mupo Публикувано Март 8, 2010 Автор Публикувано Март 8, 2010 Благодарим ви страшно много, без вас нямаше в момента да сме с 90 гласа над най-близките ни конкуренти, а и сме сигурни, че преднината ще нарасне чрез вашата подкрепа. Благодарим ви! Цитирай
Mkarchev Публикувано Март 8, 2010 Публикувано Март 8, 2010 Имаш моя глас+гласовете на най близките приятели който имам в фейса:pink: Цитирай
NoGood Публикувано Март 9, 2010 Публикувано Март 9, 2010 От мен и 3-4 мои приятели имаш по едно "Like" Цитирай
BlackBoX Публикувано Март 9, 2010 Публикувано Март 9, 2010 Един глас от мен и за четирите снимки! Браво за снимките и ви желая Успех! ПС: Радвам се, че има хора които ценят родината си. Цитирай
kikimor Публикувано Март 9, 2010 Публикувано Март 9, 2010 Надявам се с общи усилия да помогнем... Успех! Цитирай
ruciano Публикувано Март 10, 2010 Публикувано Март 10, 2010 По 1 глас, за всяка снимка и от мен! Успех! Цитирай
liomojo Публикувано Март 10, 2010 Публикувано Март 10, 2010 Успех и от мен, имаш подкрепата ми. Цитирай
vilkim Публикувано Март 10, 2010 Публикувано Март 10, 2010 Нямам facebook, но ще си го възстановя за малко, за да мога да гласувам Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Март 10, 2010 Публикувано Март 10, 2010 То и аз това се чудих, дали да си го възстановя за да гласувам, но ако го закрием след това, не знам дали няма да ни отпаднат гласовете, затова ще помоля колегата mupo да каже до кога точно имаме право да гласуваме, за да направя тази сложна манипулация в последния момент и да трупна и аз мойте 4 гласа Цитирай
mupo Публикувано Март 10, 2010 Автор Публикувано Март 10, 2010 (редактирано) Благодарим ви за гласовете и че сте толкова загрижени колкото и самите нас! Крайния срок за гласуване е 31.03.2010г., така че имате много време, за да гласувате, а конкурентите ни да ни настигнат и задминат Ето и малко статистика: Нашите снимки са на 1, 2, 3 и 4-та позиция със съответно 236, 227, 226 и 225 гласа, следвани са от снимки със следния брой гласове: 144, 121, 113, 107 Да спомена, че конкурсите от предните два месеца са спечелени от снимки със следния брой гласове: Първия конкурс (първи месец): 1-во място: 667 гласа 2-ро място: 329 гласа Втория конкурс (втори месец): 1-во място: 375 гласа 2-ро място: 269 гласа Редактирано Март 10, 2010 от mupo Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Март 10, 2010 Публикувано Март 10, 2010 Ще си навия алармата да ви адна 4 гласа в клюкарника на 30-ти Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Март 10, 2010 Публикувано Март 10, 2010 Ми в календара въвеждаш "mupo facebook" и му задаваш аларма да се пусне в деня на събитието Цитирай
spolkaccc Публикувано Март 12, 2010 Публикувано Март 12, 2010 От мен и жена ми също имате подкрепа. Цитирай
valvango Публикувано Март 12, 2010 Публикувано Март 12, 2010 Имате подкрепа и от мен,само дето за "Альоша" не съм много съгласен.На север от Пловдив има толкова градове-паметници.Карлово,Калофер,Клисура,Сопот,Панагюрище,Копривщица. На юг Асенов.крепост,Кръстова гора,Нареченски бани,Чудните мостове и прочие.И само в Пловдивско,а "Альошата" не ми се вписва.Нищо лично съфорумци. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 12, 2010 Публикувано Март 12, 2010 Ами ние си го харесваме и не смятам, че не отговаря на темата Някои от примерите които си дал обаче не отговарят на нея а на това което пишеш вече е отговорено в темата naidenoff , мисля все е съгласен с това което си написал, но ще си позволя да ти отговоря, макар и да мисля, че отговора ми няма да те задоволи. [*] Темата на конкурса за този месец е "ПАМЕТНИЦИ И МОНУМЕНТИ - СИМВОЛИ НА БЪЛГАРСКАТА ПРИЗНАТЕЛНОСТ". В това число влизат и паметниците на Съветската армия. [*] Решихме да участваме в конкурса без специално да сме правили снимки за него, а се разровихме за снимки които вече сме направили и удовлетворяват условията. [*] Не е задължително да гласувате за четирите снимки. Достатъчно е една от тях да е на челните позиции, но тъй като гласовете ви може да се разделят между четирите и да не се натрупат на една затова дадох и четирите снимки и ви моля да гласувате и за четирите. В този ред на мисли, който мисли като naidenoff може да гласува само за паметника на Васил Левски в гр. Левски, но не и за другите три снимки или изобщо да не гласуват, това си е ваш избор, който уважавам въпреки да не ми харесва. Цитирай
valvango Публикувано Март 12, 2010 Публикувано Март 12, 2010 Вие продължавайте да си го харесвате "Альошата",нищо лично.Не искам да създавам някакъв спор за нищо,аз подкрепих с гласуване тяхното начинание и мисля ,че на вместо укор трябва да се благодари. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 12, 2010 Публикувано Март 12, 2010 Аз няма за какво да ти благодаря и не виждам да те укорявам в поста си. Просто ти обясних защо Альоша. Peace:) Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.