pepo1919 Публикувано Януари 16, 2014 Публикувано Януари 16, 2014 Аз пък не схващам с какво ви дразнят N-найсеядрените процесори? След година две и в Епъл ще ги пуснат. Или иначе казано-когато има нужда от тях! Цитирай
JVV Публикувано Януари 16, 2014 Публикувано Януари 16, 2014 Не ни дразнят емнайсеядрените процесори. Дразнят ни льоьовците, които обясняват за съвременния хардуер, отвян от двуядрения 5S по тестовете. 5 Цитирай
iPhoneman Публикувано Януари 16, 2014 Публикувано Януари 16, 2014 (редактирано) @gorgior аз карам вече само с iPhone 5s + AirPort extremé + AppleTV y HDMI преходник и при желание един външен диск към рутера. Без компютри и да ти кажа съм много доволен. Добър сервиз от Apple, бекъп доста добър, за който аз не трябва да се грижа и на момента нищо не ми липсва що се отнася до мултимедия, социални мрежи или комуникация. И най важното - аз не се притеснявам, че ще брикне, ще загубя данни или настройки или каквото и да било друго, само го зареждам и дори не му спирам приложенията от мултитаскинга. Дори и 900 приложения да му сложа си движи без грижи. Не ми пречи в джоб или при спортуване. Бих се радвал на 128GB версия iPhone и ми се иска да пробвам геймпад по ВТ и с това ще съм напълно доволен, но по-голям дисплей от 4 инча при моят начин на използване е абсолютно безсмислен за телефон. При Андроид терминалите политиката е следната -" ... и за да бъдете доволни клиенти с нашите смешни и бъгави телефони, ние ще ви продадем по-скъпи такива с 5 инча супер фулл НD дисплеи и ще ги кръстим "фаблети". Също ще ви убедим, че това е идеалната големина и резолюция. " Надявам се Apple да не поемат по подобен път при отношението с клиентите и да запазят 3.5/4 моделът. Едит: @колегите едно, че се опитват да си налагат мнението що се отнася до големина на дисплей, което го разбирам донякъде, но също твърдят неща, които не са точно така, както си ги мислят, според мен. Някой спомена по-назад, нека ги съберат тези фаблети или S4 със iPhone 5s за сравнение. Резултатът всеки го знае, поне всеки малко запознат и използвал тези продукти. 5s ги разгромява по всеки показател и дори с по-малък дисплей, 5s е ненадминат в качество на дисплеят и качеството на тъча при работа. Тук не намесвам стоковите леко бъгави приложения при S4. Редактирано Януари 16, 2014 от iPhoneman Цитирай
Grievous Публикувано Януари 16, 2014 Автор Публикувано Януари 16, 2014 Станах "пишман", че пуснах темата. 4 Цитирай
alex.7777 Публикувано Януари 16, 2014 Публикувано Януари 16, 2014 Точно така е, Гога, имам въпрос към Шамана: защо имаш iPhone 5S и Samsung S4 едновременно?! Цитирай
Asen_77 Публикувано Януари 16, 2014 Публикувано Януари 16, 2014 За мен конкретно таблета е допълнително забавление ( което не може да ти предостави телефона на 100% ), по-удобно писане на мейли, ползване на приложение за работа, което на екрана на телефона не би било подходящо. Преди да си казал 5 инча телефон ще промени нещата, ще ти отговоря, че няма да ги промени. Продължавам да твърдя, че таблета е глезотия и не е нужно на 100%, освен ако не му намериш приложение и не си си навил на масрафа да си го вземеш и него, когато си си взел вече телефон. Въпрос на личен избор е! Само да вметна, че 2 години преди да си взема таблета, съм си носил постоянно с мен 11.6 инчов лаптоп Леново в чанта. Сега просто през таблета си влизам през тийм вюър на компютъра вкъщи и си върша нужната работа, а както споменах той влиза във всеки джоб. Излишно е да споменавам и разликата във времето за издържане на батерията спрямо лаптопа. Както и да е, пак се изкриви темата, ама тя си и пътува към коша, така че всичко си е по реда 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 16, 2014 Публикувано Януари 16, 2014 Точно така е, Гога, имам въпрос към Шамана: защо имаш iPhone 5S и Samsung S4 едновременно?! Не съм казал такова нещо. Казах, че са на масата пред мен в момента. Правил съм опити още със Жалъкси II, но неуспешни. Гога, що все така се получава, че идва някой и почва да ни убеждава какви сме зомбита, колко зле били Apple и когато ние почнем да се защитаваме, така се извъртат нещата, че едва ли не, гадовете сме ние 2 Цитирай
