The Shaman Публикувано Октомври 8, 2014 Сподели Публикувано Октомври 8, 2014 Пускането им в продажба в Китай, не е фактор за подценяване а всички можем да предположим кой е предпочитания модел там. Като цяло е така и в Европа нещо, което не е било много очаквано от Apple. Ето малко: http://9to5mac.com/2014/10/07/with-stronger-than-expected-demand-for-iphone-6-plus-apple-reportedly-shifting-some-production-away-from-iphone-6/ 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
shpeki Публикувано Октомври 10, 2014 Сподели Публикувано Октомври 10, 2014 Демонстрационна и активирана бройка на 6+ има в Ментел, в Сердика Вчера минах и вече нямаше. Не можаха да ми отговорят кога ще има пак поне изложен, жалко исках да го пробвам. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Fakoni Публикувано Октомври 10, 2014 Сподели Публикувано Октомври 10, 2014 (редактирано) Някой има ли идея защо в цяла Европа и САЩ доставката на 6+ след онлайн поръчка е месец време (тоест два пъти повече от времето за доставка на 6)?Това означава, че е по-търсения модел или не са преценили правилно производството му и са дали приоритет на чистата 6-ца, защото не са очаквали така добре да се продава плюса?!?! Питам някой дали е чел нещо някъде и не ми трябват разсъждения тип научна фантастика и фантасмагории. Тук в Мадрид във всеки апле стор ги имат налични(в момента), но ако искаш да си го поръчаш онлайн се случват някакви странни неща.. Влизаш в техният сайт, избираш си модел и ти изписва 3-5 дена за доставка и след като го платиш ти изписва 3-4 седмици... Редактирано Октомври 10, 2014 от Fakoni 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
yovet0 Публикувано Октомври 10, 2014 Сподели Публикувано Октомври 10, 2014 Как в навсякъде в БГ се продава iPhone 6 на ненормални цени, а никой се не сети поне някакви свестни аксесоари да предложи? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Октомври 10, 2014 Сподели Публикувано Октомври 10, 2014 Не знам какво разбираш под "свестни аксесоари", но аз лично на доста места срещам разнообразие от модели. Не са оргиналните, разбира се, но и те ще дойдат. За момента предпочитам да ползвам к`во да е, но все пак да пази. И протектори за екрана има, но китайците в бързината не са ги направили като хората и тези, които на мен ми харесват както и да го гънеш загрива почти цялата предна камера и снимките са красотичка. В iabalka в Сити център в Лозенец също ми показаха 5-6 вида кейсове, но и те не са оргинални. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
yovet0 Публикувано Октомври 10, 2014 Сподели Публикувано Октомври 10, 2014 Под свестни имам предвид ако не оригиналните, то поне нещо на Spigen. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
darkheroz Публикувано Октомври 11, 2014 Сподели Публикувано Октомври 11, 2014 В новмак ги има оригиналните https://www.novmak.com/accessories/all/iphone-accessories Чудя се черна или кафява кожа за space grey, съвети ? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
carrot Публикувано Октомври 11, 2014 Сподели Публикувано Октомври 11, 2014 (редактирано) Нищо няма в новмак, аз направих поръчка, а те ми казват, че няма. Ами като няма защо са ги качили на страницата си? Към момента в България не се предлагат оригинални кейсове на Apple за 6 и 6+, а ако някой знае къде има, нека сподели, аз проверих навсякъде, даже питах за дата и по повечето места изобщо не знаеха. Аз го отдавам на факта, че телефоните още официално не са пуснати в България. Иначе според мен - за сив - черна кожа, за бял и златен - кафява. Аз ще вземам кафява. Редактирано Октомври 11, 2014 от carrot Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Tarashev Публикувано Октомври 11, 2014 Сподели Публикувано Октомври 11, 2014 Относно телефона (каквато е темата). Малко ме беше подразнила по-високата цена. Естествено го взех - 6-ца и сега се чудя как съм се мъчил с предишният! Единствена забележка: заради необичайно разположеният (за Apple-user) power бутон, понякога, когато го заключвам, натискам и бутона за намаляване/усилване и съответно: телефона не се заключва. 2-3 програми започнаха да крашват, въпреки че са оптимизирани за 6-цата, но им прощавам. Калъфката, която ползвам е генерик, но не намалява удоволствието от употребата. Вече си мисля, че бих ползвал и големия +. