simba4 Публикувано Февруари 10, 2013 Публикувано Февруари 10, 2013 Ами аз да го пиша съм го тествал а и чай тоя бридж ми прецака и синка на шорткърите на епъл, но нищо сега ще изтегля action menu че не ми се ресторва пак Sent from my iPhone 4s using Tapatalk! Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 10, 2013 Публикувано Февруари 10, 2013 Пробвай да въведе ш шорткът в шорткътс менюто и тогава говори! Другия път ти пробвай, преди да говориш! Качвате всевъзможни туикове и искате всичко да работи на пресен 6.1. Цитирай
Ivan96 Публикувано Февруари 10, 2013 Публикувано Февруари 10, 2013 Ако си го изтеглил от ипастор е нормално, понеже не се е деъпнало цялото.При мен много интересно стана: -започнах да дърпам айгоу и се наложи да затворя програмата(ипастор).След като влязох показваше, че се е дръпнало, но уви!По-интересното е, че се инсталира, което ми е неясно все още как се инсталира като не е целия ипа файл. И при стартиране се затваряше така.... Ами не, не съм го теглил от iPASTORE.. Изтеглих всички възможни кракове на който и да било през компа и ги качих с iTunes или iFunBox, но уви.. не става Моля някой да дава идеи как да го оправя тоя WhatsApp, че много мои приятели го използват и си пишем предимно от там.. Цитирай
algor Публикувано Февруари 10, 2013 Публикувано Февруари 10, 2013 (редактирано) Аз имам следния проблем с 5-цата на 6.1 след джейла: ако не ми е включено 3G, абсурд да се свърже към интернет. Става, но много, много рядко. Говоря за места, на които (преди да джейлна) без включеното 3G съм се връзвал към интернет и си е вървял, макар и не много скоростно. Сега в повечето случаи ми излиза синьото екранче, което ме уведомява, че не може да се върже към интернет. Другия проблем в тази връзка е, че като включа On на Enable 3G на телефона му трябват някъде около 3-4-5 секунди, че и повече, за да се върже към мрежата. Преди да джейлна тази операция ставаше скорострелно. Имам наблюдение конкретно на тази функция, тъй като от година (и повече) си създадох навика да включвам 3G-то само когато имам нужда да чеквам мейли или да браузна или каквото и да е друго потребление на интернет. Някой има ли подобно наблюдение? Умишлено изчаках повечко време, за да се уверя, че е така, а не писах още първия ден, когато го забелязах. Едит: Поста на Шамана ме подсети да добавя, че говоря за Виваком. Редактирано Февруари 10, 2013 от algor Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 10, 2013 Публикувано Февруари 10, 2013 За бързината на свързване, да, има забавяне, но при мен времево е обратно. Преди джейла като, че ли ставаше по-бавно. Цитирай
N1k0lA Публикувано Февруари 10, 2013 Публикувано Февруари 10, 2013 При мен синьото балонче искача постоянно като включа 3G-то откакто си взех 5-цата и вече свикнах.Мисля си,че е от сим картата,защото е рязана,а преди с 3GS-a нямах този проблем. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Цитирай
kosmom Публикувано Февруари 10, 2013 Публикувано Февруари 10, 2013 (редактирано) Alxx това със задържането на бутона "+" при рестарт не го знаех и аз , браво,а бре що не отворите една тема за подобни трикове,та да се понаучим и ний на нещо . By LanbeR Редактирано Февруари 10, 2013 от kosmom Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 10, 2013 Публикувано Февруари 10, 2013 Ми, то си го пише в сидиа, ама... Цитирай
simba4 Публикувано Февруари 10, 2013 Публикувано Февруари 10, 2013 Пише го ама питай на Шамана кой му каза когато джейлнахме 5.1.1 ) Sent from my iPhone 4s using Tapatalk! Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 10, 2013 Публикувано Февруари 10, 2013 Симба, аз това с volume бутона, още не съм го виждал Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 10, 2013 Публикувано Февруари 10, 2013 Ще ме накарате да си осера телефона с мобайл субстрат, да ви демонстрирам как се пали в сейф мод. Цитирай
