kraskooooo Публикувано Май 10, 2013 Публикувано Май 10, 2013 При нас нямаше такова нещо като, кутийка :$ Цитирай
mariankata Публикувано Май 10, 2013 Публикувано Май 10, 2013 Такова нещо се получава с email (на немски е - нямам време сега да го превеждам). http://take.ms/Lv0HUC С няколко думи - уведомяват, че телефона е сменен с друг (Ersatzprodukt iPhone 4). Kутийки сега не намерих да снимам. Цитирай
N1k0lA Публикувано Май 10, 2013 Публикувано Май 10, 2013 Мерси много,знам немски сега ще го прегледам Цитирай
lomski Публикувано Май 10, 2013 Публикувано Май 10, 2013 (редактирано) Само искам да споделя как е тука в Испания със смяната на Iphone .. Просто отиваш със фактурата без значение от оператор,страна,държава или каквото и да е,отиваш казваш за проблема като телефона се сканира с някакво си тяхно устройство и без въпроси или недоплъвки изкарват чисто нов телефон и ти го предоставят....вече съм сменил два 4S и един 5 бееез проблем... ако някой иска да праща и сменям Редактирано Май 10, 2013 от lomski Цитирай
JVV Публикувано Май 29, 2013 Публикувано Май 29, 2013 И на този го има, ама нямам нерви вече да се занимавам... Четох как един тип сменил седем телефона с green glow и се отказал да сменя повече. На мен ми зеленее за сега само в офиса. Офисът е с мокет. Проблемът изчезва с поставянето на антистатичен протектор на дисплея, но пък аз не понасям протектори и го преживях. Цитирай
Dante123 Публикувано Юни 6, 2013 Публикувано Юни 6, 2013 Момчета здравейте и от мене , купих си на лизинг 5тицата през Февруари от Глобул , понякога когато някой ми звънни , на него му дава , че телефона ми е изключен , а това не е така , и аз получавам смс след 30 сек , че са ме търсили ,а и понякога просто не иска да набира никой... това се случва рядко , но все пак се случва ! Вчера пък докато си стоеше мирно на леглото се спука дисплея !? ОМГ !? Сега какво трябва да направя ;/ Ще ми го сменят ли с нов ? Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юни 6, 2013 Публикувано Юни 6, 2013 Връщай го. Това с дисплеят няма да мине... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
Dante123 Публикувано Юни 6, 2013 Публикувано Юни 6, 2013 (редактирано) Въпроса ми е как се процедира в тази ситуация , отивам в Германос с телефона и гаранцията и кво да им кажа ... колко време чакам за нов. - телефона е изпускан но преди 2-3 месеца и нямаше дори дръскотина , сега го пуснах на леглото от 30 санта , беше с калъфа как ще се спука толкова лесно ?Ю! Редактирано Юни 6, 2013 от Dante123 Цитирай
Dante123 Публикувано Юни 6, 2013 Публикувано Юни 6, 2013 (редактирано) Не знам , не знам какво да правя тогава колеги , говорих с оператора на Глобул той каза , че ще го заменят , в Германос ми казаха , че ако е застрахован ще го ремонтират ( не е у мен гаранция , а не помня дали имам застраховка) .. май ако ми откажат да го сменят ще спра да го плащам ! Ю! Редактирано Юни 6, 2013 от Dante123 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юни 6, 2013 Публикувано Юни 6, 2013 Спри с тази глупост на края на постовете ти... При спукан дисплей,няма да ти го подменят при никакви положения. Ако имаш застраховка,ще извадиш късмет. Като спреш да го плащаш,какво-няма да си вземат парите сигурно? Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
Dante123 Публикувано Юни 6, 2013 Публикувано Юни 6, 2013 Да няма да си ги вземат , дори и да се стигне до съд и т.н няма как , за всичко си има начини . А някаква идея , ако реша случайно да го поправям сам , кой сервиз да посетя и колко ще ми струва? Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юни 6, 2013 Публикувано Юни 6, 2013 http://www.alekserviz.com/ Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
profusion Публикувано Октомври 1, 2013 Публикувано Октомври 1, 2013 Някой знае ли как може да се провери в Глобул до къде е стигнал дефектирал телефон? Идеята да чакам 30 дена в неведение ме изнервя много? Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 1, 2013 Публикувано Октомври 1, 2013 Дрънни на 123. Чакането 30 дни е максималното допустимо по закон при изпълнение на гаранция. След това, можеш да си искаш парите. 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 21, 2013 Публикувано Октомври 21, 2013 Я да се допитам до вас, че не съм много наясно.. 5-ца купена директно от apple store в UK има ли 2-годишна гаранция навсякъде в Европа? В този случай, Криейтив център ще поеме ли ремонта? Или е 1-годишна международна, а втората година - само от страната, в която е закупен телефона? Ако е така - директно в магазин ли се носи или се праща по пощата? Нямам проблеми с телефона, просто ми е интересно, понеже след 1 седмица му изтича 1-годишната Епълска гаранция, а имам идея да го продавам и да знам какво е положението... Цитирай
profusion Публикувано Октомври 21, 2013 Публикувано Октомври 21, 2013 (редактирано) 1 година е епълската. 2 години нямат ли само операторските? Криейтив май поддържат епълската гаранция. Редактирано Октомври 21, 2013 от profusion Цитирай
mariankata Публикувано Октомври 21, 2013 Публикувано Октомври 21, 2013 И аз съм на това мнение. Втора година получаваш само от оператор (изключвам Apple Care). Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 21, 2013 Публикувано Октомври 21, 2013 Добре, а нали продават отключени телефони? За тях не важат ли европейските разпоредби / ЗЗП? Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 21, 2013 Публикувано Октомври 21, 2013 Епъл стор е представителен/собствен магазин на производител и задължението е минимум една година. Две години е търговската гаранция от който и да е друг продавач. 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 21, 2013 Публикувано Октомври 21, 2013 Ясно, сега разбрах "тънката" разлика Значи само Епъл кеър е вариант, но не си заслужава само за 1г. отгоре... Цитирай
shemesh Публикувано Октомври 21, 2013 Публикувано Октомври 21, 2013 Най-добре е да се отнесем до страниците на apple.com за съответните страни. Без да знам френски откривам разлики между френката и английската версия в частта касаеща гаранцията. Не съм специалист в тази област и се надявам някой по сведущ да ни осветли. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 21, 2013 Публикувано Октомври 21, 2013 Къде? http://www.apple.com/legal/warranty/statutoryrights.html Едит: има само това: http://support.apple.com/kb/HE57 Отделно обаче, има това: http://www.ecc.bg и това: ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ /ЗЗП/ Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 21, 2013 Публикувано Октомври 21, 2013 През абсолютно същите адреси минах и аз преди да питам тук Действително обаче никъде не видях, че има разлика в годините гаранция, когато става въпрос за производител и търговец. Цитирай
profusion Публикувано Октомври 21, 2013 Публикувано Октомври 21, 2013 А от чисто любопитство, производителя след като извършва директно търговска дейност не е ли и търговец? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.