Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Възможни размери на дисплеи за Apple в следващо поколение iPhone, iWatch, iPad


Grievous

Recommended Posts

DisplaySearch пусна своите предвиждания за дисплеите, които можем да видим на iPhone 6, iWatch и новия iPad тази година. На CES 2014, фирмата показа няколко размера нов дисплей, резолюции и характеристики, които показват потенциалните посоки на индустрията.

Таблиците по-долу показват списък на новите модели на дисплеи през 2014 година. Разбира се, не всички от изброените ще бъдат пуснати в масово производство. Разбира се, ще има и други нови модели, които не са включени тук. С толкова много нови модели, 2014 г. ще бъде година за показване на иновациите.

За iPhone 6 се предполага, че идва с 4.7-инчова 1600x900 версия и 5,5-инчова 1920x1080 версия. За отбелязване е, че Ройтерс съобщи "Apple се стреми към въвеждане на 4,7-инчов и 5.7-инчов iPhone."

Слуховете за iWatch показват, че Apple може да пусне устройство с 1.3-инчов или 1.6-инчов дисплей 320x320. Преди това DisplaySearch казва, че Apple работи по две версии на SmartWatch - 1,7-инчов модел за мъжете и 1.3-инчов модел за жените.

И накрая, нов 12.9-инчов iPad, който потенциално ще включва дисплей с резолюция 2732x2048. Интересното е, че KoreaTimes казва, че дисплеите за 12.9-инчов iPad вече са в производство.

Смятате ли, че тези размери на дисплея са оптимални за бъдещите устройства на Apple? Споделете в коментарите!

9145dbf2b93783ea.png

39bfe3670f1447b0.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 115
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

  • JVV

    29

  • The Shaman

    13

  • iPhoneman

    7

  • pepo1919

    6

5.7, 6.2 '' high-end smartphone

7'' ultra hyper-high-end smartphone с много сензори, един от които за гъзово разпознаване по нюанс на кафявото.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че няма да остане фен на нахапаните който да пропусне закупуване на нов телефон с по-голям екран.

Демек 9 от 10 човека ще си купят по-голям айфон, при фаблетите процентното съотношение естествено ще е по-малко, все пак сега тепърва стъпват на този пазар.

Но като цяло ще дръпнат с продажбите съпоставено с предходни години, защото чак сега ще дадат на потребителите си свобода на избор.

Нещо което всички производители дават години наред на своите потребители само епъл се цепеше, но усещат накъде отива пазара и за да не им го нацепят ще пуснат най-накрая фаблет.

Но да не се усер@т... к'ви са тия изчанчени резолюции... чували ли са в USA за HD Ready и Full HD ?

Конкуренцията ще пуска 2k резолюция тия ще ми пускат 1600х900 - монитора в работата ми поддържа такава резолюция от миналия век :) хахаха

Сигурно тоя с full hd-то 5,7" ще е бая пари иначе ще ми привлече вниманието.

Според мен това ще им е щастливата година, един 4,7", един 5,7", един от пластмаса ама нека този път наистина да е бюджетен (а не $100 разлика от флагмана) и ще са в джаза.

Догодина плюс тия три още два и ще си възвърнат част от пазарния дял.

Не изкарат ли фаблет и тази година сами ще си го вкарат.

Sent from my SM-N9005

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Те, никога не са пускали "бюджетен модел". Това, че пресата го изкара такъв не променя факта, че не е.

П.П. Хемороидът като е с 58000х35000 резолюция, к'во? От порното получаваш полюция? Или ще кажеш, че се вижда по - добре от екрана на 5S или iPad? Аре, не на мене. Човешкото око си има граници, а безсмисленото разточителство при андроидите, всъщност е типично американско.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

MMJ

То отдавна съм разбрал че не харесваш марката Апъл.

Но едно не разбирам- не намираш тук съмишленик нооо продължаваш тук да плюеш.

Без да се обиждаш но има други места където на воля може да плюеш АПЪЛ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Кокси, MMJ е фен, но е решил, че иска голям. От своята гледна точка е прав, отделно, че и той самият е бая :smile: На последната среща извади жалъкси бележка 3 - много пауър, приятен екран…обаче гаден хемороид. Външния вид - леле. Пластмасовата лайсна с хром, вместо усещане за "лукс" и качество, ме прати в "Илиянци" при "панасоАник" и подобните "марки". Абе…Хюндай с кожен салон(от винил, де, за по - евтино).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ейпъл може да направи една проста стъпка - просто да сложи на iPad модул за разговор. Уин - уин както се вика за всеки :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Но да не се усер@т... к'ви са тия изчанчени резолюции... чували ли са в USA за HD Ready и Full HD ?

