simba4 Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 Action Menu Plus Pack го отпиши, нямам такива проблеми. Пробвай да въведе ш шорткът в шорткътс менюто и тогава говори! Sent from my iPhone using Tapatalk 4s! Говоря за apple shortcuts Sent from my iPhone using Tapatalk 4s! Цитирай
Nick Snow Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 Това е нещо ново. Приложението го има инсталирано и от appstore-a се отваря, а от иконата не. Рестарт/респринг все тая. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 Някои може би са разбрали, че Apple, пуснаха към разработчиците новия 6.1.1. Добрата новина е, че в него не е пачната дупката използвана за evasi0n http://www.redmondpi...ill-stay-clear/ evasi0n 1.2: http://m.iclarified....ad-evasi0n-from Version 1.2 - Забранени са OTA ъпдейтите. - Оправен е проблемът свързан с времевата зона. 3 Цитирай
simba4 Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 Ако имаш ап синк от него е Sent from my iPhone using Tapatalk 4s! 1 Цитирай
simba4 Публикувано Февруари 9, 2013 Публикувано Февруари 9, 2013 (редактирано) Така forecast крашва спрингборда в смисъл пита при инсталл за springboard wants to use your location което мисле че е също свързано и с brightness проблема който изчезна след деинстал на форкаст както и горепосоченото. Intelscreen не работи с haptics pro и colorkeybord. Без тези всичко е ок Sent from my iPhone using Tapatalk 4s! Не цитирай преходно мнение!!! Imessage Няма нищо общо с джейла Sent from my iPhone using Tapatalk 4s! Редактирано Февруари 9, 2013 от Grievous Цитирай
SpAwN Публикувано Февруари 9, 2013 Публикувано Февруари 9, 2013 Forecast при мен си работи без проблем. Цитирай
stf007 Публикувано Февруари 9, 2013 Публикувано Февруари 9, 2013 Доволно количество бели икони Слагал ли си нещо от Сидиа, с което да върви и libhide? Цитирай
simba4 Публикувано Февруари 9, 2013 Публикувано Февруари 9, 2013 Това и при мен го има не е от libhide. Почвам да деинсталирам да видя от къде е Sent from my iPhone using Tapatalk 4s! Цитирай
chayanne Публикувано Февруари 9, 2013 Публикувано Февруари 9, 2013 Това при мен го имаше на неджейлнат телефон. IOS 6.1 е според мен причината. Цитирай
Nick Snow Публикувано Февруари 9, 2013 Публикувано Февруари 9, 2013 Само не слагай ClearMyCache!! Цитирай
simba4 Публикувано Февруари 9, 2013 Публикувано Февруари 9, 2013 (редактирано) Нямал съм проблеми преди джейла не мога да го хвана от кое приложение е Хванах го от Bridge e ако го имате го махайте-това означава че апсинк работи Обаче времето пак крашва след инстал на апсинк така че го разкарвайте тоя боклук! Sent from my iPhone using Tapatalk 4s! Редактирано Февруари 9, 2013 от simba4 2 Цитирай
stf007 Публикувано Февруари 9, 2013 Публикувано Февруари 9, 2013 Това и при мен го има не е от libhide. Почвам да деинсталирам да видя от къде е Sent from my iPhone using Tapatalk 4s! Като гледам имаш Poof, който слага libhide. Аз го играх тоя мач докато не сложих Springtomize 2. С него хем крия икони, хем можеш да деактивираш адони на субстрата като гадния libhide Цитирай
simba4 Публикувано Февруари 9, 2013 Публикувано Февруари 9, 2013 Poof го сложих за да видя дали проблемните икони могат да се крият, но както казах проблема е от Bridge Sent from my iPhone using Tapatalk 4s! 1 Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 9, 2013 Публикувано Февруари 9, 2013 Последно, не е от Action Menu, така ли? Цитирай
SpAwN Публикувано Февруари 9, 2013 Публикувано Февруари 9, 2013 (редактирано) Обаче времето пак крашва след инстал на апсинк така че го разкарвайте тоя боклук! Sent from my iPhone using Tapatalk 4s! AppSync от репото на SinFul си работи като пушка, никакъв проблем с времето. Редактирано Февруари 9, 2013 от SpAwN 1 Цитирай
mariankata Публикувано Февруари 9, 2013 Публикувано Февруари 9, 2013 @simba4 Проблем с Bridge нямам. Цитирай
simba4 Публикувано Февруари 9, 2013 Публикувано Февруари 9, 2013 Аз обаче имам и след като го изтрих всичко е ОК ! Цитирай
Ivan96 Публикувано Февруари 9, 2013 Публикувано Февруари 9, 2013 Здравейте имам проблем с whatsapp messenger. Не мога да вляза в него. Натискам иконата и след 1 секунда ме изхвърля автоматично. Моля ви помогнете ми. Със iPhone 5 iOS 6.1 съм и съм джейлнал с evasi0n. Цитирай
uomoto Публикувано Февруари 10, 2013 Публикувано Февруари 10, 2013 Ако си го изтеглил от ипастор е нормално, понеже не се е деъпнало цялото.При мен много интересно стана: -започнах да дърпам айгоу и се наложи да затворя програмата(ипастор).След като влязох показваше, че се е дръпнало, но уви!По-интересното е, че се инсталира, което ми е неясно все още как се инсталира като не е целия ипа файл. И при стартиране се затваряше така.... Цитирай
Miro Dimitroff Публикувано Февруари 10, 2013 Публикувано Февруари 10, 2013 Здравейте,аз имам следния проблем, след като до вчера всичко си беше ок, днес от cydia изкаше един ъпдейт след като го направих и телефона се рестартира не иска да се включи стои само на началния екран показва ябълката и до там. Някакво решение за този проблем? Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 10, 2013 Публикувано Февруари 10, 2013 Задръж бутона "+" при рестарт, за да не зарежда акитата с които си го накичил от сидиа. Ако запали - триеш све от папката на субстрата и после евентуално си го кичиш наново. 3 Цитирай
algor Публикувано Февруари 10, 2013 Публикувано Февруари 10, 2013 (редактирано) Вкарвай в ДФУ и ресторвай после, но това не е проблем на джейла, а се получава след инсталация на приложения различни. Интересната закономерност е, че 5-цата (при мен поне) не стига до рестори и след второто ресване и изтриване на приложението се оправя. Докато 4-ката вече 3-4 пъти няма излизане друго, освен ДФУ и рестор. Започвам да се чудя дали няма да е полезна една тема, в която да пишем приложенията, които водят до неизбежен рестор и тези, които са ок и не вредят по никакъв начин. Едит: Alxx е дал решение, което не знаех - това с плюса ми е ново. Благодарско! Редактирано Февруари 10, 2013 от algor 2 Цитирай
mimeto83 Публикувано Февруари 10, 2013 Публикувано Февруари 10, 2013 Аз имам същия проблем с появяващите се икони и след като махнах Bridge проблема изчезна.Браво на simba4 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.