Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Аз гласувах НО......И аз съм на мнение, че и да гласуваш и да не гласуваш все ще е тая поради една причина: Малко по-умните хора се срещат и ги обкръжават със също толкова малко-по умни хора и така "по-умните" живеят в една илюзия, че всички мислят като тях. За това се получава "Как може да виждам всеки недоволен и после пак същата". Реалността е друга обаче, има голяма част от много ама много тъпи хора които и едно изречение не мога да свържат. Точно за тях половината политици като Капута и Болен се правят на идиоти за да им се хареса! Те не искат да се харесат на по-умни хора защото последните са малко! и така...

Какъвто народа такъв и пожарника.....опа исках да кажа премиера.

• Отговори 1,2k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Asen_77

153

• Alxx®

137

• The Shaman

92

• eek

68

Публикувано

Така е. Задължително трябва да се гласува за да се намали купения вот и твърдия турски електорат. Факт!

Има още една прокрадваща се идея. При нови избори до нова година или в най-скоро време, г-н Бареков вече няма пари да купува. Може и наистина да извъртят нещата с нови избори, или ще преосмислят нещата и определени силни до онзи ден, ще клекнат и ще плюят на думите си, за да приемат правителство с Министър председател Бойко Борисов. Не че има особена алтернатива ...

Публикувано

Искам да припомня нещо (от вестник Капитал):

23 юли: Ако нямаме 121 депутати, мили мои, и не можем да направим сами правителство, ще оставя ГЕРБ в опозиция.

1 октомври: Нямаме ли над 105 - 110 депутати, няма какво да участваме в преговори, от нас си зависи.

2 октомври: Ако имаме под 100 депутати - да заповядат, да направят правителство другите, ще ги подкрепям отстрани.

5 октомври: ГЕРБ ще участва само в едно стабилно управление, а не в коалиции тип "Орешарски". Ако такова не се формира след днешния вот, ще има нови предсрочни избори.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов

Няма кой да ти плюе на думите, когато сам го правиш и то успешно.

Публикувано

Има още една прокрадваща се идея. При нови избори до нова година или в най-скоро време, г-н Бареков вече няма пари да купува.

Добре,а другите,които продължават да имат пари за купуване?Защото е несериозно твърдение,че който е гласувал платено,следващият път ще го направи по друг начин.

Публикувано

Който плаща той поръчва. Показаха миньорите от Бобов дол. Миналия път БСП, а сега ББЦ. Всичките купуват, ама защо не купуват нас например. Докато негласуващите не разберат, че вотът им е важен ще е все така. Ще ни управляват такива дето са купили или са задължили хората да гласуват за тях ... А този купен вот лесно се убива - само с гласуване от всички.

Публикувано

Пак казвам,който е гласувал платено,пак ще го направи.Тези,на които им е безразлично и не гласуват,лесно ще бъдат убедени с паричен символ.

Публикувано

Ще си позволя да предложа на вашето внимание един от материалите на Вл. Каролев, който безкрайно уважавам като икономист и професионалист.

Митовете за ромския вот и гласовете от Турция

ДПС рано или късно ще се превърне от бизнесклуб в нормална политическа партия

дпс%20върбовка_cr1.jpg

"Свободата е в теб", пише на предизборните плакати на ДПС, докато партийните водачи агитират в павликенското село Върбовка.

То беше специално споменато в списък с благодарности на лидера Лютви Местан в изборната нощ.

Снимка БГНЕС

Едно от хобитата ми е да чета...и да препрочитам често книгите, които са ми направили особено силно впечатление. И две от тях, една от които препрочитам за трети път в последните две седмици - “Начинът по който работи света” от Jude Wanninski (http://www.amazon.com/The-World-Works-Gateway-Contemporary/dp/0895263440) и друга, която съм чел поне 6-7 пъти – “Икономически факти и заблуди” на Thomas Sowell (http://www.amazon.com/Economic-Facts-Fallacies-Thomas-Sowell/dp/0465022030) според мен ясно обясняват много неща от случващото се, както в България в политическия и икономически живот, така и резултатите от последните избори.