Конкуренцията ще пуска 2k резолюция тия ще ми пускат 1600х900 - монитора в работата ми поддържа такава резолюция от миналия век :) хахаха

Sent from my SM-N9005

Мониторът в работата 4 инчов ли е?

Apple правят смислени неща и смислени резолюции на други уреди като rMBP. Кажи сега за мощта на хардуера, гигахерците и мегапикселите да се посмеем още.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това с очилата е една от най-употребяваните фрази от андроид ордата.

Другата е "Колкоядрен ти е телефона?" Като колко мегапиксела ти е фотоапарата.

И сегашният 4" телефон ми е неудобен. Нека правят и 7 инчови ако щат, но да оставят телефон, който може да се ползва с една ръка.

FullHD e абсолютна глупост и пилеене на изчислителен ресурс и батерия на 5 инчов дисплей.

Факт.

Редактирано от JVV
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не разбирам за какво трябва да се напада потребител на форума само защото изразява лично виждане, различно от масовото? MMJ е често нападан тук за своите виждания и е един от най-редовните посетители на форума, който никога не е използвал обиден тон към друг ...

Моето мнение, щот се лигави, вижда в бъдещето и кой какво щял да купи, което виждане гранични с психически или тролски наклонности.

Също е с много ниска култура спрямо OS и хардуер, мое мнение и без да се задълбочавам в постовете му.

Какво друго да напиша, като на всеки му е ясен, след като му прочете бисерите!? 20 инча ми е iMac и ми е неудобен за всекидневна "работа", но в същото време iPhone 5 ми се струва голям за телефон, а че има неграмотни хора, които желаят да използват фаблет вместо телефон, таблет, компютър и телевизор си е лично техен проблем, но нека да не дават наклонности на производител, като AppleInc. и как последният да си продава продуктите и да му чертаят стратегия по завишаване на някакъв пазарен дял, за който дял нас лично ни боли..

И най-забавното, колегата си мисли, че живеем на Луната и не сме се докосвали до нищо друго освен iPhone и как ли не според него тепърва Apple ще открие топлата вода, само защото вероятно ще продава touch продукти с 5 инча дисплей xD.

пп. За "свобода на избор" и "изчанчени резолюции" да не коментираме, че мъка.

И разбира се, че на всеки му е пределно ясно, че ако iPhone се продава само с 5 инча дисплей, всички ние рано или късно ще сме с 5 инча дисплей и няма нужда да ни го казва, който и да е, дори и някой, който не знае, какво е резолюция и значението на тази.

Редактирано от iPhoneman
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аргументирано оспорване и лумпенско андроидско тролене са различни неща. Нека си троли, забавен е.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И аз не харесвам смешните телефони на Samsung примерно, всички взети заедно, но не бих се пляснал в някой техен форум и да им "отварям очите" как Samsung са открили топлата вода с пускането на пазаря на метален модел телефон и са загърбили пластмасата.

Мисля, че става въпрос за гигантски компании, които прекрасно знаят, какво е 5 инча дисплей, какво се търси и че алуминият е малко по-благороден метал от пластмасата ;).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пригответе си следващите 1000 и лева господа и .....се наслаждавайте на очевидния факт ,че Apple въпреки всичко ще стъпи на територията на "полчките" или "лопатите" или както тук се коментират големите дисплеи. Нямат алтернатива и отново ще ви го продадът на възможно най - високата цена и отново ще бъде типично Apple изпълнение - високо качество , без съмнение и леко "скопени" харакретистики спрямо това което е на пазара в момента плюс нововъведения , които нямат кои знае какво пряко приложение в нормалния ежедневен режим на ползване на телефона. Чаках , чаках, чаках ....... но стига толкова.

Да , сега съм ANDROID , да телефона е "лопата" - 5 ' Full HD IPS . Да , модел от самия край на 2013 със съответния актуален хардуер , Да , доста , доста , доста по-добре и по-бързо работещ. Да , мога да правя всички онези неща с телефона си за които преди трябваше да извършвам сложни "еквилибристики" и да искам "разрешение" от Apple "да си ползвам собсвения телефон които съм платил до стотинка така като аз искам , а не както някои иска да го ползвам. Да го променам както си пожелая без да се страхувам ,че ще остана с една скъпо струваща опаковка от метал, стъкло и др. "висикитехнологични материали" .