stf007 Публикувано Февруари 11, 2013 Публикувано Февруари 11, 2013 Хммм, нов бъг. Джейла при мен бачка перфектно, не съм имал никакви проблеми нито с приложения нито с туикове. Само се въздържах от Апсинк и толкова. От вчера обаче ми прави впечатление, че мейлите стоят в Notification Center дори и след като са изтрити! Махат се сами единствено ако ги прочета, което не правя със спама, а директно го трия. Та си седя с мейлите в NC и се дразня. Не мога да разбера от какво е. Последното, което съм инсталирал от Сидиа е Winterboard и Repo Icons на Sinful и xSellize Цитирай
shadowlesssss Публикувано Февруари 11, 2013 Публикувано Февруари 11, 2013 При мен единственото за сега е че като е локнат телефона и скролна щората нагоре за камерата няколко пъти телефона ми гасне, показва логото и се включва, но доста по-бързо от колкото при рестарт, а и също така имам чуството че звука е по-тих, но може и да си внушавам. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 11, 2013 Публикувано Февруари 11, 2013 Комбинацията тих звук и рестарт щом пипаш по локскрийна ми говори за проблем със субстратски туийк, не за бъг. 1 Цитирай
shadowlesssss Публикувано Февруари 11, 2013 Публикувано Февруари 11, 2013 (редактирано) Значи субстрата да го махам? Забравих да допълня, че звука само при звънене ми се струва по-тих. Редактирано Февруари 11, 2013 от shadowlesssss Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 11, 2013 Публикувано Февруари 11, 2013 Ти си решаваш от какво ще се лишиш и какво ще запазиш - само ти казвам, че проблемът не е от самия джейл. Цитирай
stf007 Публикувано Февруари 11, 2013 Публикувано Февруари 11, 2013 Да разбирам ли, че неизчезващите мейли в Notification Center не са интересни на никой Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 11, 2013 Публикувано Февруари 11, 2013 Ми...последно си пишеше какво, как и откъде се инсталира. stf007: наличието на уинтерборд нищо ли не ти говори? Я, опитай без "красотите" с които е накичен, да видиш има ли бъгове. Цитирай
mimeto83 Публикувано Февруари 11, 2013 Публикувано Февруари 11, 2013 При мен и на двата телефона 4 и 5 трЪгна без проблем като смених appsync. Бях сложила този който го пише в темата за джейла и го смених с този от sinfuliphonerepo. Ребуут между махане и слагане и всичко си тръгна. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 11, 2013 Публикувано Февруари 11, 2013 Тръгнало е, защото си махала синка и рибуутвала, не че тоя от синфул е много 'убав. Аз съм с апсинк от 5.0 и нямам грижи. Цитирай
mimeto83 Публикувано Февруари 11, 2013 Публикувано Февруари 11, 2013 Alxx нещо не разбрах , махнала съм синка и съм ребутнала , но нали го сложих отново и с него си работи. Тоя от синфъл ми излиза друга версия. Цитирай
ivaneskooo Публикувано Февруари 11, 2013 Публикувано Февруари 11, 2013 Здравейте,вчера ресторнах една 4ка с 6.1 и я джейлнах. Днес забелязах,че като снимам не запаметява снимките и като де инсталвам приложение от Апстора влиза в сейф мод. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 11, 2013 Публикувано Февруари 11, 2013 Не е проблем с джейла! Иначе щях да го имам и аз и той и тя Цитирай
stf007 Публикувано Февруари 11, 2013 Публикувано Февруари 11, 2013 (редактирано) stf007: наличието на уинтерборд нищо ли не ти говори? Я, опитай без "красотите" с които е накичен, да видиш има ли бъгове. Alxx, уинтърборда ми е стар навик, а и да си призная аз конкретно с него проблеми не съм имал. Освен това в момента няма нито една модификация от него, която да е активирана. Бе странна работа, ако се сещаш нещо - казвай, ако ли не ще го боря както дойде, не е голяма драма. П.П. Мимето, далаверата не е дали въобще имаш или нямаш апсинк, а дали е бил наличен при инсталиране на фикса - после е без значение дали го има. Имаш пред вид последния фикс за evasion, който излезе в Сидиа заедно с версия 1.2 на tool-а ли? Тоест препоръчваш слагане на фикса, след това апсинк и готово? Редактирано Февруари 11, 2013 от stf007 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 12, 2013 Публикувано Февруари 12, 2013 evasi0n 1.3: Mac – Windows – Linux 5 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.