algor Публикувано Февруари 19, 2013 Публикувано Февруари 19, 2013 Апарата в 14.30 заминава за Лондон, ама Пешо да ти кажа трима души се дзверихме тук 1 час в дисплея, играхме си по всякакъв начин и такива сияния зеленикави ние поне не виждаме. Да видим в Епъл какво ще кажат... Цитирай
Pe6o666 Публикувано Февруари 19, 2013 Автор Публикувано Февруари 19, 2013 Като поседи малко заключен, натисни хоум бутона и после с палец от дясно наляво по слайдера и нагоре. При отключване също сияе... Нещо такова... Цитирай
algor Публикувано Февруари 19, 2013 Публикувано Февруари 19, 2013 Пратих линкове с видеото, за да ги видят. Аз търсех проблем с докосване и подобни и затова не съм ги видял тези сияния. Те от Епъл като звъннеш да си запазиш час и те разпитват подробно какъв е проблема, дали си правил рестор, дали си видял и друг проблем, какви действия са предшествали първия път, когато си го видял и т.н. Да видим за кога ще запишат час, че предния път чакахме две седмици. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Февруари 19, 2013 Автор Публикувано Февруари 19, 2013 Те много добре знаят за този проблем. Ако и тук ударим на камък, ще се откажа от тоя телефон и ще искам анулиране на сделката или там както му се казва Второто видео е от първия ми телефон. Рестори естествено че са правени, set as new и т.н. Натискане на хоум бутона и плъзгане на пръста е достатъчно за green glow Цитирай
Pe6o666 Публикувано Февруари 21, 2013 Автор Публикувано Февруари 21, 2013 Мерси! Сега съм сравнително по-спокоен...една четворка набарах излишна и сега и качвам малко контакти и заигравки. Преди с йеваната нокЯ лудост ме обземаше Не знам...дано ония на острова да са по... user friendly 2 Цитирай
hidalgo Публикувано Февруари 21, 2013 Публикувано Февруари 21, 2013 Ако не друго поне са user friendly. Според мен няма да имаш проблеми. 1 Цитирай
algor Публикувано Март 6, 2013 Публикувано Март 6, 2013 Край на залаганията - апарата е сменен успешно и без много зор. 6 Цитирай
eek Публикувано Март 6, 2013 Публикувано Март 6, 2013 Друго си е европейското мислене. Колкото и да се опитват да променят законите в България с цел да помагат на потребителя винаги остава горчивия вкус, че си прецакан Цитирай
shemesh Публикувано Март 6, 2013 Публикувано Март 6, 2013 Именно и поради случаи като този Apple за 8-ма поредна година е номер 1 сред всички компании като удоволетвореност на клиента! Ще ми е интересно да разбера колко цифри има мястото на МТел в тази класация Цитирай
Pe6o666 Публикувано Март 6, 2013 Автор Публикувано Март 6, 2013 Край на залаганията - апарата е сменен успешно и без много зор. За което огромно БЛАГОДАРЯ!!! Цитирай
baronbg Публикувано Март 7, 2013 Публикувано Март 7, 2013 Както е видно от поста ми по горе, съмнения не съм имал. Честито и със здраве да го ползваш. 1 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Март 7, 2013 Автор Публикувано Март 7, 2013 Мерси! Сега остава втора част на действието... да дойде до тук Цитирай
teodorteo Публикувано Март 7, 2013 Публикувано Март 7, 2013 Именно и поради случаи като този Apple за 8-ма поредна година е номер 1 сред всички компании като удоволетвореност на клиента! Ще ми е интересно да разбера колко цифри има мястото на МТел в тази класация Ще дам един пример от вчера: Закупен macbook pro 15" преди 2 години с apple care, която клиента поради някаква причина не успява да енрол-не... Човека продаде скоро macbook-а си и си взе 15" macbook pro Retina. След 5 минутен разговор по телефона с customer service на apple, retina-та получи 2 години удължение на гаранцията без никакъв проблем! Отделно, че в БГ не са и чували за Apple care! Поне от Криейтив център уважават тази гаранция ако не друго... Цитирай
algor Публикувано Март 13, 2013 Публикувано Март 13, 2013 Само да кажа, че от днес 5-цата на сина е със същия дефект. Явно го има не само при новите, а се бъгват апарати и в последствие. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Март 14, 2013 Автор Публикувано Март 14, 2013 Това е неприятно... Поне му знае реда вече и ще си има нов Цитирай
Pe6o666 Публикувано Март 18, 2013 Автор Публикувано Март 18, 2013 Телефoна ми пристигна, чисто нов! На първо четене е добре, ама и да не е, ще си го ползвам както е. Хиляди благодарности на algor и на хората около него, които допринесоха за това! 2 Цитирай
airone Публикувано Март 27, 2013 Публикувано Март 27, 2013 Готино е да прочетеш, че някой си е разрешил проблема При това по такъв начин. Интересно ми е сега просто от любопитство телефонът заключен ли е или е? Цитирай
Pe6o666 Публикувано Март 27, 2013 Автор Публикувано Март 27, 2013 Амиии...не знам В смисъл с Mtel си бачка, ама не съм слагал друга карта... Цитирай
Lyudmil Публикувано Март 27, 2013 Публикувано Март 27, 2013 Хаха то остава и да е отключен, аз направо бих се разходил до сервиза на М-тел и да им го навра в лицето Иначе по принцип би трябвало да си е заключен към оператора, към който е бил "разваления" телефон, независимо къде е бил заменен. ПП. Северното зелено сияние го няма вече така ли? Цитирай
Pe6o666 Публикувано Март 27, 2013 Автор Публикувано Март 27, 2013 И на този го има, ама нямам нерви вече да се занимавам... Цитирай
Lyudmil Публикувано Март 27, 2013 Публикувано Март 27, 2013 Баси, вече не мога да разбера това фабричен дефект ли е, какво е....При положение, че толкова много бройки по цял свят го имат, а и също толкова много го нямат, значи не е цялостен дефект в конструкцията на 5-цата, какъвто е например лющещия се ръб, който напрактика го има при всички, ами е няква адски огромна дефектна серия. Вече и аз се чудя колко още да чакам преди да им го занеса за смяна. Надявах се, че след толкова време дефекта ще бъде отстранен, но явно не е. Цитирай
SpAwN Публикувано Март 27, 2013 Публикувано Март 27, 2013 Някак си им стана навик да си отстраняват дефектите в следващия модел и в същото време да се появяват пак толкова на брой нови... Цитирай
Alxx® Публикувано Март 27, 2013 Публикувано Март 27, 2013 Като фолксваген - юзърът е бета тестер 1 Цитирай
SpAwN Публикувано Март 27, 2013 Публикувано Март 27, 2013 Само, че претенциите на Apple са на равнище Мерцедес/БМВ в автомобило-индустрията, където юзерът определено не трябва/не е нормално да е бета тестер.. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 27, 2013 Публикувано Март 27, 2013 Да, бе...малко офф, ама Голф ГМБХ, както ги наричам, къде им видя малките претенции? Да караш топ модел на фолксваген, е по - дебело като цена от БМВ и с по-дебела поддръжка от Бенц. Направо да си сменят емблемата на отхапан шарнир, да е пълен сеирът. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.