Не благодаря .......колеги и стига толкова. С огромен интерес ще наблюдавам как Apple малко ,по малко се превръща в това което всички отричате, но тайно се надявате да получите . И то получавайки го на час по лъжичка на съответната цена разбира се .

И да , телефона ми струва 2 пъти по евтино от 5S .

Бъдете здрави , желая ви мното търпение и успехи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да , модел от самия край на 2013 със съответния актуален хардуер , Да , доста , доста , доста по-добре и по-бързо работещ.

Кое ти работи по-бързо на емнайсеядрения смартфон?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И кой е този два пъти по евтин от iPhone 5s 5 инчов андройд телефон?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Млечен, хайде да се видим и да ги сравним на живо а !? В момента пред мен на бюрото ми има един 5S и един SGS4 и направо се заливам от смях на смешните ти писания!

Мислех да не пиша, но просто ми писна да чета разни тролове и жалки разсъждения! Да, говорил съм за екрани, но никога не съм мрънкал. Ще купувам Apple, докато мога да го държа с едната си ръка, както каза някой по-горе.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами, радвай му се щом те влече :smile: Но изказвания от типа на: "доста , доста , доста по-добре и по-бързо работещ" ме заинтригуваха, определено. Я сподели кой е телефона, че и ние да се насладим на тази извънземна многоядрена и мулти-гигабайтово-рамна мощ :smile:

Определено се развеселих :tooth:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

@iPhoneman

Би ли ми обяснил,защо мнението на колегата го квалифицираш като тролско или... психически наклонности(каквото и да значи това)??

Все пак не е обидил никой тук,нито с нещо е засегнал член на форума.

Интересно ми е просто,за какво му се закачи на поста?

@moloko

Моля те,продължавай :please:

А иначе по темата - хич не ме интересува колко е голям екрана-важното за мен е да продължи да си ми служи вярно.

Това,което чакам с нетърпение е iWatch - много ми е интересно какво ще покажат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В жаргонната терминология на Интернет, тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата съобщения във Фейсбук, в онлайн дискусионни форуми, стаи за разговори (chat rooms), блогове, коментари към вестникарски статии и др.п., с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.

Уики

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Троленето го знам,Шамане,интересно ми е какво определя словосъчетанието "психически наклонности" :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да ти кажа и на мен не ми се вижда нормално, при условие, че нямаш досег с iPhone, ненавиждаш го (поне така изглежда) и все пак посещаваш форуми за iPhone (няма лошо) и плюеш! Сега някой ще каже, че иска да е в крак и аз казвам евала, образовай се, но не ни давай наклон на оная работа;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Как да се абонирам за темата, че стана забавна и премина към Android !?

@moloko колега, при Android имаш само два(2) "плюса", ако мога така да се изразя - прекрасен лаунчър за къстъмизация на иконки и отключен хардуер, което последното спада повече към производител, не OS.

Като прескочим лаунчера ти остава една постна OS дори грозна, без никаква възможност на къстъмизация на тази OS out of the box, липса на приложения/игри, никаква и по-точно 0 сигурност за теб, Android OS те командва и ти работиш за нея, никакво съществено развитие при Android през последните години и до сега си остана едно бледо копие на BlackBerry и от части визуално на iPhone. Дори RIM се стреснаха и вместо да пляскат лаунчери си взеха нова OS, а Android кърпи кръпки и не мърда и крачка напред, дори Google изгониха всички отговорници и "създатели" на Android, защото няма развитие.

За хардуер, който така те вълнува, днес, без значение цената, която ще платиш, ти не можеш да притежаваш по-добър, по-мощен и по-бърз телефон от iPhone 5s.

Използвай си устройството успешно, но не сравнявай iOS7+5s със iOS3/4.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И да , телефона ми струва 2 пъти по евтино от 5S .

Даже като гледам и четири пъти :guitarred:

6959594C.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не ни дразнят и да, най-вероятно ще го направят и Apple, но както трябва.

Дам... Не си слагам iPad-а на ушото.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Защо набърка iPad mini. Аз имам и мога да кажа, че избрах точно минито заради размера му, който влиза в почти всеки джоб и е удобен за носене навсякъде. Но това е таблет и както спомена е съвсем различно нещо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...