johnnybravo Публикувано Октомври 25, 2015 Публикувано Октомври 25, 2015 На мен не ми стана ясно защо трябва да питат дали някой иска или не да има електронно гласуване. Нека да го има, а тези, които не искат, просто да не гласуват по електронен път. Аз днес отидох да гласувам към 14:00. В нашата секция от +800 в списъка за гласуване бяха гласували едва 132. 1 Цитирай
slaf Публикувано Октомври 25, 2015 Публикувано Октомври 25, 2015 Иначе са ни виновни комунистите или гербаджии или Доган/Волен. Но да се наредим на опашка за да пуснем едно ДА, не ни се седи. Не народ, а мърша. 1 Цитирай
londongunner Публикувано Октомври 25, 2015 Публикувано Октомври 25, 2015 "Кличко" беше пред НАТФИЗ тази вечер, еба си туката дето му вкара на тоя руски плазмодиййй ..... Цитирай
kal1ch Публикувано Октомври 25, 2015 Публикувано Октомври 25, 2015 Малко му беше. Трябваше всички полицаи да не се подчинят и да оставят тълпата да го смачка от бой. И пак щеше да му е малко на това говно. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 26, 2015 Автор Публикувано Октомври 26, 2015 Не знам, но всички забравиха изборите, покрай екшъна Иначе плясването по врата след токата ми хареса повече Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 26, 2015 Публикувано Октомври 26, 2015 (редактирано) В негов стил))) Edit:Това с референдума си беше обречено!Без почти никаква кампания и избори 2 в1 какво друго да се случи?Народа въобще не знае за какво става въпрос!Тези проценти за ел.гласуване се събраха от младите хора и тук таме някой разумен човечец.Стадото е друго обаче Редактирано Октомври 26, 2015 от gogi6 Цитирай
algor Публикувано Октомври 26, 2015 Публикувано Октомври 26, 2015 (редактирано) Всичко живо се кефи на видеото и го гледа пак и пак и пак... Редактирано Октомври 26, 2015 от Alxx® 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 26, 2015 Публикувано Октомври 26, 2015 Тоя играе някаква роля,обаче слаб актьор Затова отиде в при артистите,за да научи нещо Цитирай
turieca Публикувано Октомври 26, 2015 Публикувано Октомври 26, 2015 И удара от видеото ми се струва театрален малко, прекалено свита в лакътя е ръката на удрящия. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 26, 2015 Автор Публикувано Октомври 26, 2015 Абе театрален или не, му пукна скулата Цитирай
iHustle Публикувано Октомври 26, 2015 Публикувано Октомври 26, 2015 ....когато няма рубли! #тъжнодейба Цитирай
pepo1919 Публикувано Октомври 26, 2015 Публикувано Октомври 26, 2015 Лошото е,че удрящият ще си понесе всички последствия,колкото и да му се радваме. Цитирай
iHustle Публикувано Октомври 26, 2015 Публикувано Октомври 26, 2015 Удрящият да не се окаже атакист само Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 26, 2015 Публикувано Октомври 26, 2015 Да, пишеше някъде, че си е от техните. http://www.front.bg/galleries/vnimatelno-vijte-koj-udari-volen Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
johnnybravo Публикувано Октомври 26, 2015 Публикувано Октомври 26, 2015 Вече има и игра http://hitvolen.com не бях помпал по бутони така от времето, когато разцъквах на Track & Field - Classic Arcade (по-дъртите от форума ще ме разберат ) 3 Цитирай
algor Публикувано Декември 13, 2015 Публикувано Декември 13, 2015 ДСБ излиза в опозиция, Москов остава министър 08:09 | 13 декември 2015 / Редактор Виктор Стефанов / обновено преди 2 минути ДСБ снема политическото доверие от правителството и напуска парламентарното мнозинство, заяви Радан Кънев. Петър Москов остава министър. Снемането на доверието е заради отказа на ГЕРБ от договорените конституционни промени и бламирането на правосъдния министър Христо Иванов, поясни председателят на ДСБ късно снощи след петчасово заседание на националното ръководство на партията. ДСБ подкрепя провежданата реформаторска политика на министър Петър Москов и във връзка с това приема оставката му като заместник-председател на партията, добави Кънев, цитиран от БТА. Москов остава на поста си като министър, каза още председателят на ДСБ. Генерал Атанас Атанасов подава оставка като председател на Комисията по вътрешна сигурност и ред. Той остава заместник-председател на ДСБ. Кънев и министър Москов обявиха пред медиипозицията на политическата сила, съставена писмено. Ето и текста: "Националното ръководство на ДСБ подкрепя решението на лидера за снемане на политическото доверие от правителството и напускане на парламентарното мнозинство в 43-то НС