vassil_gamzoff Публикувано Май 17, 2015 Публикувано Май 17, 2015 Здравейте! Извинявайте ако има такава тема. Имам въпрос относно това как се инсталира уиндоус на мак бук про? Питам защото за момента ми е необходимо. Ще се радвам на отзовали те се . П.С. Пробвах но ми даде някакви грешки. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Май 21, 2015 Автор Публикувано Май 21, 2015 (редактирано) Изтеглил съм windows 7 ultimate SP 1 x64 EN. И него го слагам в буут програмата. А за създаване на буут бърка ли се какъв е уина ? Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Май 21, 2015 от vassil_gamzoff Цитирай
0 Alxx® Публикувано Май 21, 2015 Публикувано Май 21, 2015 Нямам идея... Create a Bootable Windows USB from a OS X to work on a PC Пробвай? Поправка, първо изгледай клипа, в който има решение за липсващата опция "create..." в бууткамп: Човекът доста ясно обяснява къде и какво се пипа. Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Май 21, 2015 Автор Публикувано Май 21, 2015 Аз предния път като бутах там и се наложи за правя реккавъри. Но нищо пак ще опитам пък ако омажа пак рекавъри и така. Пък утре ще пробвам с външно ДВД. Sent from my iPhone using Tapatalk Специално към колегата @kiler4o - просто нямах възможност да снимам какво ми излиза. Ако и ти си на мойто място и ти ще се блъскаш и ще си кажеш "какво още ще трябва да направя, за да се получи" нищо лично. Това ми излиза когато преправя файла като на видеото . Това ми излиза след като върна оригиналния файл , а това е след като съм сложил буут флаш . Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
0 Alxx® Публикувано Май 21, 2015 Публикувано Май 21, 2015 Видеото е под Маунтийн лайън, може под Йоземити да не става. Утре ще си поиграя с моя лаптоп, да видя колко ще го ос*ра и ще пиша. Цитирай
0 killer4o Публикувано Май 21, 2015 Публикувано Май 21, 2015 Да, както предположих, ще е по-тегаво заради двд-то :/ Ако ти се занимава, пробвай линка, който ти бях постнал - малко повече играчка е, но изглежда доста подобно на това, което бях правил навремето и работеше. Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Май 22, 2015 Автор Публикувано Май 22, 2015 Средната отметка ли? Ако е тя него съм го свалял почти всеки път като се пробвам. А аз друга " беля" направих. От Disk Utiliti направих разделение на диска и като пуснах boot camp ми излезе Remove windows, мисли и ми изкара че неможе да направи операцията. Връщам се в disk utiliti и странното е, че имам сиво място което не ми е активно и немога да го изтрия(присвоя към общия размер) не ми активен бутона за изтриване. Когато стартирам асистента ми изписва че няма свободно място. Това как се оправя? П. С Сигурно вече ви е писнало от мен. :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
0 Alxx® Публикувано Май 22, 2015 Публикувано Май 22, 2015 Стартираш от рикавъри, "закърпваш" дисковете с ютилити и после пипаш дялове. Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Май 22, 2015 Автор Публикувано Май 22, 2015 "Закърпвам" как като не са активни? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Май 22, 2015 Автор Публикувано Май 22, 2015 (редактирано) Това с утилити го правя ама какво точно се прави там по- различно от ОС Ей това ми излиза. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Май 22, 2015 от vassil_gamzoff Цитирай
0 Alxx® Публикувано Май 22, 2015 Публикувано Май 22, 2015 Цъкни First Aid, repair disk и repair permissions. После направи същото с работния дял. След това ще можеш да си разпънеш работния дял до максимума(ако приемем, че хдд е здрав и проблемът не е другаде). Дял за уиндоус се заделя САМО с бутткамп. Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Май 22, 2015 Автор Публикувано Май 22, 2015 (редактирано) Дообре. Защото гледам цъкам като индианец . Благодаря за бързия отговор. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Май 22, 2015 от vassil_gamzoff Цитирай