alex.7777 Публикувано Януари 16, 2014 Публикувано Януари 16, 2014 Хмм, значи Самсунга е на Лозанова?! Пак се превръща темата в хейтърска......за да ви докажа колко ми е мила Епъл...си сложих специална тема на Ноута: IOS 7!!! Цитирай
moloko Публикувано Януари 16, 2014 Публикувано Януари 16, 2014 След като имате усещането за превъзходство - iPhone собствениците (самия аз бях такъв до преди месец, но не съм си позволили под какъвто и да е предлог да "неглижирам" или "саркастирам" менине на хора с други виждания ,нужди и възможности , ако щете. ) с какво толкова ви подразни мнението ми та от последните 20 коментара в 15 съм цитиран ? И друг път , по други въпроси съм изказвал същото мнение тук във форума.......и отношението е било едно и също..... На този етап не мисля че цената която Apple искат предлага достатъчно. Просто спирам да им бъда спонсор - това е . Просто гледайте какво ще ви покажат на следващата презентация, когато и да е тя . Само гледайте. После всеки сам да реши дали има още 1000 и лв. iWatch, iКотлон и iPhone с "букса за елекрожен" - специална разработка ........ със Сири, и пръстов отпечатък за базата данни на ФБР - Само за 1300 лв. Нима си мислите , че сте защитени и няма как да ви следят и ровят в личните ви данни - хайде стига . Не ,че аз съм но поне не ми струва толкова. Кому е нужно това. Та ние още нямаме нормално работещо LTE - незнам въобще дали има . А могат , можеха още преди година да "ударят пазара в земята" , още с 5 цата . Могат, но не го правят - защо ...."Само за 1300 лв." и то за едно и също нещо. 3 Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 16, 2014 Публикувано Януари 16, 2014 Има тука някои хора които казват лопати на телефони над 4 инча, и че никога няма да си купят такъв....ако са мъже, нека не си купят следващият айфон, ако е с голям екран.Ако пък си го купят и на следващата сбирка са с него нека, от тях е ракията и салата, става ли? Sent from my iPhone using Tapatalk Ако е iphone,можеАко ще и с дървени въглища да работи и 3000 кинта да струва Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
pepo1919 Публикувано Януари 16, 2014 Публикувано Януари 16, 2014 Ако имах андроид,щеше да ми е през ...,за iphone форума,но за радост нямам.И защо някой ми казва за какво съм си дал парите и др.недомислици! Ползвайте наволя,което ви кефи,ама без убеждения колко сте мъдри в избора си! 3 Цитирай
alex.7777 Публикувано Януари 16, 2014 Публикувано Януари 16, 2014 Ами ако имам андроид и IOS, к'во да правя, бре...... 1 Цитирай
Anton Публикувано Януари 16, 2014 Публикувано Януари 16, 2014 Предизвика ги с поучителния тон на мнението си. Епъл ЩЕ, Епъл ТРЯБВА, Епъл НЯМА ИЗБОР. Епъл има избор да прави каквото си поиска. Когато някой започне да ме убеждава, че фаблет било супер яко и тоя iPhone бил с години назад, естествено че ще го нарека льольо. Хардуерните характеристики много отдавна не са най-важното нещо. Още преди 7-8 години, когато си сглобявах PC четях по форуми кои компоненти на кои производители се сработват добре, в следствие на което конфигурацията ми беше по-бърза от тази на приятел, който просто си купи най-скъпите части и ги сложи в кутия. iPhone от няколко години не е в бъдещето, той си е в