 011771008581038 Моля някой ако има информация да пише в темата или на ЛС. п.с. Анонимноста е гарантирана. Редактирано Май 3, 2010 от VladTheImpaler Цитирай
0 darklight Публикувано Февруари 22, 2010 Публикувано Февруари 22, 2010 Утре задължително ще го направя. Но нямам големи надежди към полицията. Телефона не е точно откраднат (имам в предвит със сила), ами просто какъвто съм карък ми е изпаднал от джоба, докато съм излизал от колата и тъй като е с калъф не съм чул, че е паднал. Не след дълго разбрах, че го няма, но естествено като се върнах, го нямаше. В такъв случай мисля, че се води изгубен и полицията не се занимава с такива случай. И все пак ще пробам, наистина ще е хубаво да проявят малко съпричастност. И все пак най-много ме е яд на мен себе си, че съм допуснал да ми изпадне от джоба, че и без да разбера. Цитирай
0 Sladichuk® Публикувано Февруари 22, 2010 Публикувано Февруари 22, 2010 Ако ситуацията е такава, каквато сега разкриваш, никакъв шанс няма да се ангажират със случая, защото очевидно въобще не е налице престъпно деяние (a propos–кражба е налице не само когато е реализирана със сила, дори всъщност– тогава е налице обир, а не просто кражба, квалифициран случай).... Нямам право (особено публично) да давам съвети как да заобиколиш подобна юридическа квалификация (мисля обаче, че щом си достатъчно умен и способен да придобиеш подобна вещ, и сам ще се сетиш как следва да подходиш, за да получиш съдействие и там), но / и въпреки съчувствието ми, не мога да не те скастря за подвеждашия първи пост и заглавието, несъответстващи на фактическата обстановка... Дерзай, дано има успех издирването... ПС. Оправи си профила, не създавай повторно налични теми, и се запознай и спазвай за в бъдеше правилата тук! 1 Цитирай
0 ruciano Публикувано Май 4, 2010 Публикувано Май 4, 2010 (редактирано) Молбата ми за помощ колеги, е отчаяна! Въпреки това се надявам, ако при някой от вас, разбиращите, дойде "сдобил" се с iPhone, човек за "помощ", да помогнете на мен! На 03.05.2010г., около 17.30 часа, на летище София, терминал 2, ми бе открадната чантичка с абсолютно всички, лични документи, пари в брой и 2 бр. мобилни апарати, единият от които, iPhone 2G 8Gb, IMEI - 011300009233348, с черно iMat Hardce покритие отзад! Молбата ми към вас е, съвсем дискретно да разберете името на човека и да ми го съобщите на Л.С., като разбира се, анонимността е гарантирана! Тъй като подадох веднага жалба, в 1-во РПУ на гр. София, целта ми е, ако мога да им предоставя име, разследването да приключи колкото се може по-бързо и ефективно! Преди всичко, важни за мен са документите, затова се надявам на вашата помощ! Информация, спомагаща за разрешаване на случая, ще бъде възнаградена подобаващо!!! Редактирано Май 4, 2010 от ruciano Цитирай
0 Sladichuk® Публикувано Май 4, 2010 Публикувано Май 4, 2010 Искрено съчувствам, но не разчитай на случайността, чрез която някой да свърши работата на Цветановите подопечни. Същите имат достатъчно правомощия и механизми по IMEI–я на телефона да локализират местонахождението му, и оттам по обратен ред да стигнат до когото трябва. Лошото е, че документите ти вероятно отдавна са в някоя кофа за боклук, след като са присвоени личните ти данни от тях... Дерзай! Цитирай
0 Shinigami Публикувано Юни 3, 2010 Публикувано Юни 3, 2010 (редактирано) Откраднато ми е Ipod Touch 3G в София Надежда 4 до парка - serial -1F944NDR6K2 ще се възнаграждава този който го открива . Без протектор , без калъф е състоянието ( малка драскотина в долен ляв ъгъл на екрана , около 5 mm) Редактирано Юни 3, 2010 от Shinigami Цитирай