поради отказа на ГЕРБ от договорения вариант на конституционни реформи и бламирането на Христо Иванов като министър на правосъдието. ДСБ подкрепя провежданите реформаторски политики на д-р Петър Москов и във връзка с решението му за оставане на поста прие оставката му като заместник-председател на партията". Москов благодари на ДСБ за подкрепата и каза, че вярва, че с решението си прави така, че да пресече опитите за унищожаване на мнозинството, унищожаване на управлението и спиране на възможността на реформи там, където са възможни. Той добави, че се оттегля от заместник-председателския пост на партията, но продължава да е неин член. В изявлението си пред медиите Кънев каза още, че следпровала на конституционната реформа залогът, пред който е изправена страната, е по-голям от единството на една партийна коалиция. "Направили сме много компромиси, взели сме тежки решения в името на малко неща - в това България да не се управлява от кадрите на тройната коалиция и кабинета "Орешарски", от тези, които потопиха КТБ и България да проведе конституционна реформа. Когато тя се спира със същите тези гласове, всички наши основания за подкрепа на правителството отпадат", каза още Кънев. Той изрази надежда, че реформаторските политики на Москов ще могат да продължат в парламента. "Нашата работа оттук нататък е да бъдем силно критична опозиция в парламента и към всяка политика, която смятаме за нереформаторска, вредна за страната, насърчаваща кражбите и прахосничеството на публични средства", добави председателят на ДСБ. Той каза още, че по-голяма част от работата отсега нататък ще е на терен и ще премине в срещи с хора, които споделят визията за по-смели реформи. Във вторник всички партии от РБ ще са взели решение дали подкрепят кабинета и ще се проведе общ изпълнителен съвет, съобщи преди два дни съпредседателят на Парламентарната група на блока Найден Зеленогорски. Той призна, че доверието между РБ и ГЕРБ е "доста влошено". http://dnes.dir.bg/n...3-21217653?nt=4 Горкия Бойко... Заплахите му не свършиха работа този път. Аз лично адмирирам Радан за решението и за това, че не се огънаха под заплахите и "предупрежденията" на Борисов. Е, да видим до кога ще е това, но изразявам мнение към момента, разбира се. 1 Цитирай
algor Публикувано Февруари 5, 2016 Публикувано Февруари 5, 2016 http://youtu.be/ERSprKgJ2wA Някой гледа ли това? Цитирай
pepo1919 Публикувано Февруари 5, 2016 Публикувано Февруари 5, 2016 И в тубата и вбокса много гледания,ама по ТВ,май не смеят.Или не съм обърнал внимание. Цитирай
koksibg Публикувано Февруари 5, 2016 Публикувано Февруари 5, 2016 (редактирано) Шефът на правителствената пресслужба: Срещу Борисов в Лондон имаше добре организиран сценарий Едит1- http://m.dnevnik.bg/bulgaria/2016/02/05/2699794_shefut_na_pravitelstvenata_presslujba_sreshtu_borisov/?ref=miniurl Едит2- Защо няма съдебна реформа? -Ние усвояваме повече еврофондове от Румъния. Като се погледнете в огледалото, виждате ли Пеевски? -Ние борим контрабандата. Редактирано Февруари 5, 2016 от koksibg Цитирай
dedra1 Публикувано Февруари 5, 2016 Публикувано Февруари 5, 2016 Въпрос: Колко е часът? Отговор: На Витоша вали сняг. Долу-горе това е дережето... Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 5, 2016 Автор Публикувано Февруари 5, 2016 Аз пък не видях да стана някаква революция, както се опитват да го изкарат "медиите". Просто тълпата надделя. Ако трябва да сме коректни, въпроса беше: "В какво сме по-добре от Румъния" а отговора за еврофондовете. 1 Цитирай
kawabiker Публикувано Февруари 5, 2016 Публикувано Февруари 5, 2016 (редактирано) Искам да кажа, че не съм чел какво точно е станало, но мога да кажа със сигурност че в Англия на последните парламентарни избори имаше опити за купуване на гласове ( от партии зависими от путя ) и то не само в големите градове, а по всякви паланки където имаше българи записали се да гласуват, така че не ме учудва нищо вече . Редактирано Февруари 5, 2016 от kawabiker 1 Цитирай
mishocs Публикувано Февруари 6, 2016 Публикувано Февруари 6, 2016 Октопода е на вякъде -като пиявица Цитирай
algor Публикувано Април 3, 2016 Публикувано Април 3, 2016 Предоставям за гледане едно видео, в което познавам повечето от главните герои, та и най-главния. Не, че думата ми значи нещо за вас, но потвърждавам, че всичко изнесено в материала е абсолютна истина. Приятно гледане! 3 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.