Asen_77 Публикувано Октомври 5, 2014 Публикувано Октомври 5, 2014 Според нова телевизия влизат 7 партии. Ще ги обявят след 11 минути. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 5, 2014 Автор Публикувано Октомври 5, 2014 Има ги вече из нета. Страшни са тези 3, 4 по средата! Оххх дано поне Атака не влязат! 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 5, 2014 Публикувано Октомври 5, 2014 Може би като преброят Турция и АБВ да изпаднат. Дано наистина поне Атака не влезнат! Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 5, 2014 Публикувано Октомври 5, 2014 Прави силно впечатление, как една нова и миниатюрна партия, никой по телевизиите не я обсъжда, даже не й споменават името. Няма да го спомена и аз, но прави впечатление. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 5, 2014 Автор Публикувано Октомври 5, 2014 Патриотичното фронтче ли? Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 5, 2014 Публикувано Октомври 5, 2014 Не, излишно е да коментирам. При такава тихичка кампания беше ясно, че отдавна са се споразумели при кого ще отиде властта. Статуквото не се нарушава на никава цена - това показват събитията за последните 10 години. Цитирай
Wayward Публикувано Октомври 5, 2014 Публикувано Октомври 5, 2014 (редактирано) @Wayward стотинката има две страни. Над 10г. работя в сферата на строителството. Познавам много от така наречените български турци, както и помаци. Никога не съм видял лошо от тези хора дори обратното, научих много неща за културата и бита на тази етност. Научих и много неща в професионален аспект. И честно да ти кажа никой от тях никога не е имал мераци да управлява, но и никой от тях никога не е харесвал Ахмед Доган, Лютви Местан, Шерифе Мустафа,Касим Дал, Осман Октай и т.н. Това,което сме учили в училище е наша истинска история. Ако ти искаш да забравиш това и да си нахлупиш феса - твоя си работа, но аз няма да го направя, та ако ще Л.Местан да е 20000000000000 пъти по-умен от Бойко. Няма да го направя заради онези от Батак, заради Ботев и Левски и заради 3 Март!А докато се кланяме на турци и цигани ще сме зле! Човече ти сериозно не си добре и показваш, че си продукт на тази система за която писах.Това накрая с Батак и Левски ме уби.Няма да коментирам, защото в очите на всеки нормално мислещ човек ще те унижа. Редактирано Октомври 5, 2014 от Wayward Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 5, 2014 Автор Публикувано Октомври 5, 2014 Това, че има по-либерално не го прави мангал. И ако е такъв, какво адаш?! Цитирай
algor Публикувано Октомври 5, 2014 Публикувано Октомври 5, 2014 Аз пък не мога да разбера едно: защо повечето коментират различно мнение от тяхното разбиране, а не темата като цяло? Винаги е имало и ще има хора, които не мислят като мен, но това не ги прави престъпници, мангали, турци, родоотстъпници и т.н. Темта за футбол е друга и като имате желание да се псувате и да се хулите, вървете там. Отдавна се каня да кажа нещо, което ми е на езика, но в името на културното общуване и уважението го премълчавах твърде дълго. Явно дойде времето, обаче, да кажа тези думи, а именно: хора, заради такива теми като футболната отвреме навреме се отвращавам да отварям форума. Знам какво ще кажете или поне така си мисля, че ще е нещо от сорта на Ами като не ти се влиза майната ти, не влизай. Добре, но този форум не е на никой персонално и не виждам причина да се стига до псувни, хули, омраза, ненавист и т.