0 PeTk0FF Публикувано Ноември 5, 2010 Публикувано Ноември 5, 2010 Откраднаха ми iPhone 3Gs на 3.11.2010 в MALL of Sofia към 21:30, IMEI: 011951005561973. Моля ако някой го намери да ми пише съобщение или да ми звънне на телефон 0886 370 475. Благодаря предварително! Цитирай
0 muqtada Публикувано Ноември 5, 2010 Публикувано Ноември 5, 2010 Утре задължително ще го направя. Но нямам големи надежди към полицията. Телефона не е точно откраднат (имам в предвит със сила), ами просто какъвто съм карък ми е изпаднал от джоба, докато съм излизал от колата и тъй като е с калъф не съм чул, че е паднал. Не след дълго разбрах, че го няма, но естествено като се върнах, го нямаше. В такъв случай мисля, че се води изгубен и полицията не се занимава с такива случай. И все пак ще пробам, наистина ще е хубаво да проявят малко съпричастност. И все пак най-много ме е яд на мен себе си, че съм допуснал да ми изпадне от джоба, че и без да разбера. Възможно е телефонът ти отдавна да е намерен от някой, който да си го е задържал за себе си. НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС Чл. 207. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., попр., бр. 31 от 1982 г., изм., бр. 10 от 1993 г.) (1) Който намери чужда движима вещ и в продължение на една седмица не съобщи за нея на собственика, на властта или на този, който я е загубил, се наказва с глоба от сто до триста лева. (2) Същото наказание се налага и на този, който противозаконно присвои чужда вещ, която е попаднала у него случайно или по погрешка. Наказанието по този член обаче е такова, че не предполага законосъобразно приложение на чл.250а, ал.2 от Закона за електронните съобщения ("Данните по ал. 1 се съхраняват за нуждите на разкриването и разследването на тежки престъпления и престъпления по чл. 319а - 319е от Наказателния кодекс, както и за издирване на лица.") Едва ли обаче позоваването на чл.250а, ал.2 от Закона за електронните съобщения от някои институции в абсолютно всички случаи на отправяне на искания към съответните предприятия, предоставящи обществени електронни съобщителни мрежи и/или услуги, е законосъобразно ;-) Ако полицията е сезирана с данни за тежко престъпление (каквото е кражбата), съответните предприятия ще дадат информацията. Ако е сезирана с данни за изгубен телефон, полицията няма да може да изиска информацията. Разликата е съществена. А и Вие може да предполагате основателно, че телефонът Ви е откраднат. Предлагам възможно решение на проблема, какъвто проблем вероятно и мнозина други имат. Касае се за наказателно-правна материя (която практикувам повече от 10 години). Цитирай
0 Raptole Публикувано Ноември 20, 2010 Публикувано Ноември 20, 2010 iPhone 3G 8GB Black с IMEI: 011932001515361 . Откраднат в дискотека Модерно, Плевен. На 19-ти срещу 20 ти Ноември. Моля някой ако попадне на нещо такова да се свърже с мен по ЛС, e-mail, Skype или нещо такова, ще съм много благодарен! Цитирай
0 umnineshta Публикувано Януари 4, 2011 Публикувано Януари 4, 2011 Здравейте! Откраднаха ми моя Айфон.Губила съм много неща,който също са безценни но за Айфона бях направо съсипана.Интересно е че до него стоеше и другият ми телефон,но него не го взеха,/а трябваше да е обратното/.Подадена е жалба в полицията,но разбрах от трети лица че щом е закупен от чужбина,а не от БГ,няма как да се намери по имеи.Има ли нещо вярно в това и може ли имея да се блокира и да се инсталира нов.Благодаря предварително. Цитирай