Преди да прочета книгата на Jude Wanninski за първи път някъде около 1996 година много съм се чудил как е възможно хора образовани и умни да гласуват за очевидно лъжливи и неизпълними предизборни обещания на партии (за глупавите и необразовани хора е ясно) освен ако нямат лична и директна изгода – например ако те или техни близки не са в листите; ако те или техни близки не са правили или не разчитат да правят бизнес с държавата, който да им осигури партията за която гласуват.

А Jude Wanninski назовава ясно основните причини : 1. Лична неприязън към някой от лидерите (или участник в листата) на другите партии 2. Склонността на хората да си харесат едно единствено обещание и да подкрепят дадена партия / кандидат за кмет/сенат/парламент и да игнорират всички други, в това число очевидно противоречиви на харесаното обещание послания на същата партия/кандидат за кмет(сенат/парламент). Първата причина обяснява например защо някой с десни политически убеждения, който силно не харесва Иван Костов, а харесва и Меглена Кунева и Радан Кънев и Божидар Лукарски най-вероятно не е гласувал за Реформаторския Блок. А втората причина обяснява например, защо много хора, които си мислят, че наистина основният проблем през последната седмица в България е повишаването на цената на тока, са гласували за "Атака", въпреки, че основните предизборни обещания на Сидеров са пълна лъжа. Така че г-н Сидеров да прати няколко кашона от шампанското, което пие на ДКВЕР и на добрия страшен комунист (по собствените му думи) служебен премиер професор Близнашки.

Jude Wanninski казва и нещо, на което аз много се съпротивлявах вътрешно – докато не минаха десетина години и 7-8 избори (парламентарни, президентски и местни) и не прочетох още 2-3 пъти книгата му – а именно че на всеки избори електоратът, който гласува е прав, а тези, които не са гласували не са. И да ме прощават някои мои много образовани приятели либертарианци, но негласуването не е отричане на статуквото, а подкрепа на статуквото. И да, има и много глупави и необразовани хора, които гласуват на всички избори, но техният колективен глас е правопропорционално по-силен на колективния непуснат глас на умните и образовани хора. И това е факт за всяка страна по света.

Книгата “Икономически факти и заблуди” на Thomas Sowell пък ми позволи, използувайки неговата логика и методология на социално-икономически изследвания да разбера какъв мит е особената важност на ромския вот и вота на живеещите в Турция. Както се знае отдавна и стана ясно от репортажите със скрити и явни камери и днес ромските гласове се продават. И ромите вземат пари от който им даде...че и колкото партии има дадат толкова. И почти всички партии се опитват да купуват ромски гласове. Е, да, най-вероятно както ще стане ясно след анализ секция по секция най-много ромски гласове на тези избори са купили ДПС и партията на която Бареков е подставено лице, но съм убеден и че ГЕРБ, БСП, че и за мое съжаление даже Реформаторският блок в Монтана и Хасково са купували гласове с пари и/или с обещания за работа и участие на фирми, контролирани от местни ромски босове в бъдещи обществени поръчки. Само че на предишни избори други партии са купили повечето гласове на ромите. Но важното всъщност е, че широката склонност на ромите към продажба на гласове води до разпръскване на техния вот по много партии. Професор Михаил Константинов много по-добре и точно от мен би могъл да отчете влиянието на ромския вот на тези избори за ДПС, но се хващам на бас, че той не им е донесъл повече от 4-6 депутати. А и част от ромите гласуват за ДПС не заради пари - част от ромите са мюсюлмани. А и ДПС за разлика от всички други партии не забравят за ромите в деня, в който свършат изборите. И техни депутати, кметове, общински съветници, областни и районни координатори правят, каквото могат за ромите, които гласуват за тях. Така, че мисля, че и без покупка на гласове ДПС си имат минимум 2-3 депутати с ромски гласове.

Считам, че на тези избори ромският вот е бил много важен само за ББЦ (а може и за АБВ ако са намерили 500 000 лева и са купили 10 000 ромски гласа), защото без него и контролирания вот на семействата и близките на работниците, и служителите във фирмите на Христо Ковачки ББЦ нямаше да влезе в парламента. В обобщение, ромският вот не решава кой ще спечели или загуби избори, а само понякога решава кой ще мине или няма да мине 4%. И не, че не е важно това. Важно е. И какво според мен трябва да се направи, за да се минимизира платения и корпоративно контролирания вот (в които както се видя в репортаж със скрита кемера участват не само роми, и не само необразовани, а така също и студенти) ще коментирам в следващия си седмичен коментар за clubz.

