Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Бях и гласувах, защото това е мое право (едно от малкото в тази държава). Защото не желая да оправдавам мързела си с фрази като "няма за кой да гласувам", "всички са маскари" и т.н. Осъзнавам, че гласа ми е глас в пустиня, но не съм сам нали?! Много сме! Трябва да сме много!

post-63-1412487571,6803_thumb.jpg

Умишлено позамъглих;)

• Отговори 1,2k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Asen_77

153

• Alxx®

137

• The Shaman

92

• eek

68

Публикувано

Българите сме си куц народ и има една оправия-бой.По-цивилизовано казано затвор и може би връщане на смъртната присъда за политическа корупция,като държавна измяна.С една работеща правосъдна система.Всеки политик трябва да живее в страх от това да прецака народа си.Защото в момента има чувство на тотална безнаказаност.Просто политик не е влизал никога в затвора,а сме на първо ниво по корупция.Ситуацията е страшна и трябват всякакви марки.Тук е форума на айфон-телефон който струва 3-4 работни заплати в България.От това следва че повечето хора тук се оправят някак,въпреки държавата.Така е като си силен,умен,можещ навсякъде ще се оправиш.Държавата ти създава пречки,но ги преодоляваш.Майка България е страшна за всички по-слаби.Все пак цивилизованоста на всяко едно общество се определя от отнешението му към по-слабите.А като знаете всеки един човек в неравностойно положение как се чувства в България ще разберете колко сме цивилизовани.

Аз продължавам да вярвм, че чужд контрол ще оправи много неща и много от големите хора ще са зад решетките!

Публикувано

Сега не сме ли под чужд контрол? Колко още?

Публикувано

Явно съм разбран погрешно. Сега сме на нищото, което ще продължава и от утре, за жалост.....

Публикувано

Е добре де, дай комкретна идея?

Публикувано

Да не почваме с безпочвени обвинения сега. Да обсъждаме като цивилизовани хора. А дали емирство, република или щат е все едно.

Публикувано (редактирано)

Гласувах, за пръв път от години насам, защо ли и аз не знам...може би точно защото е мое право, може би точно защото си представих автобусите, което стоварват хора, които нямат нищо общо с живота ни, но ще определят с гласовете си кой да ни управлява, може би защото за пореден път се опитвам да взема собствения си живот в ръце и да не съжалявам за избора, направи във вече толкова далечната '89-та...гласувах, просто защото съм едно такова опъко животно, дето троши стената с глава и трябва само да се убеди в правотата и погрешността на действията си...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от dessyteneva
Публикувано

Дочуват се идеИ за президентска република. Може би след толкова години простотии е време и за такова нещо да се помисли?

Публикувано

Не е същото адаш. Искам хората, които ще ме управляват да носят имена като Георги, Васил, Иван, Асен, Калоян, а не Хасан. Ахмед, Юсуф, Джон, Пол, Степан,Григорий и т.н. За това отивам да гласувам.

Аз пък нямам нищо против имената на тези, които ще ме управляват, стига да правят това, за което съм ги избрал и да си изпълняват обещанията, дадени в кампанията.

Много е простичко: обещават и изпълняват - да стоят и 10 мандата в НС щом заслужават.

Не изпълняват и лъжат - хайде тия, които сме ги избрали да им потърсим сметка и да ги разкараме от топлото местенце в НС.

И още нещо: крайно време е в тази държава да се появи една дясна партия с дясна политика и ще видите как ще вземат над 60% още на първите избори.

Няма как да се променя каквото и да е, при положение, че всичко е ляво.

Затова и последните 8-10 години все се чудим кой да избираме и е все тая.

Публикувано
Не е същото адаш. Искам хората, които ще ме управляват да носят имена като Георги, Васил, Иван, Асен, Калоян, а не Хасан. Ахмед, Юсуф, Джон, Пол, Степан,Григорий и т.н. За това отивам да гласувам.
Най-безумния коментар.So much тесногръдие.Но най-вероятно ще ги получиш.
Публикувано

Аз също съм за чисто българско управление.

И гласувах!

Няма как да е чисто българско управление при условие, че има толкова голям брой турци и цигани с българско гражданство. За да са по-малко в управлението, трябва да се гласува.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от rooibos
Публикувано

bgiphone доста расистки форум.Хайде награбете ме,но Лютви Местан ми изглежда околко 100 пъти по-интелигентен от Бойко,на когото помагате като гласувате.А кой е по-страшен не знам кой може да прецени.

Кой говори за расизъм? Ако българите са мнозинство в България е редно да са мнозинство и в парламентта, нали така?

Редактирано от rooibos
Публикувано

Явно ни е по-добре,ако живеем зле заради Цецо,Иван,Пламен, но ако се казват Мюнюн и Мехмед ще е по-зле.Замислете се колко дълбоко в корените ни е ксенофобията.

Публикувано

Не ми обяснявай какво изкривявам.За теб името на един човек е по-голям проблем от всякакви други качества.Така го написа,значи така го мислиш.Ти си Мюмюн не вървиш.След като почнах да разсъждавам започнах да се опитвам да се променя към по-добро.И видях че в нас българите са насадили толкова предразсъдъци,че това е едно от най трудните неща за изкореняване.Още от началното училище,когато ти обясняват за турските зверства най-подробно.Кому е нужно да се насажда тази омраза още във 2-3 клас.Виж постнал съм една тема за подкасти-там имам едно предложение за един син на терорист как е възпитаван в омраза.Ами ние хич не сме далеч.Отиваме някъде по света и хленчим:Лошо се отнасят с нас емигрантите,у-а.А тук сме най-големите ксенофоби.Сега като се сетя и за онези гнусни селяни,които не искаха да пуснат дечицата на училище,защото били сириичета и бягат от най-големия ужас,а именно войната.Много сме зле.Това трябва да ни е първия урок в училище,а не да мразим турците.

Wayward, не става дума за омраза. Ако сме демократична държава, мнозинството управлява, съгласен ли си? След толкова години на лъжи и полотически игри на хората им омръзнаха празни обещания. Получава се еднин вакуум, който хората от малцинствата запълват и проблема е, че т. нар. мнозинство поради апатията се управлява от малцинството.

Редактирано от rooibos
Публикувано

Има ли предварителни данни вече, че не следя по ред причини?

Публикувано

Не знам.Малцинства-мнозинства.Иска ми се да гласуваме за нова политическа система и екстрадация на всеки зает с политика последните 40-50 години.След това една напълно нова образователна система,която да не произвежда некадърници,като сегашнта и тогава може да се подобри обстановката.Иначе нали знаете:Пешо тая ли е новата,ами тя същата като старата.

Публикувано

Ще те помоля да слагаш интервал след запетайките, иначе по темата...ние Арменците сме малцинство, нали така, ако спретнем една партия, к'во ще стане .......мазало....а....?!?

Публикувано

Лошо! Не, че съм се надявал на друго, но...

Публикувано

Не им се връзвайте на идиотските внушения на някои сайтове, които дават резултати още в 9 сутринта!! Манипулират с малкото пари, останали им от мишките, които се изпокриха в Брюксел, Белград и некои хълмове около София!!

Публикувано

Хареса ми сутринта Влади Въргала какво предложи, най на края на бюлетината да можем да задраскаме имена, които не искаме в парламента, и те повече да не могат да са депутати. Мисля че за едни избори няма да остане никой от старите муцуни.

Публикувано

Дайте до края на изборния ден да не обсъждаме кой, за кого е гласувал!

Работата е баш "манджа с грозде"!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...