Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

'лъзгав е! За т'ва съм с bumper.

Публикувано

Някой с такъв проблем?

bgr-iphone-6-marked-2.jpg

Публикувано

На мрамора е, но ако не е попаднал там от високо, аз също не виждам проблема!

Публикувано

Чел е в нета за посинелите от носене в дънки лайсни и го е сложил на мрамора за сравнение :D

Познах, нали?

Публикувано

Лентата посинява, не виждате ли синия отенък?

Публикувано

Ай стига си ме дразнил! Как го ползваш с една ръка?! Какви са тия пръсти, да не си пианист?

6+ ме кефи супер, ама не мога да набирам с една ръка. :(

Ръчичката ти ако не е като на Малкия Мук не виждам какво ти пречи да набираш.

IMG_0572.JPGIMG_0571.JPG

Ръката ми е съвсем, ама съвсем отпусната, виждаш сам.

Относно хлъзкането - има кейсове за гърба по 10,15, 35 и 105 лева, които са адски ефирни, тънки и незабележими.

В Технополис има нелош вариант и за 6 и за 6+ за 17 лева, който освен кейса включва и фолио за екрана.

За първи път ползвам какъвто и да е кейс за апарат, но изобщо не съжалявам, а и проблема с опасност от изпускане липсва.

Адаша също беше поръчал някъде отвън уникален кейс за гърба, също така ефирен и незабележим.

Публикувано

Днес в сервиза ни навести един младеж, който беше сложил кейс Elago(не запомних модела). Беше грубоват на първо четене, но придаваше много солиден вид на телефона и лично на мен ми хареса. Аз съм с малки длани, но въпреки масивния кейс, го ползвах с една ръка - кейсът не позволяваше да се хлъзга в ръката.

П.П. Монро, писал съм ти горе, ама сме се застъпили - да, пластмасата попива от дънките. Проблем? За кифльовци сигурно да.

Публикувано

@algor, за жалост са като на малкия мук.

Публикувано

А бе щом те кефи взимай, а другото се нагажда и е въпрос на свикване.

И аз се чудих, пулих, мислих, потих се, стрясках се нощно време...

Ела да видиш сега как не го заменям за нищо, баси. :biggrin:

Ако трябва и с нос ще набирам, ич не ми дреме.

Публикувано
Лентата посинява, не виждате ли синия отенък?

Това е търсен ефект!

Лентите са индикатор, за да не се носи в заден джоб на джинси, че има въможност да се изкриви.

Apple мисли за всичко! :tooth:

Публикувано

Aз на първо четене се кефя на 128-те гигабайта.

Със размера ще свиквам тепърва...

Публикувано

Размера на 6-цата или на 6+?

Публикувано

6. То си пише в профила :)

Публикувано

А, да бе, щи гледам профила...

Да не си момиче, баси :-)

Публикувано

Хаахахах

Публикувано

Много съм доволен от новата си придобивка.

Публикувано

Честито Гоце. Със здраве да си го ползваш :)

Публикувано

Мерси братле.На всички да ви се връща

Публикувано

Аз си взех 6цата главно заради slow motion videо но не останах много впечатлен на 120 кадъра уж е HD ама картината е доста зле .Инъче предната камера са я пооправили .

Публикувано

Приятел, наистина си първият човек, който аз "познавам" и казва, че си взима iPhone да си снима… :yikes:

Защо не тества преди това въпросната функция, че да видиш дали ти отърва или не? Не, че може да очакваш от подобен дивайс повече, но… според мен 6+ би бил по-добрия избор за твоя случай ;)

Публикувано

Ивалито, slo mo не идва с 6 а с iOS8.0

Публикувано (редактирано)

Че даже и на 5s го имаше. Но човекът е прав. Още при предишния модел се забелязваха едни доста големи и дразнещи артефакти, а сега не са изчезнали. Добрата новина е, че при конкурентите е на доста по-лошо ниво, най-вече софтуерно (редактиране).

На 6-цата новостта е 240 fps и разлика с 6+ няма. Качеството е същото като при 5s, поне по мои наблюдения. Щеше да е добре Епъл да бяха добавили поддръжка на 1080p/120 fps...

Каквото е нивото на мобилната фотография спрямо професионалните решения, така е и с видеото. Ако искаш по-добро качество и по-висока резолюция, трябва да се изръсиш 5-10+ бона. И все пак, за 7 мм дебело устройство, което ти е винаги в джоба, iPhone не е зле...

Редактирано от DreamcatcheR
Публикувано

Не съм го взел главно за снимане си имам няколко камери .Отделно не мога да свикна с големината и трудно пиша и държането с една ръка малко ми е драма а имам големи лапи :) Но като цяло ми харесва как си "говори" с макчето :) Но определено 5цата е оптимално като големина и комфорт за телефон .Поне за мен :)

Публикувано

Аз си взех 6цата главно заради slow motion videо...

Не съм го взел главно за снимане...

Без желание за заяждане, но два поредни поста започват с диаметрално противоположни позиции.

Няма как да се разбере, кое е това, което искаш да кажеш, ivaivalito :o

Публикувано (редактирано)

И аз си взех 6ца главно заради камерата (и защото приятелката ми имаше нужда от нов телефон - 5цата остана за нея). Така че вече познавате още 1 :) И честно казано, аз съм доста впечатлен от slo-mo видеото, но пък аз съм го гледал на телефон и айпад - може на голям дисплей да се забелязват артефактите. Като за човек, който не обича да отделя време за пост обработка на снимки и видео, камерата на 6цата + iPhoto/iMovie е доста задоволителна.

Редактирано от killer4o

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...