Заблуда е и огромното значение на гласовете в Турция и “изборните туристи” за влиянието на ДПС в парламента. И тук съм сигурен, че от чужбина и изборни туристи ДПС печели максимум 4-5 мандата. Е, да, ако съберем този вот и купения ромски вот, може би от ДПС имат 7-8 повече мандати, но какво от това? ДПС винаги са били с важна роля в управлението на страната на централно ниво само когато много българи с християнско вероизповедание не гласуват и/или когато десни и леви партии не приемат понякога неизбежния вот на електората и отказват да направят следизборна коалиция (както беше миналата година, когато ГЕРБ и БСП не направиха коалиция; така бе и 2005 година когато БСП, НДСВ и "Синята коалиция" не направиха широка коалиция) или когато някой лидер се разсърди, че не спечелил изборите (например, през 2001 година когато Иван Костов се разсърди на себе си и Царя).

А и вотът от Турция и изборния туризъм в полза на ДПС ще загуби относителната си стойност, ако само 10-15% от близо 700-те хиляди емигранти и работещи или учещи в чужбина (извън Турция) българи над 18- годишна възраст гласуват. Как може да стане това ли? Чрез въвеждане на електронно и машинно гласуване като опция при избори. Що се отнася до важността на вота за ДПС на българските граждани, живеещи в Турция, много по голяма е тя при местните избори. И за тях принципът на уседналост трябва да се засили за избори за кмет и общински съвети.

И не на последно място по важност, ДПС рано или късно ще се превърне от предимно бизнесклуб на лидерите на национално и местно ниво, които използуват и се грижат за електората, за да печелят властови позиции и с тях бизнес с държавата и общините, в нормална политическа партия, в която бизнесът ще остана на второ място (или пък съм прекалено наивен оптимист). И тогава не виждам никакви причини ДПС да не участват в коалиционни правителства особено в десния спектър. Както казах по няколко електронни и печатни медии и преди изборите – и на тези и на предишните парламентарни избори ДПС имаха най-модерната и полезна за мнозинството българи социално-икономическа програма. И без техните гласове 2005-2009 г. нито щеше да бъде намален прекият данък върху труда, наречен за благозвучие “осигуровка”, нито щеше да бъде въведен нисък пропорционален (плосък) данък, нито щяха да почнат някакви реформи в армията, МВР и социалното министерство. А това че никой не гласува за ДПС заради програмата им е друга бира.

Текстът на ВЛАДИМИР КАРОЛЕВ е написан специално за Клуб Z. За още статии от този автор вижте тук.

http://www.clubz.bg/...ovete_ot_turciq

Публикувано

algor, съжалявам, но цялото това словоблудство на г-н Каролев горе е меко казано нагло. 7-8 мандата са нищо казва той ... това е доста интересно, особено при положение, че съвсем наскоро преживяхме управление с помощта на само един единствен мандат със златен пръст ... За жалост народа има невероятно къса памет, което позволява на всички политици и псевдо такива да лъжат нагло и безнаказанои да се обръщат натам, накъдето духа вятъра. Нека само така за архива си припомним само няколко факта около Владимир Каролев.

- През 1997 бившият кмет на Кърджали Исмет Саралийски (от листата на ДПС) заедно с Владимир Каролев е в управителното тяло на "Индустриален фонд - София" и свързания с него Индустриален приватизационен фонд, занимаващи се с масова приватизация.

- като царски депутат Каролев беше тясно коалиран с ДПС.

- през 2012 след конгрес на НДСВ, той твърдо се изказа, че ДПС не можела в никакъв случай да бъде партньор на НДСВ, защото не била либерална партия, а само и единствено бизнес клуб на Ахмед Доган и обслужвала само и единствено лични бизнес интереси (сега говори, че имала супер либерална и социално-икономическа програма).

- една година по-късно той потърси ДПС за коалиция за Брюксел ...

Хайде сега на фона на тия факти пак да прочетем статият му и да си припомним максимата: "Гледай кой взима парите накрая"

Публикувано

• Отстранете причината - тогава ще изчезне и болестта.Хипократ

Много размисли в грешна посока. Партиите на етническа основа за забранени от върховният закон в нашата република - Конституцията!