н. Както аз се съобразявам с вас, така и вие сте длъжни да се съобразявате с мен и хората като мен, които не искат да ви падат на нивото. Повръща ми се, честно ви казвам. Помията и навсякъде около нас, за да съм длъжен да я търпя и във форума. Спрете се малко и разберете, че не сте сами тук. А, да и не на последно място: модераторите много, ама адски много ви търпят и ви позволяват. Аз ако бях на тяхно място отдавна 3-4 човека щяха да са с доживотна забрана да напишат дори една буква тук или най-малкото щях да въведа модераторски преглед за всяко едно тяхно мнение. Ай сиктир, баси!!! 5 Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 5, 2014 Публикувано Октомври 5, 2014 След преброяването на 50% от гласовете има промяна с процентите на гласовете, според който и Атака влиза в следващия парламент: Според паралелното преброяване на „Алфа Рисърч” при обработени 50% процент от извадката ГЕРБ получават 33%, 15.2% е подкрепата за БСП. ДПС получават 14.2 на сто, 9.1% - за Реформаторския блок. 7.5% получават Патриотични фронт, подкрепата за „България без цензура” е 6.1%. АБВ и "Атака" се изравняват с по 4.4 на сто. Източник: novanews.bg 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 5, 2014 Автор Публикувано Октомври 5, 2014 Успяха да се набутат и тея деба! Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 5, 2014 Публикувано Октомври 5, 2014 Чакаме и Турция. Там били гласували 38 000 души някъде. Да видим дали това няма да промени нещо и дали няма да премести ДПС на второ място. Не че за там има голямо значение, но може да свали процента на последните и да изпаднат. Ще чакаме утре сутринта за повече яснота. Цитирай
algor Публикувано Октомври 5, 2014 Публикувано Октомври 5, 2014 Да, като гледам пак са вътре... Не знам с кой акъл на този етап и към днешна дата нормален човек може да гласува за Болен човек. По-скоро бих дискутирал с някой, който каже, че е дал вота си за Атака на тема платформа, психическа стабилност на вожда, визия за бъдещето, градивност или пълна деградация е готовността да пристанат на всеки само и само началника да си пълни гушата... И т.н. да не изреждам. Същото е и с някой дал гласа си за ББЦ. Те поне си купиха гласовете, а и имат пари за поне още 3-4 избора да си бетонират присъствието в парламента, егаси. 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 5, 2014 Публикувано Октомври 5, 2014 Ако не друго, поне ще си направим опит с многопартиен парламент ( ако изобщо стартира ). Но на пръв поглед нито Реформаторите нито Патриотичния фронт са твърди, че няма да правят коалиция с ГЕРБ. Ако те не направят коалиция, аз лично ни виждам друга възможност за правителство. Поживьом увидим! 1 Цитирай
algor Публикувано Октомври 5, 2014 Публикувано Октомври 5, 2014 Напротив - винаги съм казвал, че трябва да се говори за всичко в един форум, та затова не казвам, че темите трябва да бъдат изтрити. Просто е добре да се научим всички да говорим без обиди, без хули, без етнически подмятания и намеци. Няма значение един човек дали е от ЦСКА или Левски, дали е гласувал за БСП или ДПС и аз лично не правя извод за някой по тези критерии. И пак повтарям от предното ми писание: имам чувството, че за всеки е въпрос на чест да намери мнение, противно на неговото и веднага да нападне и да захапе човека, за да се започне спора и кютека. А и феномена е този, че пишейки тук се получават дрязги и разпри, а в момента в който същите тези хора седнат на една маса или се изправят очи в очи, всичко отива на майната си и се забравя. С малко усилие може и тук да се постигне същото, ако не забравяме, че отсреща стои нормален човек, който диша, работи, живее и с iPhone работи тъй както умее. Спирам с тези мнения, защото нямам какво повече да кажа, а и не искам да досаждам. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 5, 2014 Публикувано Октомври 5, 2014 Анонимността освобождава страстите, адаш. Ако утре ще сте по - добри хора навън, а тук си изкарвате лошотията, съм навит да го преглътна. Само да не ви става навик Цитирай
