mirror Публикувано Октомври 23, 2014 Публикувано Октомври 23, 2014 'лъзгав е! За т'ва съм с bumper. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 23, 2014 Публикувано Октомври 23, 2014 На мрамора е, но ако не е попаднал там от високо, аз също не виждам проблема! Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 23, 2014 Автор Публикувано Октомври 23, 2014 Чел е в нета за посинелите от носене в дънки лайсни и го е сложил на мрамора за сравнение Познах, нали? 1 Цитирай
Monro Публикувано Октомври 23, 2014 Публикувано Октомври 23, 2014 Лентата посинява, не виждате ли синия отенък? Цитирай
algor Публикувано Октомври 23, 2014 Публикувано Октомври 23, 2014 Ай стига си ме дразнил! Как го ползваш с една ръка?! Какви са тия пръсти, да не си пианист? 6+ ме кефи супер, ама не мога да набирам с една ръка. Ръчичката ти ако не е като на Малкия Мук не виждам какво ти пречи да набираш. Ръката ми е съвсем, ама съвсем отпусната, виждаш сам. Относно хлъзкането - има кейсове за гърба по 10,15, 35 и 105 лева, които са адски ефирни, тънки и незабележими. В Технополис има нелош вариант и за 6 и за 6+ за 17 лева, който освен кейса включва и фолио за екрана. За първи път ползвам какъвто и да е кейс за апарат, но изобщо не съжалявам, а и проблема с опасност от изпускане липсва. Адаша също беше поръчал някъде отвън уникален кейс за гърба, също така ефирен и незабележим. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 23, 2014 Автор Публикувано Октомври 23, 2014 Днес в сервиза ни навести един младеж, който беше сложил кейс Elago(не запомних модела). Беше грубоват на първо четене, но придаваше много солиден вид на телефона и лично на мен ми хареса. Аз съм с малки длани, но въпреки масивния кейс, го ползвах с една ръка - кейсът не позволяваше да се хлъзга в ръката. П.П. Монро, писал съм ти горе, ама сме се застъпили - да, пластмасата попива от дънките. Проблем? За кифльовци сигурно да. Цитирай
mirror Публикувано Октомври 23, 2014 Публикувано Октомври 23, 2014 @algor, за жалост са като на малкия мук. Цитирай
algor Публикувано Октомври 23, 2014 Публикувано Октомври 23, 2014 А бе щом те кефи взимай, а другото се нагажда и е въпрос на свикване. И аз се чудих, пулих, мислих, потих се, стрясках се нощно време... Ела да видиш сега как не го заменям за нищо, баси. Ако трябва и с нос ще набирам, ич не ми дреме. 7 Цитирай
dedil Публикувано Октомври 24, 2014 Публикувано Октомври 24, 2014 Лентата посинява, не виждате ли синия отенък? Това е търсен ефект! Лентите са индикатор, за да не се носи в заден джоб на джинси, че има въможност да се изкриви. Apple мисли за всичко! 2 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Октомври 24, 2014 Публикувано Октомври 24, 2014 Aз на първо четене се кефя на 128-те гигабайта. Със размера ще свиквам тепърва... Цитирай
algor Публикувано Октомври 24, 2014 Публикувано Октомври 24, 2014 Размера на 6-цата или на 6+? Цитирай
algor Публикувано Октомври 24, 2014 Публикувано Октомври 24, 2014 А, да бе, щи гледам профила... Да не си момиче, баси :-) 9 Цитирай
goce kostadinov Публикувано Октомври 24, 2014 Публикувано Октомври 24, 2014 Много съм доволен от новата си придобивка. 5 Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 24, 2014 Публикувано Октомври 24, 2014 Честито Гоце. Със здраве да си го ползваш 1 Цитирай
goce kostadinov Публикувано Октомври 24, 2014 Публикувано Октомври 24, 2014 Мерси братле.На всички да ви се връща 3 Цитирай
ivaivalito Публикувано Октомври 27, 2014 Публикувано Октомври 27, 2014 Аз си взех 6цата главно заради slow motion videо но не останах много впечатлен на 120 кадъра уж е HD ама картината е доста зле .Инъче предната камера са я пооправили . Цитирай
dedil Публикувано Октомври 27, 2014 Публикувано Октомври 27, 2014 Приятел, наистина си първият човек, който аз "познавам" и казва, че си взима iPhone да си снима… Защо не тества преди това въпросната функция, че да видиш дали ти отърва или не? Не, че може да очакваш от подобен дивайс повече, но… според мен 6+ би бил по-добрия избор за твоя случай 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 27, 2014 Публикувано Октомври 27, 2014 Ивалито, slo mo не идва с 6 а с iOS8.0 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 27, 2014 Публикувано Октомври 27, 2014 (редактирано) Че даже и на 5s го имаше. Но човекът е прав. Още при предишния модел се забелязваха едни доста големи и дразнещи артефакти, а сега не са изчезнали. Добрата новина е, че при конкурентите е на доста по-лошо ниво, най-вече софтуерно (редактиране). На 6-цата новостта е 240 fps и разлика с 6+ няма. Качеството е същото като при 5s, поне по мои наблюдения. Щеше да е добре Епъл да бяха добавили поддръжка на 1080p/120 fps... Каквото е нивото на мобилната фотография спрямо професионалните решения, така е и с видеото. Ако искаш по-добро качество и по-висока резолюция, трябва да се изръсиш 5-10+ бона. И все пак, за 7 мм дебело устройство, което ти е винаги в джоба, iPhone не е зле... Редактирано Октомври 27, 2014 от DreamcatcheR 4 Цитирай
ivaivalito Публикувано Октомври 28, 2014 Публикувано Октомври 28, 2014 Не съм го взел главно за снимане си имам няколко камери .Отделно не мога да свикна с големината и трудно пиша и държането с една ръка малко ми е драма а имам големи лапи Но като цяло ми харесва как си "говори" с макчето Но определено 5цата е оптимално като големина и комфорт за телефон .Поне за мен 1 Цитирай
dedil Публикувано Октомври 28, 2014 Публикувано Октомври 28, 2014 Аз си взех 6цата главно заради slow motion videо... Не съм го взел главно за снимане... Без желание за заяждане, но два поредни поста започват с диаметрално противоположни позиции. Няма как да се разбере, кое е това, което искаш да кажеш, ivaivalito Цитирай
killer4o Публикувано Октомври 28, 2014 Публикувано Октомври 28, 2014 (редактирано) И аз си взех 6ца главно заради камерата (и защото приятелката ми имаше нужда от нов телефон - 5цата остана за нея). Така че вече познавате още 1 И честно казано, аз съм доста впечатлен от slo-mo видеото, но пък аз съм го гледал на телефон и айпад - може на голям дисплей да се забелязват артефактите. Като за човек, който не обича да отделя време за пост обработка на снимки и видео, камерата на 6цата + iPhoto/iMovie е доста задоволителна. Редактирано Октомври 28, 2014 от killer4o 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.