Deliancho Публикувано Март 16, 2010 Публикувано Март 16, 2010 По един глас на снимка и от мен. Успех! Цитирай
mupo Публикувано Март 16, 2010 Автор Публикувано Март 16, 2010 Благодарим ви, страхотни сте. :clap: Засега всичко върви по план и разликата между нас и другите е 99 гласа, а вие знаете кой е виновника за това. Цитирай
azsx Публикувано Март 17, 2010 Публикувано Март 17, 2010 Макар да съм съгласен с naidenoff подкрепих и 4-те снимки заради каузата. Ако има нужда от още винаги може да накараме и приятелите си в facebook да гласуват Успех! Цитирай
mupo Публикувано Март 18, 2010 Автор Публикувано Март 18, 2010 Няма да се откажем от помощта на приятелите ви във Facebook, тъй като сега виждам, че снимка добавена на 15 март вече има 183 гласа...само с 84 гласа по-малко от нас, но с това темпо ще ни изяде както куци пиле домат. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 18, 2010 Публикувано Март 18, 2010 Абе то може да ви пратим в космоса веднага ама не ми се рискува на ваш гръб Цитирай
mupo Публикувано Март 19, 2010 Автор Публикувано Март 19, 2010 Вече разликата е 74 гласа, дали не правят шменти капели Ние за сега се въздържаме от чийтове, сигурни сме че вашата помощ ще е достатъчна. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 19, 2010 Публикувано Март 19, 2010 Нищо чудно и да правят. Шанса да ги барнат обаче е голям... Ако кажеш да търсим варианти Цитирай
Чичко-Жичко Публикувано Март 20, 2010 Публикувано Март 20, 2010 Тия или лъжат, или са от някоя секта . Провеждам ответна кампания за по още няколко гласа на снимка и от моите приятели по света. Цитирай
xcit3 Публикувано Март 20, 2010 Публикувано Март 20, 2010 +1 от мен ! ще набарам и нечий друг акк Цитирай
Дарин Балевски Публикувано Март 22, 2010 Публикувано Март 22, 2010 Дадох своя глас. Искренно се надявам да спечелите! Цитирай
mupo Публикувано Март 22, 2010 Автор Публикувано Март 22, 2010 Благодарим ви! Разликата в момента се върти около 70 гласа, което се надявам да е достатъчно за оставащите 9 дни Отново ви моля да се въздържате от чийтове, врътки, задни вратички и т.н. за трупане на гласове, че и без тях някои "кифли" се изказват неподготвени в коментарите под една от снимките. Цитирай
vilkim Публикувано Март 22, 2010 Публикувано Март 22, 2010 Гласувах и от facebook-а на сестра ми Цитирай
mupo Публикувано Март 23, 2010 Автор Публикувано Март 23, 2010 Не зная, но този с тая снимка нещо почва да ме съмнява. За отрицателно време събра доста гласове, а за последните 3-4 минути натрупа над 5 гласа и сега е само с 44 гласа зад нас. Каквото ще да става, но ние няма да мамим и без това пуснахме снимките на шега и без вас не бихме стигнали до тук. Благодарим ви за което! Цитирай
sprame Публикувано Март 23, 2010 Публикувано Март 23, 2010 (редактирано) нафлуудих лични на приятелите ми дано има някъв eфект Редактирано Март 24, 2010 от sprame Цитирай
Macaro_a Публикувано Март 24, 2010 Публикувано Март 24, 2010 Имате три гласа и от мен. Успех! Цитирай
mupo Публикувано Март 25, 2010 Автор Публикувано Март 25, 2010 Днес вече ще ни задминат. В момента водим само с 9 гласа. Отдавна няма смисъл да се гласува за четирите снимки, достатъчно е само за първата снимка паметника на Васил Левски - гр. Левски За тези които се чудят, коя е снимката която ни настигна и ще ни задмине ->Звук и Светлина - Велико Търново За мен това не е нито паметник, нито монумент и се чудя защо изобщо е допуснат в конкурса „ПАМЕТНИЦИ И МОНУМЕНТИ - СИМВОЛИ НА БЪЛГАРСКАТА ПРИЗНАТЕЛНОСТ” :think: Цитирай
Anthony Публикувано Март 25, 2010 Публикувано Март 25, 2010 Ами то всички подобни конкурси с гласуване по форуми и фейсшит са мошеническа работа. Това не са конкурси за най-добро едикаквоси, а са конкурси кой има най-много познати, приятели и почитатели в интернет пространството. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.