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Октомври 11, 2014 Сподели Публикувано Октомври 11, 2014 До преди малко ни даваше уроци по пазарна икономика и как всеки може да си продава на каквато цена иска а сега това Заеми една позиция де. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Октомври 11, 2014 Сподели Публикувано Октомври 11, 2014 Не си прав в случая. Никой никого не принуждава да взима телефона и съответно калъфа, но когато си дал 1500 лв+ за телефон и ако си имал лошия късмет да си изпуснеш предишния телефон и да го чукнеш, си готов да дадеш пари за калъф. Ако пък си ползвал всякакви китайски калъфчета, например такива по 1-2 $ или по 5-10 лв от сергиите и след това веднъж си взел нещо качествено ( спиген или оригинален ) и си видял разликата, приемаш че всъщност цената от 60-80-100 лева за хубав стилен качествен калъф всъщност изобщо не е толкова висока. Почти винаги съм бил с калъф на всички iPhone. След като си купих спиген за 5s-a спрях с покупките на китайски калъфи ( въпреки че и там има доста попадения ). Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Октомври 15, 2014 Сподели Публикувано Октомври 15, 2014 Кой от вас има бяла 6-ца? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Октомври 15, 2014 Сподели Публикувано Октомври 15, 2014 То бяло отпред нямат Silver и Gold? Ако под бяло визираш това, разбира се. Сина е със златен. Защо? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Октомври 15, 2014 Сподели Публикувано Октомври 15, 2014 И от мен един въпрос. Някой с 6 или 6+ да е бил в чужбина и да е ползвал интернет в роуминг? Имал ли е проблем? Днес ми се оплака човек с 6-ца, който до сега е ползвал интернет в роуминг с iPhone, но от както е с 6, няма такъв. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Октомври 15, 2014 Сподели Публикувано Октомври 15, 2014 Абе взех днес една бяла(silver) 6-ца и ми беше любопитно... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
darkheroz Публикувано Октомври 16, 2014 Сподели Публикувано Октомври 16, 2014 Аз съм в Белгия, имам огромни проблеми с роуминга - айфон 5 - 8.0.2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedil Публикувано Октомври 16, 2014 Сподели Публикувано Октомври 16, 2014 И от мен един въпрос. ... Да не е "оплескал" нещо по настройките General > Cellular ? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Октомври 16, 2014 Сподели Публикувано Октомври 16, 2014 Не. Всичко си е както трябва да е. Преди пак е бил с iPhone. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Октомври 16, 2014 Сподели Публикувано Октомври 16, 2014 Settings > Cellular > EU Internet пробвал ли е? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Октомври 16, 2014 Сподели Публикувано Октомври 16, 2014 Трябва да е включено, да? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Октомври 16, 2014 Автор Сподели Публикувано Октомври 16, 2014 Мхм. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Октомври 16, 2014 Сподели Публикувано Октомври 16, 2014 При мен започнаха копчетата леко да се разхлабват. В началото ми направи впечатление как здраво са захванати, но сега вече мърдат като на 5-цата. Особено суича за вибрация. Не казвам, че ще паднат всеки момент, но просто доста бързо се амортизираха Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Октомври 23, 2014 Сподели Публикувано Октомври 23, 2014 Ай стига си ме дразнил! Как го ползваш с една ръка?! Какви са тия пръсти, да не си пианист? 6+ ме кефи супер, ама не мога да набирам с една ръка. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Октомври 23, 2014 Сподели Публикувано Октомври 23, 2014 По-големи ръце имаш, аз така държа 6-цата. Ще си направя операция за удължаване на пръстите. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Октомври 23, 2014 Сподели Публикувано Октомври 23, 2014 Много 'лъзгави новите телефони. На никой ли не му прави впечатление? Вчера с един приятел се видях, който стои още на 4-ка (защото дори iPhone 5 му се вижда голям) и това му беше първия коментар като разгледа моята 6-ца. И е прав. Малко личен опит - като се събудя сутрин и докато мина през всички фейсбуци, мейли и ютюби доста често ми се изплъзва телефона от ръцете и само си мисля как ще ми се случи някой път в движение навън и ще падне на някой бордюр. А нещо хич не ми се иска да му слагам някакви калъфи и мушами... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.