Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Мхм.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте,днес си взех iphone 6 plus 64гб и батерията беше на 56 процента в 12ч днес,като го включих за първи път и до сега в 16.40ч е на 13% а не съм го ръчкал кой знае колко много,това нормално ли е?И имам чуството че телефона много загрява това също нормално ли е?Това ми е първия телефон на apple и незнам нормално ли е така да загрява отзад.

Дай си фейсбук-а, или скайп, за да ти обясня някои неща. И аз бях така, няма нужда да се притесняваш. Просто трябва да направиш някои неща, ако вече не си ги направил.

Публикувано

А защо не напишеш решението тук? Това е целта на форума, така ще помогнеш и на други. Иначе остават съмнения.

Публикувано

И аз бих се радвал да прочета нещо,което може би не зная.

Публикувано (редактирано)

Не ми пречи да пиша тук, но на лично ми е по-лесно, защото е дълго. Най-лесно ще е, ако просто видите това клипче и изпълните указанията.

Да запитам нещо. Някой, който е ползвал айфон повече от 6 месеца, дали батерията става по-слаба с времето, защото съм чувал, че като мине известно време се разваля тотално.

Редактирано от sapio0o
Публикувано

Не,едва ли някой е ползвал повече от 6 месеца :afraid:

Публикувано

Това клипче, го има описано на чист български, тук във форума, в съответната тема за батерии на всички телефони, от Веско ако не се лъжа и то преди доста време.

Напълно нормално е за всяко нещо, което се ползва дълго време, да има негативни последствия. Не бих казал обаче, че за 6 месеца се разваля тотално. Аз лично ползвам телефона 1 година и като излезе нов модел го сменям, за това време батерията не се скапва изобщо (мое мнение), а и нова такава не е никак скъпа.

Само факта, че не е направена да се сменя "лесно", трябва да ти говори, че това което си чувал, не е точно така. Имам 3GS и 4, които си работят добре с оригиналните си батерии, сиответно на 5 и 6 години.

Ползвай си със здраве телефона и му се радвай.

В дебелите книги за литиево-йонни/полимерни батерии си пише, че деградацията на батерията започва средно след 1000 цикъла на презареждане ...което си е 2 години и 2/3 при зареждане всеки ден.

Между другото не издържах и аз. След почти две години в лагера на Андроид, съвсем се разочаровах от флагманите (LG G2 преди година и Sony Z3 сега) и си върнах правата вяра с iPhone 6.

Редактирано от stangen
Публикувано

Не знам дали в тая тема да питам, но използвам горния пост... Какви са точно причините за да предпочитате iOS?

Аз имам няколко доста конкретни ;)

Публикувано

Определено не е това темата, виж пак заглавието.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Още в момента, в който хванах в ръка (по неволя) 6+, забравих стария си телефон. Още ми е рано за отзиви, но ми се струва, че ще се разбираме с него :)

Публикувано

И мен почна да ме блазни от известно време, но мисля да изчакам тазгодишните модели. :)

Честито!

Публикувано

Чудя се само, защо няма жестовете на iPad-а?! Това е голям минус за мен!

Публикувано

Има нещо вярно, макар и не за всички модели.

Публикувано

От 3ГС още ;) На 3.х.х беше обикновен смъртелник, а после разцъфна.

Публикувано

По-полека,септември е само след пет месеца,респективно година и пет месеца.

Публикувано

Някой като го сложи по екран и почне да натиска по ъглите има ли едно съвсем едвам забележимо отклонение? От два месеца ме тресе параноята, че ще ми се изкриви телефона.

Публикувано

Ами не едно като поклащане, всякаш стъклото влиза навътре. На различни повърхности е различно, случвало ми се е да съм го слагал върху огледало и въобще да не се поклаща пък примерно на масата се мърда съвсем лекичко. Явно доста съм параноясал :D

Аз моя като го оставя на масата и почва да се смалява и уголемява.Зависи колко узо съм изпил.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от arm11
Публикувано

При една бутилка Узо, сигурно като Ipad ще ти се види:p:lol:

Публикувано
iPhone 6+ е може би най-изкефилия ме айфон. Имах щастието да го притежавам малко повече от месец и наистина създава чувство за нещо различно. Когато го продадох, доста време усещах липсата му. Дори все още.

Евентуално да се надяваме че само iPhone 6S+ ще бъде по-добър от него.

Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk

Смея да твърдя, че и при мен шестицата не грее при по-продължително браузване, но пък днес ми скрои друг номер - бях изключила повтарящата се аларма, защото съм болнични и няма да ставам в точно определен час, но въпреки това тя се включи. Това се случва вече втори път, предния си помислих, че съм забравила да я махна, но сега съм абсолютно сигурна. Не е болка за умиране, но е странно.

И на мен веднъж ми се случи така и му дадох рестор поради друга причина и повече не е повторил такава грешка. ;)

Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk

Публикувано

По-скоро има връзка със синхронизацията с айклоуд, както и да е, няма да правя рестор заради това, а и скоро не ми се е случвало пак.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Отново ще отивам за смяна :( Отново ми се отлепи стъклото, този път в горния десен ъгъл.

Публикувано

В понеделник ще станат 2 месеца.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...