Aveliky Публикувано Март 6, 2010 Публикувано Март 6, 2010 Невероятни сте, много се радвам, че във форума има и потребители, на които може да разчита човек - въпреки, че са малко но малкото са достатъчни. Мислех си, че след моята интервенция, ще има по-голям напредък, но явно съм се лъгал. От 1385 потребителя посетили тази тема, са гласували само ....%., 150-гласа. Благодаря Ви за което . . . . .... Цитирай
mupo Публикувано Март 6, 2010 Автор Публикувано Март 6, 2010 Сашо, всички са невероятни прав си, но не знам теб как да те определя Друг като теб няма! Всички сте страхотни, нямате представа как се радваме и в същото време учудени с cvetty, че толкова хора ни подкрепиха и дори карат приятелите и познатите си да гласуват за нас. И всичко това го правите без дори да сме си стискали ръката. Нямам думи, невероятни сте! Благодаря ви приятели! Цитирай
algor Публикувано Март 6, 2010 Публикувано Март 6, 2010 (редактирано) +1 добавихме... Едит: + още 1 Редактирано Март 6, 2010 от algor Добавяне на цифричка... Цитирай
roll2puff Публикувано Март 6, 2010 Публикувано Март 6, 2010 +1 Миро, огромна част от познанията ми относно iPod touch и iPhone съм получил благодарение на подробните ти обяснения, в този и стария форум. Винаги съм насреща.Благодаря. Стискам палци. Цитирай
hrelas Публикувано Март 6, 2010 Публикувано Март 6, 2010 Миро имаш и от мен подкрепата , винаги си бил готов да помогнеш! Глас и от мен...! Цитирай
cvetty Публикувано Март 6, 2010 Публикувано Март 6, 2010 Наистина сте страхотни! Имаме толкова много гласове, благодарение на вас и вашата подкрепа.И както каза mupo, наистина сме учудени колко много непознати хора ни помагат, за да спечелим конкурса. Имате едно огромно БЛАГОДАРЯ от мен и него! Цитирай
hifly Публикувано Март 6, 2010 Публикувано Март 6, 2010 И от мен имате глас! Дано да успеете. Цитирай
turganay Публикувано Март 6, 2010 Публикувано Март 6, 2010 И от мен и zayko имаш 2 гласа, успех. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Март 6, 2010 Публикувано Март 6, 2010 Zayko да не се покрива само с 2 гласа, да действа от всичките си самоличности ! Цитирай
TeDDy Публикувано Март 6, 2010 Публикувано Март 6, 2010 По 1 глас за всяка снимка и от мен. По-късно ще накарам и жената да гласува Цитирай
tonygti Публикувано Март 6, 2010 Публикувано Март 6, 2010 Мислех си, че след моята интервенция, ще има по-голям напредък, но явно съм се лъгал. От 1385 потребителя посетили тази тема, са гласували само ....%., 150-гласа. Благодаря Ви за което . . . . .... Мисля, че е нормално темата да бъде преглеждата многократно повече от дадените гласове. Аз примерно гласувах още в самото начало, а от тогава съм преглеждал темата поне 10 пъти... Цитирай
korn3 Публикувано Март 6, 2010 Публикувано Март 6, 2010 Имаш глас и от мен за четерите снимки, успех. Цитирай
Lucas Публикувано Март 6, 2010 Публикувано Март 6, 2010 Имате гласчета и от мен, дано спечелите някое от челните места. Поздрави, Lucas Цитирай
Grievous Публикувано Март 6, 2010 Публикувано Март 6, 2010 Как челните бре. Гоним първо място. Цитирай
mupo Публикувано Март 6, 2010 Автор Публикувано Март 6, 2010 (редактирано) Благодаря ви от името на cvetty и от мое, трогнати сме! Виждам, че някои са гласували за почти всички снимки в албума. Трябва да натиснете бутона "Харесва ми" ("Like"), САМО на четирите снимки към които съм дал линкове, а не на всички в албума! Ако сте натиснали по погрешка и на други снимки, то може да се върнете на тях и да натиснете бутона "Не ми харесва" ("Unlike") и така да махнете гласа си. Редактирано Март 6, 2010 от mupo Цитирай
VooDooTo Публикувано Март 6, 2010 Публикувано Март 6, 2010 Здравейте! Страхотна инициатива и аз дадох своите гласове за Миро и Цвети! Поздрави! Цитирай
zumata Публикувано Март 7, 2010 Публикувано Март 7, 2010 вие заслужавате подкрепа. Аз ви подкрепих. Цитирай
nikeza Публикувано Март 7, 2010 Публикувано Март 7, 2010 (редактирано) Участвам Редактирано Март 7, 2010 от Grievous Цитирай
melnik Публикувано Март 7, 2010 Публикувано Март 7, 2010 И аз гласувах, само дето позабравих да спомена тука . Цитирай
algor Публикувано Март 8, 2010 Публикувано Март 8, 2010 (редактирано) + 2... Едит: и още един глас добавихме, значи общо 3 са гласували... Едит2: и още един... Общо 4 до тук. Едит3: аааааа не...добавяме още един глас... общо са пет до тук... Редактирано Март 8, 2010 от algor Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.