0 Alxx® Публикувано Май 22, 2015 Публикувано Май 22, 2015 Смъкни си един OSX tutorial и чети. Бързо ще се научиш. Аз някъде имах Tips and tricks за Сноу лео и Маверикс, ако искаш ще ти ги метна някъде. Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Май 23, 2015 Автор Публикувано Май 23, 2015 (редактирано) Да ти кажа има светлина в тунела. Живот и здраве да стане ще кажа как съм си решил проблема. Обаче с буут двд - направата му виждам малко зор. Относно типс и трикс на Л.С не може ли да ги метнеш? Sent from my iPhone using Tapatalk А как да изпека буут ДВД , защото се измъчих. Развалих вече 2 ДВД? Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Май 22, 2015 от vassil_gamzoff Цитирай
0 Alxx® Публикувано Май 23, 2015 Публикувано Май 23, 2015 С диск ютилити, с Roxio Toast...много са. Или ползвай комп с боза за запис. Ето ти архив, с двете които имам. С едната почнах сериозните неща навремето, а другата е за Маверикс, но и двете ще ти свършат работа. Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Май 23, 2015 Автор Публикувано Май 23, 2015 А на диск ютилити трябва ли да се отметне някъде че е боот, че не виждам такава. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Май 24, 2015 Автор Публикувано Май 24, 2015 Добре. Стартирам Disk Utility отгоре от файл нов избор на имидж файл посочвам там където ми е уина запиши и готово. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
0 Alxx® Публикувано Май 24, 2015 Публикувано Май 24, 2015 Не избираш нов образ, а директно цъкаш бърн и посочваш бозата. Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Май 24, 2015 Автор Публикувано Май 24, 2015 това какво ще рече? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Май 25, 2015 Автор Публикувано Май 25, 2015 Защо?! Малко е размазана. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
0 The Shaman Публикувано Май 25, 2015 Публикувано Май 25, 2015 Малко?! Притесних се за зрението си! 1 Цитирай
0 emco83 Публикувано Май 25, 2015 Публикувано Май 25, 2015 @vassil_gamzoff Според този скрийншот не можем да разберем на каква скорост си опитал да запишеш диска. Да предположим, че си се опитал на ниска скорост и си избрал точния формат на диска (CD/DVD), опитай с ресетиране на pram. При буутване задържи 4 бутони едновременно command, option, p, r, все докато не чуеш 3 пъти звука на включване на мака. След това опитай отново да запишеш диска. Успех! Цитирай
0 Alxx® Публикувано Май 25, 2015 Публикувано Май 25, 2015 Параметър рам няма нужда да ресетва - по-скоро образът е изтеглен с грешки и не минава хашчек-а или устройството за запис не е със съвсем чиста оптика. Василе, в бъдеще вместо да снимаш с телефона, направи скрийншот - натискаш cmd+shift+3 за цял екран или cmd+shift+4 и посочваш частта от екрана, която те интересува. Снимката се появява на десктопа и обикновенно е под 2мб, т.е. вместо по шеринг сайтове, можеш директно да я сложиш като прикачен файл във форума. 1 Цитирай
Въпрос
vassil_gamzoff
Здравейте!
Извинявайте ако има такава тема. Имам въпрос относно това как се инсталира уиндоус на мак бук про?
Питам защото за момента ми е необходимо. Ще се радвам на отзовали те се .
П.С. Пробвах но ми даде някакви грешки.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Top Posters For This Question
55
35
7
5
Популярни дни
Май 22
10
Май 21
10
Май 18
9
Май 27
8
Top Posters For This Question
vassil_gamzoff 55 posts
Alxx® 35 posts
killer4o 7 posts
uomoto 5 posts
Популярни дни
Май 22 2015
10 posts
Май 21 2015
10 posts
Май 18 2015
9 posts
Май 27 2015
8 posts
Популярни публикации
Aveliky
Момчето, в сервиза имам едно DVD останало от предишните ми макове. Мисля, че е от модел Macbook Pro 13 2010г. Гледам голяма дилема е с тая инсталация и ако наистина толкова ти трябва, да ти го пратя с
arm11
Ти сериозен ли си с тази снимка?
Добавени снимки
122 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.