Няма нужда от сложни теории как да се заобиколи етническия вот. Същият просто трябва да се забрани! С разрешението му, нашата държава заприличва на някаква федерация или конфедерация.

Публикувано

Аз още не мога да проумея, как Президента и служебното правителство не можаха да се справят с купуването на гласове. Спомням си и думите на Близнашки, какви обещания даде, че ще сте направи всичко възможно това да бъде предотвратено и т.н. Ама к*р.

Публикувано

Именно. Хората вече не вярват в добрия дядо Коледа. Поради тази причина и отказват да гласуват. Безразлично му е дали ще го краде Мая или Мюмюн.

Публикувано

Тоя владимир каролев има ли някой, който въобще да му обръща внимание? И какво е направил той, за да докаже, че мнението му има някаква стойност? А да, беше в ндсв!!! И как такъв човек е достоен за уважение? г-н никой и палячо.

Колкото до резултатите от изборите и някои изказвания от сорта на:

радан кънев: Няма да подкрепя правителство, в което борисов е премиер.

Еми прав ти път - ходи подпрепяй правителство с пръмова-кунева!

И честито на бкп за загубите във всички райони. Сладко е нали? след още 4 години пенсиите като измрАт и 8% няма да хванете ;)

*липсата на главни букви на имена и партии е по разбираеми причини :)

Публикувано

Едно е ясно, ако има правителство, то ще бъде на ГЕРБ с премиер Бойко Борисов. Останалите места в министерствата на кой ще са, това е друг въпрос. При това разпределение в парламента, само такова правителство е възможно - никакво друго. Или ще има такова правителство, или нови избори ( който едва ли ще покажат различно, с изключение на парите за купения вот ).

Публикувано
Партиите на етническа основа за забранени от върховният закон в нашата република - Конституцията!

Така е, но в дпс има еничари благодарение на които излизат от рамката "етническа". Ето такива са за разстрел, другото се решава лесно.

П.П. Чакам да видя каква ще я свърши цацаратурата по повод агитационния митинг на турски език.

Публикувано
то ще бъде на ГЕРБ с премиер Бойко Борисов

Същият този, който преди съвсем малко време беше свален с протести и няколко самозапалвания... Представете си, колко трябва да си отчаян, че да се полееш с бензин и да се запалиш... Нямам думи...

Публикувано

@arm11 та това бяха протестите организирани от руснаците! Какво им беше виновен боко за цените на тока? Тия цени за образувани преди правителството на герб...ама прост народ - овцете отидоха да протестират. Имам такива "умни" приятели и те протестираха за цените на тока (повтарям още един път - тези протести бяха част от програмата на комунистите и руснаците за свалянето на правителството на герб), а сега реват, че КТБ им окраде парите ;) Ами ходете протестирайте не при който трябва и къщите ще ви вземат.

Колкото до боко - оказа се доста неподогтвен и неумен щом си подаде оставката. Единствено бих го подкрепил, ако обещае лустрация на всички комунисти от всякаква власт...но нещо не му стиска.

Публикувано

Играта на руския енергиен интерес е отдавна. Не е първото правителство, което си отиде за това. И Филип Димитров си отиде, защото отказа да им даде Нефтохим. Прост народ ......

Публикувано

Същият този, който преди съвсем малко време беше свален с протести и няколко самозапалвания... Представете си, колко трябва да си отчаян, че да се полееш с бензин и да се запалиш... Нямам думи...

Г-н/г-жо арм11, ако малко се интересувате и четете/гледате всички масови медии в държавата, ще сте наясно, че наистина това е единственото възможно развитие на политическата обстановка в страната. Друг е въпроса на кой колко му харесва, но и политиците разбраха, че трябва да мислят нещо ново. В случая новото е широко коалиционно правителство. Друг вариант няма при това разпределение на гласовете и партийните мандати в 43-то народно събрание. Дори и да се направят нови избори, резултата ще е същия. Една година видяхме какво е правителство без пълна подкрепа. А относно протестите - Бойко Борисов си подаде оставката още когато започнаха, а другите последователи 1 година обясняваха как няма никакви проблеми че стачкуват хората - свиквали да работят на протести и скандирания. Цената на тока за която си тръгна тогава правителството, и последващото изкуствено задържане на същата сега ни излиза през ... Тези 10 процента от миналата седмица са само началото. Та не знам кое е по-умно и достойно в случая.

