algor Публикувано Септември 27, 2014 Сподели Публикувано Септември 27, 2014 Накратко: 6+ е уникален телефон! И въобще не ме притеснява големината и тежестта. Сега започва чуденето кой да ползвам... пп. Теди, благодаря за жеста :-) 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 27, 2014 Сподели Публикувано Септември 27, 2014 Михов, той го е видял Чети внимателно! 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
hidalgo Публикувано Септември 27, 2014 Сподели Публикувано Септември 27, 2014 Consumer Reports test results find iPhone 6 and 6 Plus not as bendy as believed 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 27, 2014 Сподели Публикувано Септември 27, 2014 И не, че не сте гледали дузина-две клипове и съпоставки, ама и от извора да покажа: Интересно е усещането при първото хващане на 6+. 10 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mariankata Публикувано Септември 27, 2014 Сподели Публикувано Септември 27, 2014 Тая шестица що ти малее толко?? ц-ц-ц Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 27, 2014 Сподели Публикувано Септември 27, 2014 А бе то и кадъра е от страната на 6+, та това допълнително го прави още по-голям да изглежда. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Септември 27, 2014 Сподели Публикувано Септември 27, 2014 Големи телевизори бре Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
trader Публикувано Септември 27, 2014 Сподели Публикувано Септември 27, 2014 (редактирано) Като свикнем със шестицата друга песен може да запеем кой знае. Предполагам усещането от 5 на 6 ще е като от 6 на 6+ Редактирано Септември 27, 2014 от trader Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 27, 2014 Автор Сподели Публикувано Септември 27, 2014 От 5 на 6, на първо четене почти няма разлика. Наистина не е твърде голяма. Обаче 6+ си е бая лопата. Май ще прекрояваме вица "къде си тръгнал с тая врата?" 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 28, 2014 Сподели Публикувано Септември 28, 2014 Аз пък си поръчах 6+! Като гледам стои перфектно в ръката на Сашо! 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Септември 28, 2014 Сподели Публикувано Септември 28, 2014 Догодина ще е един модел и със сигурност ще е по-малкия. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 28, 2014 Сподели Публикувано Септември 28, 2014 За размера ще се съглася, че ще бъде намален, но за бройката не съм. Мисля, че отново ще бъдат 2 модела. Въпреки привидно по-слабите продажби на втория модел, той все пак завзема друга ниша от пазара, която не биха искали да пропускат. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Септември 28, 2014 Сподели Публикувано Септември 28, 2014 Противоречиш си. Уж слаби продажби, а за друга ниша говориш. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 28, 2014 Сподели Публикувано Септември 28, 2014 Написах привидно по-слабите продажби. Сравнено между двата телефона разликата в продажбите е в пъти, но пазара при тези размери е доста по-стеснен. Като пример миналата година са продадени 16 милиона броя iPhone 5c за шест месеца, сравнено с повече от два пъти повече продадени iPhone 5s, само че тези продажби за така наречения " бюджетен телефон " както се нарича не са никак малки и не са пренебрегване. Това имах в предвид с привидно слабите продажби. А и при Apple няма така наречено бюджетно устройство. Просто малко по-ниската му цена го праща в честа бюджетно, без всъщност да е такова. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 28, 2014 Сподели Публикувано Септември 28, 2014 Не ми се вярва да направят крачка назад, но пък кой съм аз, може и да греша 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Nick Snow Публикувано Септември 28, 2014 Сподели Публикувано Септември 28, 2014 Концептуално много преебаха портфолиото 5S, 5c, 6, 6+. Това са 4-ри различни телефона и никой не е предишна версия на другия. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Септември 28, 2014 Сподели Публикувано Септември 28, 2014 Абе стои добре в ръката, няма разлика в усещането и т.н. сигурно отговаря на истината, както и това, че ще се свиква, но когато става въпрос за чантичка, в която да се носи, са важни сантиметрите, а не усещането (за разлика от оная работа където е важно усещането (според мъжете, защото според нежния пол сантиметрите са си от значение) ). За съжаление пак ще трябва да търся усилено преди покупката. Предишния път заради чантичката за колан купих 5-цата февруари чак, сега ще е същото. Лошото е, че производителите на качествени аксесоари са 5 години назад и съобразяват размерите с iPhone 1 и HTC Diamond. