iPhoneman Публикувано Октомври 23, 2013 Публикувано Октомври 23, 2013 iWork https://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewRoom?cc=es&fcId=506921427&id=29683&mt=8 iLife https://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewRoom?cc=es&fcId=506684769&id=29683&mt=8 1 Цитирай
Anton Публикувано Октомври 23, 2013 Публикувано Октомври 23, 2013 Цената на iPad 2 е такава, защото трябва да се купуват новите таблети. То е очевидно от факта, че запазиха него, а не iPad 4, който на тази цена би бил доста по-лесен избор. Alxx, да се надяваме, че няма да се окажеш прав за тригодишната поддръжка. В крайна сметка явно решиха да използват планините пари, които имат, за да свалят цените. Цитирай
kal1ch Публикувано Октомври 23, 2013 Публикувано Октомври 23, 2013 Интересно... Мислех, че само iOS версиите на iLife и iWork ще са ми безплатни, тъй като не съм си купувал нов мак от няколко години и снощи не ми даваше да ги ъпдейтна след като инсталирах Mavericks. Току що ми излязоха новите версии като безплатни ъпдейти. Някой друг огряло ли го е? Цитирай
uomoto Публикувано Октомври 23, 2013 Публикувано Октомври 23, 2013 Тези неща са безплатни ако си купите ново устройство! Случайно ако ви се наложи да ресторвате, ще трябва да си ги купите. Това са нещо като бонус при покупка на нов продукт. Аз винаги съм ъпдейтвал кракнати програми през Стор-а, нищо чудно няма. Цитирай
profusion Публикувано Октомври 23, 2013 Публикувано Октомври 23, 2013 Да ги ъпдейтнеш, имал ли си инсталирани от торенти стари версии? Цитирай
stangen Публикувано Октомври 23, 2013 Публикувано Октомври 23, 2013 Току що ровейки се в appstorе. Пуснах да търся iLife и ми дава да дръпна безплатно Garage Band. Цитирай
uomoto Публикувано Октомври 23, 2013 Публикувано Октомври 23, 2013 Ами да.Сега пак имам на iPhoto и другите. Цитирай
profusion Публикувано Октомври 23, 2013 Публикувано Октомври 23, 2013 С голдън мастъра ми излизат платени, тоест какво да ъпдейтвам публика и ще са безплатни ли ?! Цитирай
kal1ch Публикувано Октомври 23, 2013 Публикувано Октомври 23, 2013 Да ги ъпдейтнеш, имал ли си инсталирани от торенти стари версии? Няколко версии по-назад ги инсталирах от торент. От там нататък ги ъпдейтвам през стор-а. Просто останах озадачен, защото мислех, че iOS версиите са безплатни с покупка на ново iOS устройство, и съответно за Mac - с покупка на нов Mac. Може би всички са безплатни независимо дали си купил нов Mac, iPhone или iPad. Цитирай
profusion Публикувано Октомври 23, 2013 Публикувано Октомври 23, 2013 То и на мен ми излизат като имам от торент ама да не ми прецакат акаунта така, че бая неща съм купил Цитирай
iPhoneman Публикувано Октомври 23, 2013 Публикувано Октомври 23, 2013 iLife и iWork са платени все още в стора на Apple, така че няма значение, че на някой му излизат Free, това е за даден момент да кажем и ако след време не си смени компа, OS или си ъпдейтне сам те ще му излизат платени. Поне при мен в сторето за Мас не е същото положението, както в тюнса, приложенията на Apple, ако не си ги платиш, един ден са Free, но след година ти излизат платени и не е от версията, а защото на тях им е удобно така. Аз съм ги купил(диск) и ми излизаха безплатни, после ъпдейтнах(OS купена) и ми излизат платени. Стар комп със всичко платено. Цитирай
ayl Публикувано Октомври 23, 2013 Публикувано Октомври 23, 2013 Чудя се дали да пробвам новата OS X на 2 гига рам или не. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 23, 2013 Публикувано Октомври 23, 2013 Library/Internet plug-ins и същата папка в юзърското лайбръри - оттук, ако нещо... Нещо, но не. Май ще си отворя работа деба! Цитирай
Monro Публикувано Октомври 24, 2013 Публикувано Октомври 24, 2013 Цветовете станаха по-ярки и наситени с Маверикса, при вас така ли е? Цитирай
pepo1919 Публикувано Октомври 24, 2013 Публикувано Октомври 24, 2013 Нещо, но не. Май ще си отворя работа деба! Ако намериш някакво решение-сподели го,че и при мен същата работа(работи когато си поиска)! Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 24, 2013 Публикувано Октомври 24, 2013 Довечера преинсталирам. Не намерих решение. Цитирай
iPhoneman Публикувано Октомври 24, 2013 Публикувано Октомври 24, 2013 Имах подобен проблем със Safari, но в предни версии на МасОS и го реставрирах, чистих и никога не ножах да го оправя. Използвах друг браузър около година и след една голяма актуализация от Apple, умрялото Safari се съживи, започна да работи коректно, но вече му липсваше RAM за повече от 1-2 табa. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 24, 2013 Публикувано Октомври 24, 2013 Отварям табове, но бели. Не мога да ги затворя. Забива... Зле е много, но си мисля, че е от един плъгин точно за табовете. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 24, 2013 Публикувано Октомври 24, 2013 Махнах го уж. Първото за което ме попита, беше за негов ъпдейт и машинално го натиснах. След това се почна. Цитирай
iPhoneman Публикувано Октомври 24, 2013 Публикувано Октомври 24, 2013 Сложи го пак и му търси остатъците. Също и всички файлове на Safari, които са извън приложението. Не си заслужава преинсталация, че много работа. Цитирай
Monro Публикувано Октомври 24, 2013 Публикувано Октомври 24, 2013 Препоръчвам на тези, които не са се прецакали да сложат Маверикс, ДА НЕ ГО СЛАГАТ ОЩЕ! Много бъгаво, постоянно крашване и забиване… А когато заспи и се събуди за повече време, скайпа и betterTouchTool забиват тотално… 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.