П.П. Написах Г-н/г-жо арм11, защото никът Ви по никакъв начин не подсказва вашето име или пол, а не съм запознат да сте присъствал на среща на форума на която се запознаваме и обсъждаме интересни неща свързани с Apple и устройствата им.

Публикувано

Сега ми казваш, че по-добре е по-малкото зло ли?

пп. Аз съм господин и не съм индианец ;)

Публикувано

Не го казвам. Виждаш ли друга възможност за работещо правителство? Кой ще събере подкрепа за правителство без ГЕРБ и ДПС? Очевидно всички са против ДПС, затова и тях ги слагам в графата без тях. Просто сега ще вземат постове от определени партии и ще подкрепят правителство начело с Бойко Борисов или отиваме на нови избори, от който резултата няма да е много по-различен. Може да повиши малко активността, но едва ли до нива който биха променили сериозно нещата.

Публикувано

@Alxx Когато, постоянно във времето, съществена част от електоралната подкрепа към дадена политическа партия неизменно се състои от вота на определен етнос или етноси прави същата етническа! В зората на демокрацията Конституционният съд не стигна до решение - 6 на 6 гласа. Днес никой не смее или няма интерес да го сезира!

Публикувано

Нека малко се посмеем, чееее… :tooth:

Стига ДЕМО-крация, искаме пълната версия!

Купуването и продаването на овце не е престъпление.

Хирург към пациент на операционната маса:

"Искате ли 50% от екипа за операцията Ви да е от гражданската квота?"

Заради политиците не ходим на избори... Заради поповете не ходим на църква... Само едни бармани ни останаха.

Вече имам теория, че маите са искали да посочат с календара си, че и след 21 декември 2012 г. светът може да продължи, но няма смисъл...

Втори ден не смея да се прибера, след като чух Бойко Борисов да казва, че всеки, който го обича и уважава трябва да си ходи вкъщи…

Протестиращите заплашиха да блокират Орлов мост всеки ден, докато измислят някакви искания.

Споко пичове! Ще дойде лято, ще се дотътрят чехкините и ще им отмъстим за ЧЕЗ...

Плевнелиев в момента подготвя изявлението си, но повече време му отнема подбора на изображенията... затова така се бави…

Предстои съставяне на служебен кабинет, т.е. кабинет съставен изцяло от службите...

Въпрос: Кого ще изберете на предсрочните избори? А. Луфтханза Б. Бритиш Еъруейз В. Еър Франс Г. Друга авиокомпания за незабавна евакуация...

Ако си мислите, че вашата работа е трудна, представете си сега в ьTV и Уйкенд какво чудене пада как да се отразяват събитията?Пожарникарят Борисов стоеше на безопасно разстояние и безучастно наблюдаваше как държавата гори, а задълженията му се погасяваха...

- Дали Доган е поръчал Бойко?

- Той себе си поръча, та Бойко ли няма…

На тръгване Бойко ще си изшмърка магистралите.

Бойко Борисов поиска касиране на резултатите от “Евровизия”.

ББ депозирал оставка. Депозитът бил краткосрочен на максимална лихва.

Енергията не се създава, нито се губи, а само преминава от един джоб в друг.

Sic transit gloria mutri.

ББ КАЗВА: "ПО-ДОБРЕ ТАНКОВЕТЕ ДА ДОЙДАТ!"

АНЬО АНГЕЛОВ ПИТА: "И ДВАТА ЛИ?"

За ГЕРБ разпит е когато те питат, а когато тях ги питат, тогава е разговор...

Ако Сретен срещне Бойко в цъфналата ръж

и целуне този Сретен Тиквата веднъж,

то нима ще знае всякой де, кога, веднъж,

Сретен е целувал Бойко в цъфналата ръж.

Ако искате да честитите именния ден на Цветанов, звъннете на произволен номер - той ще ви чуе!

- Какво е нужно да имаш за да обиколиш Искра Фидосова ?

- Винетка...