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 28, 2014 Сподели Публикувано Септември 28, 2014 Има един тънък момент, който към момента никой не го споменава, а именно най-големия плюс от факта, че човек е избрал 6+, а не 6-ца. Всеки говори за минуса от големина, тежест и подобни неудобства, а никой не споменава факта, че с покупката на този апарат човек се облекчава откъм носене на устройства, пести от бюджета си и т.н. Тоест абсолютно става излишна покупката на таблет, защото човек има 2 в 1. Махайки таблета (или некупувайки го), човек сваля 400-700 грама като тежест и спестява 150-700 евро. Е, кажете ми сега не е ли изгодна покупката на 6+?!?! Перфектен апарат с перфектен дисплей, перфектна бързина, перфектна оптимизация и перфектен таблет! За мен лично си струва и дали ще сменя 6-цата с 6+ е без значение, защото разсъждението ми няма да се промени. Не на последно място основния таргет на 6+ са тези, които търсят продукт не само за забавление, а и предимно и даже им е по-важно за работа да го ползват. Който си върши работа с телефона като уърд, ексел, презентации, редактиране и писане на договори, следене на доставки и получаване заявки от клиенти и т.н. ще ме разбере за какво говоря. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Септември 28, 2014 Сподели Публикувано Септември 28, 2014 Доскоро много хора пееха друга песен, за фаблетите... Вече са супер удобни, практични пък и спестяват пари. Не визирам теб Алгор. 10 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 28, 2014 Автор Сподели Публикувано Септември 28, 2014 Аз, като дърта кифла ще дам и разумно обяснение защо кълвеш(м) на големи неща: защото окьоравяваме Неудобен ми е голям, и не ми трябва, но оценявам екрана и четливостта. 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 28, 2014 Сподели Публикувано Септември 28, 2014 Няма проблем да визираш и мен, разбира се. Аз за себе си признавам - мнението ми за фаблетите беше не особено положително и изградено на 2-3 допира с апарати 6 инча и нагоре. За мен лично 5,5 инча не е фаблет, защото по тази логика и LG G3 е такъв, Oneplus One също и т.н. Тях съм ползвал по седмица-месец. Виж 6-инчовите определено няма да се прежаля да ги ползвам и дори Apple да пуснат някога такъв размер ще го пропусна. Та мнението за тази големина ми се промени вчера и си го признавам. В същото време и на мен (ако реша да мина на 6+) ще ми трябва време, за да свикна. Едит: Адаш, пред теб и пред други хора съм си признал, че чаках iPhone с по-голям дисплей, като едната от причините е точно кьоравостта ми. И си прав, но забравих да го спомена. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
goce kostadinov Публикувано Септември 28, 2014 Сподели Публикувано Септември 28, 2014 И аз съм за 6+ по горе посочените причини ама пак искам първо да го пипна за окончателното ми решение! Ако някой го има да мине през кръчмето! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 28, 2014 Сподели Публикувано Септември 28, 2014 Що, това проблем ли е? Дори да е така, по-добре лопати от колкото коне с капаци. И да, ако беше друго, различно от iPhone, нямаше да го погледна. Не заради бранда а заради OС-ма. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dobrewski Публикувано Септември 28, 2014 Сподели Публикувано Септември 28, 2014 Абе ако Епъл не бяха пуснали 6+ пак щяхте да си говорите как фаблетите и телефоните с по-голям екран са телевизори ама айде.. колегата по-горе много правилно го каза,казвате че е ОК,само защото си е наше иначе ако беше друго пак щяхте да го плюете Живи и здрави бъдете тези,които имате 6+ и това е. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
carrot Публикувано Септември 28, 2014 Сподели Публикувано Септември 28, 2014 Само ще кажа, че батерията на 6+ е невероятна, с всичкото човъркане изкара с фабричния заряд (около 70%) от петък сутринта допреди малко, когато беше на 3% и го включих да се зареди. Това беше и основната причина, която ме накара да взема plus - батерията на 5-цата ме държеше един ден, което безумно ме дразнеше. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.