0 Alxx® Публикувано Януари 4, 2011 Публикувано Януари 4, 2011 (редактирано) но разбрах от трети лица че щом е закупен от чужбина,а не от БГ,няма как да се намери по имеи.Има ли нещо вярно в това и може ли имея да се блокира и да се инсталира нов.Благодаря предварително. Ще ти кажа само едно: Цитираният текст е пълна глупост!!! Aко имаш документи за собственост - фактура, гаранционна карта и кутията естествено(на нея е написан imei), и си ги представила на властите, няма причина да не издирят телефона, като естествено могат да блокират употребата му в мрежите на оператора. Смяната на IMEI на айфона клони към невъзможно и не вярвам някой да се наеме да рискува с това, защото телефонът може да бъде открит в мрежата по още доста параметри, като напр.: сериен номер, мак адрес и т.н... Редактирано Януари 4, 2011 от pe6o666 Цитирай
0 naidenoff Публикувано Март 1, 2011 Публикувано Март 1, 2011 Ще публикувам една обява от ......форум, с надеждата неговият собственик да си намери изгубеният телефон. В София' date=' кв. Гоце Делчев намерих iPhone.Облечен в zCover и умрял от студ. Мисля, че е 3G 16GB. IMEI:011810003750568 SN: 88907M8GY7K Собственика може да се обади на телефон: 0878 33 00 47 - Д-р Сербезов. Надявам се, че собственика помни цвета на протектора и достатъчно други подробности за да съм сигурен на кого го връщам. Ако хората тук във форума имат представа къде другаде да пусна данните за да се намерим по-бързо - нека кажат. /знам какъв ад е да загубиш бизнес телефон с повече от 500 номера в него/[/quote'] Да... рядко е човек да направи такъв жест. Това ми напомня за постъпката на goce kostadinov Приеми и от мен благодарности за достойната ти постъпка. Защото, хиляди други не биха го направили. 5 Цитирай
0 Anthony Публикувано Март 2, 2011 Публикувано Март 2, 2011 Ами според мен може доста лесно да намери собственика, само трябва да му прегледа контактите. Все ще има мама, тате, сестра, брат, жена или нещо подобно. Звънка им и готово. Браво на такива хора, много малко са за съжаление. Цитирай
0 techo91 Публикувано Май 14, 2011 Публикувано Май 14, 2011 Хайде да се присъединя и аз към групата, обраха ме супер кокошкарски в центъра на Барселона. Взеха ми телефона (iPhone 4 32Gb)буквално от джоба. За нещастие, преди ден-два бях инсталирал 4.3.3 и не бях сложил още MobileMe акаунта за да мога да го проследя. На предишния фирмуеър го бях настроил и се виждаше къде е телефона, но сега без да е сетъпнат акаунта няма никой. Единствения шанс ми отпада по този начин, едва ли полицията ще го намерят по EMEI и сериен номер. Не знам за другите колеги, но аз съм изключително потресен от тази случка. Осъзнавам сега, че човек си мисли, че ще усети винаги, когато му бъркат в джоба за да го оберат, повярвайте ми вообще не е така. Исползват се всевъзможни техники за да ви отвлекат вниманието и вие да не усетите нищо. Съвет към тези, които смятат да дойдат тук на почивка или екскурзия: Не си мислете, че ще разберете как ви обират, ръцете винаги трябва да са ви там, където са ви най-ценните неща и чантите винаги пред вас, като ги държите с двете ръце. Нямате си и представа, колко са ловки и изпечени крадците тук. Цитирай
0 Гост Публикувано Май 19, 2011 Публикувано Май 19, 2011 Откраднат Apple iPhone 3G 8GB с IMEI: 011936008712178 Възнаграждение Марио Дочев: 0899432429 Цитирай