Силно се надявам бъдещият втори вицепремиер да няма и да не очаква да има дете от Петър Стоянович

Като чули, че Пеевски пак става следовател, братя Галеви, Златко Баретата и Румен Пашата питали дали може пак да станат барети...

Според отлично информирани спиритични източници духът на Уго Чавес се навърта наоколо в търсене на гостоприемно тяло и електорат.

Facebook е като комунизма - можеш само да споделяш и да харесваш.

Яне Янев щял да издава книга: "Корупцията в България от А до Ю"

Искаме да сме Швейцария на Балканите с исландска конституция, венецуелски президент, китайски комунизъм и шведски маси с френска кухня, немска бира, шотландско уиски, люксембургски заплати и гръцки мързел...

Като се има предвид преклонната възраст на червения електорат, не беше ли по-подходящо слогана им да е "Мисли за мекия"?

Мислех се за демократ. Костов ме направи социалист. Симеон - антимонархист. Сергей - гербер. Бойко - анархист. И сега имам егати ориентацията!!!

Сидеров може да направи 1000 лв. работната заплата само на тия, които досега са взимали 2000 лв.

БСП толкова обичат бедните, че като дойдат на власт ги правят три пъти повече...

Общото между телефонните измамници и Станишев е, че и измамниците, и Станишев лъжат бабичките.

Не разбирам недоволството за връщането на пушенето. В края на Плана Сидеров и без това всички умират.

МВР предупреждава протестиращите пред Народното събрание:

"Големината на доматите за народните избраници да е по стандарт на ЕС!!!

Яйцата - да са задължително от щастливи кокошки!!!"

Миков им каза да кажат "Закуех се", а те казаха "Заклех се" - клетвата легитимна ли е?

И в кабинета и в парламента има някои много добри попадения, особено ако ги гледаш през оптичен мерник.

Някоя скандинавска държава да е оставила 1 висящо правителство по случайност?

Май ще се окажат прави тези, които твърдят че последните нещастия в България се дължат на некачествените турски газови пистолети

Този парламент все пак беше полезен с нещо - доказа, че 120 депутати са напълно достатъчно!

Политик, който трепери за народа си, със сигурност има Паркинсон

Веднага след приключването на гостуването си в шоуто на Слави, Бареков официално изпрати молба до Столична голяма община и кметът на София Йорданка Фандъкова – бул. „Дондуков” да се прекръсти на „Дудуков”…

По-добре руснаците да ти спрат газа, отколкото немците да ти го пуснат.- древна еврейска мъдрост

Мая Манолова за времето:

“Няма зима, това са само няколко платени хора с кожуси.В малките градове е лято."

Учени доказали, че ако си честен, работиш неуморно за общото благо и не грешиш, то в следващия си живот имаш шанса да попаднеш в СССР.

Ах, дано спечеля...от ТоТоТо...Ще си купя депутат. Па, бой,бой!

Aз протестирaм

Ти протестирaш

Той/Тя/То протестирa

Ние протестирaме

Вие протестирaте

Те просперирaт!

"Загубен портфейл със заплата. Моля, който го намери, да не се смее!"

В България начините да изкарваш нормални доходи, са систематизирани и описани в книга наречена "Наказателен кодекс".

Българите сме като тампоните. Живеем на едно от най-хубавите места на земята, но в ужасен период...

Вчера Волен Сидеров отишъл в БНТ, защото според коалиционното споразумение той щял да чете новините на турски

Има адски много мотики, на които все още не е стъпвал български крак...

Не хвърляйте яйца по Мая Манолова. Не се знае какви ще ги измъти.

В новия "десен" блок Кунева ще преговаря с ДСБ, Пръмова - с БСП

Добре, че ни има нас, пешките, та да изплащаме на политиците грешките!

Като има Правителствена болница, да има и Правителствена лудница!

Като се има предвид що майки оплоди вербално Стоичков навремето, нищо чудно, че днешното студентство го възприема за духовен баща.

Публикувано

Перничани за пръв път ще си имат депутат от ДПС! Да им е честит! Нигяр Джафер ще им служи вярно и ще ги представлява без никой да е гласувал за него...

http://dnes.dir.bg/izbori-2013/temite/tag_mnenie/izbori2013-122244/mnenie/17537289

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...