newabv Публикувано Октомври 5, 2014 Публикувано Октомври 5, 2014 (редактирано) Сега и парламента стана като андроид - фрагментация и персонализация И ква работа да върши..!? Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Октомври 5, 2014 от newabv 3 Цитирай
dedil Публикувано Октомври 5, 2014 Публикувано Октомври 5, 2014 Бееее… недей тази тема, че и при Фюрера е било, като при Apple - никакъв избор и каква я свърши? Ама май се усещат, че като гледам поеха в друга посока Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 5, 2014 Публикувано Октомври 5, 2014 Активността по градове. http://results.cik.bg/pi2014/aktivnost/index.html Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 6, 2014 Публикувано Октомври 6, 2014 При обработени 94% протоколи на СИК в РИК партия ГЕРБ печели 32.60% процента от гласовете, "БСП лява България" взема - 15,29 на сто, а ДПС - 14,91 на сто, това съобщиха за Дарик от Централната избирателна комисия Александър Андреев. Реформаторският блок според тази извадка получава 8,91 процента, Патриотичен фронт - 7,29 на сто от гласовете, "България без цензура" - 5,65 процента, "Атака" - 4,54 на сто и партия АБВ - 4,18 на сто. Останалите участници в изборите са с резултат под 4%. Източник: dariknews.bg Цитирай
plam4e Публикувано Октомври 6, 2014 Публикувано Октомври 6, 2014 Коментара оставям на вас...аз онемях ! http://www.youtube.com/watch?v=PANqX-FxdEs 2 Цитирай
drjivago Публикувано Октомври 6, 2014 Публикувано Октомври 6, 2014 Българският не е модерен в днешно време. Аферим. Цитирай
algor Публикувано Октомври 6, 2014 Публикувано Октомври 6, 2014 И защо онемявате, хора? Какво по-различно виждаме от това, което зяпаме последните 25 години? Заболя ме устата последната седмица да убеждавам хора около мен защо ТРЯБВА да гласуват задължително и как само така ще се променят нещата. Или поне ще поставим началото към промяната. Да, ама не! Простата матиматика показва, че ДПС държат твърдо гласове в порядъка 380 - 500 000. Олигофрените Бареков и Сидеров също имат купен и отчасти твърд електорат в порядъка на около 4-8 процента от вота. Ха сега сметнете сами защо циганите и турците имат 95-99 процента избирателна активност, а българите имат 25-28 процента и какно ще стане, ако още един милион българи отидат до урните и си дадат гласа. Без значение дали ще е за ГЕРБ, БСП, РБ и т.н. По този начин ДПС ще се смъкнат до 5-6-7 процента, а олигофрените Бареков и Сидеров изобщо няма да влязат в парламента. Глупости ли говоря? Не ви се вярва? Е то всеки вярва в това, което му е угодно. Докато не уврат кухите и мързеливи тикви, че трябва да се гласува, нищо няма да се промени в държавата ни. Липсата на поне една ясно изразена дясна партия (както писах някъде по-горе) също е проблем, но не е основния. Основния проблем е, че българина не гласува. Това е. 12 Цитирай
plam4e Публикувано Октомври 6, 2014 Публикувано Октомври 6, 2014 algor напълно съм съгласен с теб! Онемяването идва от друго...наглоста и дебелоочито на въпросния господин и бездействието на държава и институции относно поругаването на езика ни..., което е най-малкото в случая! Колко изказвания от подобен тип са придобили публичност или просто заради имунитета, който имат всичко остава в небитието?! Жалкото е, че се мислят за недосегаеми..., за което сме допринесли и Ние в една или друга степен...Ние, като нация и народ ! Народ, който е свикнал да търпи и да бъде мачкан ! 2 Цитирай
Severus Публикувано Октомври 6, 2014 Публикувано Октомври 6, 2014 Днес, един мой приятел ми каза следното. "Гласувам от 25 години, а нещата стават все по-зле. Да гласуваш или да не гласуваш в България е като да дишаш или да не дишаш в газовата камера. Винаги губиш." За съжаление, апатията нараства,а мнозинството става се по-тъмно и по-неграмотно. 4 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.