Asen_77 Публикувано Май 12, 2015 Публикувано Май 12, 2015 Аз съм с 16 на всички устройства и мога да кажа, че при мен без музика но с доста снимки имам свободни по около 1 ГБ на устройство. Само ще вметна, че паметта за съхранение винаги е въпрос на компромис. В смисъл, че като искаш да имаш много приложения, игри или други неща, просто мястото ти свършва 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Май 12, 2015 Публикувано Май 12, 2015 (редактирано) 16 GB определено е малко.64 мисля е най-добрия вариант.Аз съм с 128 и ето... Смятам,смятам и едни 18-20 гб все ми се губят)))) Редактирано Май 12, 2015 от arm11 1 Цитирай
stangen Публикувано Май 12, 2015 Публикувано Май 12, 2015 Колкото хора, толкова и вкусове. На мен 16 гиги са ми повече от достатъчни. След всичко важно което съм си качил на телефона имам излишък от 5 гиги. 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Май 12, 2015 Публикувано Май 12, 2015 16 винаги са ми били достатъчни, но аз снимки на телефона си не държа. Музика също. 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 12, 2015 Автор Публикувано Май 12, 2015 Е, аз имам към 1к снимки и малко музика. Софтуер - само реално ползвания, другото за какво ми е? Не искам да си превръщам телефона в склад за блоутуеър. Цитирай
gogi6 Публикувано Май 12, 2015 Публикувано Май 12, 2015 Аз пък с 128гб забравих какво е компютър!Ще трябва да изкарам опреснителен курс за Windows 3 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 12, 2015 Автор Публикувано Май 12, 2015 Вземи си мак Няма да съжалиш. 2 Цитирай
gogi6 Публикувано Май 12, 2015 Публикувано Май 12, 2015 Сигурен съмГолямо движение ме хвана последните 1-2 години!И се мъкна с Time Capsule,Xbox,2 AppleTv....китара,кубе,щека за билярд!Това техниката само)))За комп не искам и да чуя)) 2 Цитирай
shpeki Публикувано Май 13, 2015 Публикувано Май 13, 2015 Нарича се "дребен, функционално незначителен (д)ефект". Нали не мислиш, че можеш да имаш претенции за това? Нарича си се проблем и затова сменят телефона и в криейтив и в теленор. Не пиши като не си наясно, може да подведеш някой да си седи с пукащ дисплей. Цитирай
WULAS Публикувано Май 13, 2015 Публикувано Май 13, 2015 Обадиха се от криейтив вчера, че телефона ще бъде сменен. До 2-3 дена новия щял да бъде при мен. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Май 13, 2015 Публикувано Май 13, 2015 Не е лошо да ги питаш все пак за втората година от гаранцията, да си осигуриш необходимите документи за пред оператора. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
WULAS Публикувано Май 13, 2015 Публикувано Май 13, 2015 Когато го предавахме казаха, че документа който ще ми издадат при предаването на телефона важи пред Теленор. Цитирай
Alxx® Публикувано Май 13, 2015 Автор Публикувано Май 13, 2015 Нарича си се проблем и затова сменят телефона и в криейтив и в теленор. Не пиши като не си наясно, може да подведеш някой да си седи с пукащ дисплей. Ти чел ли си ЗЗП, драги разбирачо? Ако искат ще те отрежат за това пукане, защото няма пряко нарушена функционалност на устройството. В ментел са отрязали не един или двама(в техномаркет също), а Криейтив и Теленор са официални дилъри и спазват директиви на производителя. Бъркаш законови изисквания и фирмена политика. 3 Цитирай
VIKING_WARRIOR Публикувано Май 14, 2015 Публикувано Май 14, 2015 Може ли да чуя няколко мнения, има ли смисъл от много гигабайти на 6+ да речем ?Освен снимки и музика, какво се съхранява най-често още ? Интересува ме от колко нагоре няма смисъл ? 10х Според мен има. Моят е 128ГБ 6+. Имам филми клипове ПДФ и всичко което ми е необходимо и пак ми остават свободни 90ГБ. Удобно е и практично и най-изгодно като сделка спрямо пари и количество. Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk 1 Цитирай
killer4o Публикувано Май 14, 2015 Публикувано Май 14, 2015 Имаш 90 гб свободни и твърдиш, че има смисъл от 128 гб? Разбирам... Аз съм с 64 гб и имам около 7000 снимки + видеа, които заемат 20гб, музика около 3-4 гб, филми пак толкова и останалото apps. В крайна сметка имам още 20 гб свободни, което според мен е достатъчно, така че не бих си взел 128 гб версия на този етап. В крайна сметка, ти трябва да си направиш сметката колко са ти големи колекциите от музика и снимки. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Май 14, 2015 Публикувано Май 14, 2015 Аз от 128 имам 30 свободни. 64 ги пълнех за норматив 1 Цитирай
