dessyteneva Публикувано Март 13, 2015 Сподели Публикувано Март 13, 2015 Аз върнах един за изгорял/заседнал пиксел. Между другото един два пъти ми се случва при приключване на разговор да не мога да затворя, но не съм си правила труда да ресторвам, беше по големите студове и си го обясних с това, въпреки че сигурно е от бекъпите. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Март 13, 2015 Сподели Публикувано Март 13, 2015 Нали само предната камера се мести? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mariankata Публикувано Март 13, 2015 Сподели Публикувано Март 13, 2015 Да. Доста трябва да изтормозиш телефона, за да се премести задната. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Стефан123 Публикувано Март 13, 2015 Сподели Публикувано Март 13, 2015 Как така се размества камерата? Аз върнах един, защото имаше косъмче под дисплея. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Март 14, 2015 Сподели Публикувано Март 14, 2015 Разгледай назад в темата и ще видиш как. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mangas82 Публикувано Март 16, 2015 Сподели Публикувано Март 16, 2015 Здравейте,днес си взех iphone 6 plus 64гб и батерията беше на 56 процента в 12ч днес,като го включих за първи път и до сега в 16.40ч е на 13% а не съм го ръчкал кой знае колко много,това нормално ли е?И имам чуството че телефона много загрява това също нормално ли е?Това ми е първия телефон на apple и незнам нормално ли е така да загрява отзад. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Март 16, 2015 Сподели Публикувано Март 16, 2015 3G ако е включено, ще загрява. От там и батерията. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BulgarianSS Публикувано Март 16, 2015 Сподели Публикувано Март 16, 2015 Кой знае колко е доста относително понятие Направи един пълен цикъл на зареждане и тогава виж как ще се държи. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mangas82 Публикувано Март 16, 2015 Сподели Публикувано Март 16, 2015 3G ако е включено, ще загрява. От там и батерията. Значи е нормално да грее в повече ако е включено 3Г това не го знаех.А ако не е включено 3G нормално ли е да загрява отзад? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Март 16, 2015 Сподели Публикувано Март 16, 2015 (редактирано) Не е нормално и не загрява. Ако ти е загрявал обаче докато си го настройвал първоначално, от 8.0 грее като печка при първоначалните настройки докато дърпа от облака данните. От друга страна ти казваш, че това ти е първия допир с айфон, което значи, че все още нямаш данни в облака, та... Не е нормално. Редактирано Март 16, 2015 от ayl Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Март 16, 2015 Автор Сподели Публикувано Март 16, 2015 Понеже имам пресен случай с ментелски телефон: Направи си една справка по имеи в сайта на Епъл относно първоначалната активация. Клиентка идва миналата седмица с току-що купена шестица и докато се ръчках из менютата да я настройвам - хоп, логнат срив от...10.2014-та. Продали са й употребяван телефон, активиран на 02.06.2014-та и запечатан в кутия... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Март 16, 2015 Сподели Публикувано Март 16, 2015 Кое не грее бре @ayl? Когато браузваш например, не грее ли? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Март 16, 2015 Сподели Публикувано Март 16, 2015 Ми не грее, но и аз никога не съм браузвал половин час да кажеме. За тази цел ползвам компютъра си или ако не съм в нас или на работа, просто не го правя. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
killer4o Публикувано Март 16, 2015 Сподели Публикувано Март 16, 2015 6-ца на 3g съм браузвал и гледал ютюб клипчета около 2 часа и не грее. Бих се изненадал ако 6+ загрява. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Март 17, 2015 Сподели Публикувано Март 17, 2015 Смея да твърдя, че и при мен шестицата не грее при по-продължително браузване, но пък днес ми скрои друг номер - бях изключила повтарящата се аларма, защото съм болнични и няма да ставам в точно определен час, но въпреки това тя се включи. Това се случва вече втори път, предния си помислих, че съм забравила да я махна, но сега съм абсолютно сигурна. Не е болка за умиране, но е странно. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Март 17, 2015 Сподели Публикувано Март 17, 2015 Ще грее когато има недобро 3G покритие!Иначе си е ок Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
georgilsfc Публикувано Март 17, 2015 Сподели Публикувано Март 17, 2015 Понеже имам пресен случай с ментелски телефон:Направи си една справка по имеи в сайта на Епъл относно първоначалната активация. Клиентка идва миналата седмица с току-що купена шестица и докато се ръчках из менютата да я настройвам - хоп, логнат срив от...10.2014-та. Продали са й употребяван телефон, активиран на 02.06.2014-та и запечатан в кутия... Извинявай, ама как ще е активиран на 02.06.2014-та, като телефона излезна в продажба Октомври месец? 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Март 17, 2015 Сподели Публикувано Март 17, 2015 На 19.09.14 излезна, но това е без значение. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
georgilsfc Публикувано Март 17, 2015 Сподели Публикувано Март 17, 2015 Възможно е някое китайче да си е поиграло с него в завода и после да го е пакетирало, знае ли човек! 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Март 17, 2015 Автор Сподели Публикувано Март 17, 2015 Аз ти казвам какво излезе в сайта на Епъл. Иначе китайче не оправдава ментел, защото няма как да изкара с едно зареждане до октомври, от когато е записан краш логът. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
goce kostadinov Публикувано Март 17, 2015 Сподели Публикувано Март 17, 2015 С моя праскам на танкове непрекъснато и не грее постоянно го човъркам и не съм забелязал да грее. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Март 17, 2015 Сподели Публикувано Март 17, 2015 Някои сайтове са калпаво направени и наистина почва да загрява при повече браузване в тях. Току-що ми се случи с withings.com и затова споделям Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mangas82 Публикувано Март 18, 2015 Сподели Публикувано Март 18, 2015 Може би това загряване беше само първоначално докато траеше активирането на телефона.За сега не е загрявал така както беше при първоначалното му пускане ,дано и да не загрява . Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Март 18, 2015 Сподели Публикувано Март 18, 2015 Да, и при мен беше така и ми направи впечатление. На предишни модели не ми се е случвало. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Март 18, 2015 Сподели Публикувано Март 18, 2015 Не е от модела. От 8.0 насам е при първоначалното пускане. При мен 5S е на печка. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.