0 signify Публикувано Май 28, 2011 Публикувано Май 28, 2011 Бял 3g 16GB в Ароганс - "Златни пясъци" IMEI: 011774003450316 S/N: 5K8461QQ1R4 Цитирай
0 BANNN Публикувано Май 28, 2011 Публикувано Май 28, 2011 Честито! Някой ти бръкна в джоба и го взе или го остави на масата? Бастун. Сега кат те видя кви шамари щи пера зад врата не е истина..... 1 Цитирай
0 alessandros Публикувано Май 28, 2011 Публикувано Май 28, 2011 И аз, пусна ли жалба в 5-то Рпу не ме карай аз да ходя с тебе!!! Цитирай
0 BANNN Публикувано Май 28, 2011 Публикувано Май 28, 2011 Пуснал е, След малко ще се видим да му запаля врата. Ще бяга пред колата до плажа! Цитирай
0 signify Публикувано Май 28, 2011 Публикувано Май 28, 2011 Не в 5то а във 2ро. До 2 дена ще пратят доклада в 5то. Аве цялата ми ралта такава. Цитирай
0 lika Публикувано Юли 9, 2011 Публикувано Юли 9, 2011 Откраднат вчера - IMEI 011713008639408 - Моля при някаква инфо, обадете се на 0888-339-717. Вярвам в чудеса! Благодаря ви предварително! Цитирай
0 Grievous Публикувано Юли 9, 2011 Публикувано Юли 9, 2011 Това, че си от Варна не дава обяснение в кой район е откраднат телефона и шансовете да бъде намерен намаляват. Ако наистина вярваш в чудеса, дай по-подробно инфо къде се случи това. Цитирай
0 diamaris Публикувано Юли 9, 2011 Публикувано Юли 9, 2011 По принцип човек ако пусне мнение нетрябва ли да обясни какъв модел е телефона. цвят.... Цитирай
0 lika Публикувано Юли 9, 2011 Публикувано Юли 9, 2011 Амии на Южния плаж, а не обясних къде, защото не смятах, че това ще помогне кой знае колко. Тази информация как всъщност увеличава шансовете за откриване? Съжалявам, ама явно не съм наясно с много неща iPhone 3G 8GB - с пукнат дисплей. Цитирай
0 Grievous Публикувано Юли 9, 2011 Публикувано Юли 9, 2011 Е ми аз съм от Стара Загора, но го загубих на морето (примерно). Ти къде би се ослушвал? Цитирай
0 Izolde Публикувано Август 20, 2011 Публикувано Август 20, 2011 (редактирано) Откраднат iPhone 4 Black 16GB в Слънчев бряг на 18.08.11 IMEI: 012425007776797 запазен, без драскотини. беше с черно калъфче- най-обикновено. телефон: 0896 703 604 Вероника. Редактирано Август 26, 2011 от Izolde Цитирай
Въпрос
vladistar
Откраднат е бял iPhone в Кюстендил.
IMEI: 011771008581038
Моля някой ако има информация да пише в темата или на ЛС.
п.с. Анонимноста е гарантирана.
Редактирано от VladTheImpalerTop Posters For This Question
25
16
8
8
Популярни дни
Септ 3
15
Март 13
13
Апр 17
12
Юли 13
11
Top Posters For This Question
Alxx® 25 posts
The Shaman 16 posts
Grievous 8 posts
Alex Sa6o 8 posts
Популярни дни
Септ 3 2011
15 posts
Март 13 2016
13 posts
Апр 17 2014
12 posts
Юли 13 2018
11 posts
Популярни публикации
Just Another
Вчера вечерта се чухме със собственика и се видяхме да му дам телефона. Човека почерпи за което му благодаря. Единственото тъжно нещо е, че телефона е стоял близо месец между възглавниците в един рест
mimeto83
Приятелка ми донесе намерен вчера iphone 3gs. Намерен е близо до Боянско ханче. Телефона има код и не мога да видя нищо освен ,че има карта на глобул. Пробвах ме да я сложим на друг телефон ако може
dessyteneva
Супер! Браво на теб за упоритостта и честността, браво и на собственика, че не се е направил на интересен и човешки е благодарил! А за ресторанта - по-добре, че не са чистили, защото сега телефончето
Добавени снимки
259 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.