настоящето и предлага най-добрия user experience за smartphone. Естествено е нормално конкуренцията да еволюира и да се доближи до качеството на изживяването, но все още не може да го достигне. Познавам доста хора, които имат iPhone без да знаят дори, че има такова нещо като jailbreak и са влюбени в това, което получават за тези толкова много 1300 лева. Разберете, че това е лакмусът за едно устройство, а не групата (която може да достигне и десетки милиони потребители), която иска, може и знае как да джейлва, иска да клоква процесора, иска да има достъп до файловата система. Това че вече свикнахме да има разнообразие от услуги и то на високо ниво не значи, че Епъл предоставят по-лоша услуга или устройство. Нормално е критериите на потребителите да се завишават, когато свикнат с нещо. Ето затова gorgior ги наричаме льольовци, защото ни се изсипват тук казват какво трябва и как е по-добре и после, когато започнем да им искаме аргументи се правят на жертви. 8 Цитирай
pepo1919 Публикувано Януари 16, 2014 Публикувано Януари 16, 2014 Ами ако имам андроид и IOS, к'во да правя, бре...... "Солиш" наред! Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 16, 2014 Публикувано Януари 16, 2014 Хмм, значи Самсунга е на Лозанова?! ! На колега е. Тя е с 5S:) Цитирай
pepo1919 Публикувано Януари 16, 2014 Публикувано Януари 16, 2014 . Ето затова..... ги наричаме льольовци, защото ни се изсипват тук казват какво трябва и как е по-добре и после, когато започнем да им искаме аргументи се правят на жертви. Цитирай
JVV Публикувано Януари 16, 2014 Публикувано Януари 16, 2014 А защо трябва да се носи и таблет и телефон в джоба, когато едно устройство върши същата работа? Ами дай да носим и телевизора в джоба. Още по-комфортно ще е. Цитирай
Anton Публикувано Януари 16, 2014 Публикувано Януари 16, 2014 gorgior, аз не поучавам. Аз ти казвам какво пише в разни проучвания на клиентската удовлетвореност и т.н. Не съм ги цитирал, защото преразказвам, но ако толкова много държиш ще ти изровя и един два източника. Цитирай
Anton Публикувано Януари 16, 2014 Публикувано Януари 16, 2014 Ми чудесно! Аз не го използвам само за кесене във ФБ. Което пък ми припомня за другия дразнещ "аргумент" - за какво толкова съм си бил използвал телефона, че ми трябвала еди ква си сигурност, кво толкова съм държал на него и т.н. Благодаря ти, че продължаваш да поддържаш дискусията с такива важни аргументи като кесенето във ФБ. Цитирай
Grievous Публикувано Януари 16, 2014 Автор Публикувано Януари 16, 2014 Стига бе хора, вижте Skype какъв хубав ъпдейт пусна. 4 Цитирай
JVV Публикувано Януари 16, 2014 Публикувано Януари 16, 2014 Аз ви давам, Вие не давате! Колко ч0века имат приложения за гледане на ТВ на телефоните си? И от това следва че е удобно да имаме 32 инчов уред 3 в 1 ли? Телевизор таблет и телефон? Цитирай
BulgarianSS Публикувано Януари 16, 2014 Публикувано Януари 16, 2014 Боже...какво беше,какво стана... Да му мисли пусналият темата П.П. Брей-нотификации в Skype... П.П.2 Нека всички дружно да почнем да се майтапим с умниците във форума на Мтел 1 Цитирай
alex.7777 Публикувано Януари 16, 2014 Публикувано Януари 16, 2014 Офф, стига, че Grievous ще ни набие вече........ Някой по-нагоре каза, че нямало да си купим iPhone с 4.7" дисплей.......стой, та гледай, как си го отнасям първи за 2000лв 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 16, 2014 Публикувано Януари 16, 2014 А защо трябва да ми ги казваш?Купих на приятелката ми Prestigio за 90лв. с Андроид 4.1. И тя е страшно влюбена в него. Използва го за кесене във ФБ. Сигурен съм, че и iPhone няма да откаже а и в него ще се влюби адаш Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.