Wayward Публикувано Май 14, 2015 Публикувано Май 14, 2015 Въпроса според мен не е кой колко може да напълни.Това е ясно.Но според мен без лиготии и ясна преценка какво ти трябва на момента модел 16 е напълно достатъчен.Например смисъла от 1000+ снимки никъде не го виждам за мен,но всеки си знае. Цитирай
kal1ch Публикувано Май 14, 2015 Публикувано Май 14, 2015 Смисъла е, че като имам 64GB няма да ми се налага често да синхронизирам снимките и клиповете с компа. 16 са твърде малко, и явно не само аз мисля така. Дано тази година базовия модел е с 32, но едва ли. Цитирай
algor Публикувано Май 14, 2015 Публикувано Май 14, 2015 Преди малко индикирам следния проблем (може отдавна да го има, но сега му обръщам внимание и забелязвам): Говоря си нормално, апарата е на ухото ми, екрана е тъмен, всичко е ток и жичка. Звъни ми втора линия - апарата индикира нормално, екрана светва, аз го отдалечавам от ушото ми, поглеждам кой е и си продължавам разговора, но от тук нататък екрана не гасне. Само дето в ухото не си го напъхах целия, баси... Ръката даже слагах на екрана отгоре, как ли не пробвах, ама не. 6+ с 8.3, без джейл. Някой друг да е забелязвал този проблем? 1 Цитирай
VIKING_WARRIOR Публикувано Май 14, 2015 Публикувано Май 14, 2015 Имаш 90 гб свободни и твърдиш, че има смисъл от 128 гб? Разбирам... Аз съм с 64 гб и имам около 7000 снимки + видеа, които заемат 20гб, музика около 3-4 гб, филми пак толкова и останалото apps. В крайна сметка имам още 20 гб свободни, което според мен е достатъчно, така че не бих си взел 128 гб версия на този етап. В крайна сметка, ти трябва да си направиш сметката колко са ти големи колекциите от музика и снимки. Въпрос на предпочитание и желание какво да си вземеш. Музиката заема голямо количество при мен защото формата е на най-високо качество филмите също. Според мен колкото повече толкова по-добре. Мое мнение не ангажирам никой. ПП. В случая при айфон е много приложим принципа на пистолета : по-добре да го имаш и да не Ти потрябва отколкото да Ти потрябва и да го нямаш. В случая особено когато нямаш допълнителен слот за екстра мемори като Самсунг примерно. Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk 1 Цитирай
killer4o Публикувано Май 14, 2015 Публикувано Май 14, 2015 Мисълта ми беше, че тези 90 гб свободни едва ли са ти супер полезни Но си прав де - всеки си преценява. За мен смисълът от многото снимки е, че като ходя на гости на разни роднини, които не съм виждал от година примерно и им разказвам със снимки какво сме правили, но това не значи, че всеки има нужда да си пази цялата колекция на телефона. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 14, 2015 Публикувано Май 14, 2015 Неведнъж е казвано, че има потребители и потребители. Едни си ползват устройствата едва ли не само със заводските настройки (вкл. тон на звънене) и програми. За тях е достатъчно да имат качествен браузър, камера, телефон. Втори са меломани с огромни колекции от висококачествена музика. Трети са киномани. Четвърти - фотографи. Пети - от всичко по малко или много. ... Клауд сториджът не е все още на перфектното ниво, камо ли пък мобилният интернет. А какво правим ако сме в чужбина, където няма навсякъде свободни мрежи, като у нас? Доста по-неудобно е да се ровиш из папки в дропбокса за даден ПДФ, отколкото да си го имаш хем там за бекъп, хем на телефона във файлов мениджър/четец. Да не говорим ако тръгнеш на 3Г в реално време да сваляш видео файл/ове през дроп-а... За едни е чудно как някой има хиляди снимки на телефона. Е, за мен пък е чудно защо даваш 1000+ за смартфон, след като ще го ползваш само за ало, времето, браузър и да направиш някоя-друга снимка-видео. Та, вероятно ми разбрахте идеята. Разни хора... 6 Цитирай
baronbg Публикувано Май 14, 2015 Публикувано Май 14, 2015 +1, даже често натискам пауза, по време наразговор. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.