Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Заменен е ,според това което аз разбрах.Ако пишеше отказана гаранция(както при мен),тогава се притеснявай :tooth:

• Отговори 1,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

132

• Alxx®

104

• Asen_77

73

• Veselin Minchev

63

Публикувано

Аз си мислех, че на "сервизен статус" трябва да пише "заменен".

Аз не се притеснявам, че е отказана гаранция, а по-скоро че нищо не са направили, демек че "не виждат дефект".

Публикувано

Заменен е!

Sent from my iPhone 5 Black(64gb), iOS 7.0.3, using Tapatalk Pro!

Публикувано

Като пишете, поне се аргументирайте. "Сервизът" на ментел е външна фирма, замяната я извършва магазинът, не сервизът.

Публикувано

Ами моят 5 пишеше същото, като погоре и ми дадоха нов!

Публикувано

Alxx®, да разбирам, че работата на "сервизът" не мтел що се касае до Apple телефони е да се произнесе дали проблемът се покрива от гаранцията или не, след което да върне устройството на магазина, а те от своя страна да го заменят?

Публикувано

През първата година от гаранцията е така, после обикновенно те прекарват, защото ремонта си е за тяхна сметка.

Публикувано

@niksan76 - Честито!

Не забелязваш ли лаг при анимациите?

Наистина учудващо, нямам лаг. Другото което пропуснах е, че няма разлика в дисплеите. За пръв път виждам телефони без разлика в дисплеите. До сега никога не съм виждал дори между телефони от един модел.

Публикувано

Мен Mtel не са ме мотали след първите 12 месеца на гаранцията ми на 4S. Дори го смених 3 пъти :D

Публикувано

5s 16 gb, когато се говори от отстрещната страна ту чуват, ту не се чува - заглъхва. Дайте идея какво да го правя.

Аз имам същия проблем. Оплакват ми се, че като говорят с мен от време на време заглъхвам леко. Все едно отдалечавам телефона от устата си. Ще пробвам със смяна на сима. С тази сим карта бях и на 5-цата, но не ми се е случвало такова нещо. Само сега с 5s. Ако не се оправи ще ходи на сервиз.

Публикувано (редактирано)

Здравейте, аз имам подобен проблем. Става дума за следното, вече ми се случва за трети път. Тръгвам да набирам и не става нищо. Само дава, че набира номера и така си остава. Като натисна да прекъсне разговора и ми дава, че номера е busy. Тръгвам да се набера от другия телефон и дава, че тел.ми е изключен. Рестартирах го първия път и се оправи, но днес не стана. След 5 минути се оправи само. Не ми дава да няма сигнал, дори не знам колко време трае това нещо, защото разбирам ако тръгна да набирам някого, или после ми дойде смс, че някой ме е търсил. Картата ми е от мтел и не е от рязаните. Тел е 5s и съм му направил направо back up от старата ми четворка с която досега не съм имал никакви подобни проблеми. Някой имал ли е подобни оплаквания досега? Благодаря предварително!

Редактирано от bache_kolio
Публикувано

Най-вероятно моментен проблем с мрежата. Никой от трите оператора не предлага перфектен сигнал и прекъсванията са доста чести.

Публикувано

Помислих си го, но и другият ми телефон е мтел-ски и нямаше проблем с мрежата по същото време.

Публикувано

Според мен проблемът е в самите телефони и в частност iOS7, т.к мрежата на операторите така или иначе никога не е била перфектна, но толкова масово забиване при набиране не съм забелязвал преди, а ми прави впечатление, че проблема назря от официалния iOS7 насам. Другият ми довод е, че със S4-ката, която също ми е на М-тел нямам никакъв проблем да набирам точно в момент, в който iPhone-a отказва, това съм го пробвал неколкократно.

Публикувано

И 5-цата ми го правеше и сега 5s също зависва и само рестарт го оправя. Не знам какво да кажа.

Написах го и в друга тема: Изключете 3G -то.

Редактирано от Tarashev
Публикувано

Това е едно доста ограничаващо решение, не смяташ ли? Когато съм извън къщи, постоянно съм на 3G.

Sent from my iBrain using iFingers

Публикувано

Твоя воля.

Да не казвам, че телефона трябва да има и 4 г ама го нема в БГ!

Редактирано от simba4
Публикувано

Значи да се лиша от по-бърз интернет, който ползвам постoянно, за да може евентуално да се обаждам... З@еби...

Като му бия един шут, ще спре на петолъчката.

Публикувано

Според мен, проблемът е при оператора (мтел). Не съм виждал в чужд форум подобно оплакване или описан подобен бъг в нета. Моля, колегите, с карти на другите два телекома, да споделят при тях има ли го този проблем.

Публикувано

В друга тема вече писахме. Аз съм на Виваком и на 7.0.3 понякога се появява проблема. Днес на 7.0.4 не ми се случи, но е рано да се каже.

Публикувано

Деде, има оплаквания по целия свят. Има изключение, но само едно - Vodafone UK. Явно те са си пренастроили мрежата навреме и хора които ползват различни карти в UK казват, че с Vodafone нямат грижи, докато с други оператори имат.

Публикувано

Никой не ми отговори на питането, защо когато съм в чужбина със ФЗ 5-ца от М-тел, в роуминг не мога да ползвам 4G мрежа? Чудя се в iOS ли е ограничението или в М-тел?

Публикувано

Според мен, проблемът е при оператора (мтел). Не съм виждал в чужд форум подобно оплакване или описан подобен бъг в нета. Моля, колегите, с карти на другите два телекома, да споделят при тях има ли го този проблем.

Може би малко по-рядко се проявява проблема, но си го има.

Не знам от какво зависи, но аз пък точно с Мтел не съм имал грам грижа до днес следобяда.

За сметка на това като зацикли, един час не се оправи.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...