vassil_gamzoff Публикувано Май 17, 2015 Публикувано Май 17, 2015 Здравейте! Извинявайте ако има такава тема. Имам въпрос относно това как се инсталира уиндоус на мак бук про? Питам защото за момента ми е необходимо. Ще се радвам на отзовали те се . П.С. Пробвах но ми даде някакви грешки. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Май 25, 2015 Автор Публикувано Май 25, 2015 (редактирано) Правя всичко и когато стигна да частта за буутването и ми изписва Please insert boot disk. Пробвах го на друг комп и там тръгва да се инсталира. Идеи? Sent from my iPhone using Tapatalk Това ми изписва въпреки, че има буут ДВД. Това какво означава? А накрая ми писна и сложих паралелс обаче ако може ключ. Ще пробвам и по др начин. Но там каква е врътката? С външно ДВД съм. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Май 25, 2015 от vassil_gamzoff Цитирай
0 Alxx® Публикувано Май 25, 2015 Публикувано Май 25, 2015 Пробвай при ребуутването да задържиш опшън и да посочиш външния двд драйв. Другия начин е да оправиш вграденото, мисля щеше да ти коства по-малко усилия. Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Май 26, 2015 Автор Публикувано Май 26, 2015 (редактирано) Как се оправя вътрешното? Пробвах с опшън и като му посоча бозата и дава но буут....... А с флаш ще стане ли? И ако бутна в системните файлове info.plist? Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Май 26, 2015 от vassil_gamzoff Цитирай
0 Alxx® Публикувано Май 26, 2015 Публикувано Май 26, 2015 Е, как? Разглобяваш, чистиш и ако не тръгне - търсиш работещо да го подмениш. Играчка е да се намери нов само модул с оптиката. Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Май 26, 2015 Автор Публикувано Май 26, 2015 А с тези "почистващи" дискове? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
0 Alxx® Публикувано Май 26, 2015 Публикувано Май 26, 2015 Не са ефективни, а некачествените могат да съсипят оптиката. Разглобяваш и чистиш с изопропанол и клечка за уши 2 Цитирай
0 Alxx® Публикувано Май 26, 2015 Публикувано Май 26, 2015 Викторе, я ти си по-оправен - сложи друг буутлоудър, примерно rEfind и когато в бууткамп цъкнеш за инстал и се ресне, посочи за старт флашката от буут менюто. 1 Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Май 26, 2015 Автор Публикувано Май 26, 2015 А малко пояснения за рефайнд ще може ли? Как се действа с него?Понеже гледам че е платен от къде да го дръпа? Благодаря. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
0 Alxx® Публикувано Май 26, 2015 Публикувано Май 26, 2015 Платен??? Пич, гугъл знаеш ли какво е и защо се ползва? 1 Цитирай
0 The Shaman Публикувано Май 27, 2015 Публикувано Май 27, 2015 Баси, за толкова мъки бих продал Мака и минавам на чист Уиндоус... Цитирай
0 baronbg Публикувано Май 27, 2015 Публикувано Май 27, 2015 Притеснявах се да попитам, тая мъка няма ли да свърши вече? 2 Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Май 27, 2015 Автор Публикувано Май 27, 2015 А освен refind трябва ли да имам друго нещо? Sent from my iPhone using Tapatalk Значи считаш, че това кой какво ял еб*ал е по- важно от тава да се помогне на някой добре. Тогава не влизай в темата и не я чети! Sent from my iPhone using Tapatalk Викторе, я ти си по-оправен - сложи друг буутлоудър, примерно rEfind и когато в бууткамп цъкнеш за инстал и се ресне, посочи за старт флашката от буут менюто. Как се цъка това? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Май 27, 2015 Автор Публикувано Май 27, 2015 (редактирано) Когато редактирам plist файла и го заместя boot camp ми изкарва грешка(крашва). И на мен от това ми идва че съм в задънена улица. Ако не ми крашваше boot camp assistant след промяната отдавна нямаше да пиша тук, както колегата @grigor каза че било загуба на време. Точно ако успея да го залъжа ще е прекрасно, ноо ..... Уви П.С А след като съм създал вече дялът за windows ако променя файла дали ще се ми излезе опция да се инсталне с флаш? Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Май 27, 2015 от vassil_gamzoff Цитирай
0 The Shaman Публикувано Май 27, 2015 Публикувано Май 27, 2015 Аааа не става. Щом адаша казва, ще се трие Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Май 27, 2015 Автор Публикувано Май 27, 2015 Ще може ли линк от къде да изтегля плистфайла? Аз даже и през рековъри минах защото разбазиках файла и не си направих копие. А когато минеш през рекавъри не е ли оригинален? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Май 27, 2015 Автор Публикувано Май 27, 2015 А това Xcode задължително ли трябва да го имам? Попадам само на Линукс резултати - стъпките идентични ли са? Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Май 28, 2015 Автор Публикувано Май 28, 2015 (редактирано) Редактирах инфо файла, но пак не ми дава да си направя буут флаш. Edit: Получи се!!! Показа се най- сетне да си наппавя буут флаш! Благодаря на всички, които бяха така добри да ме изтърпят и да ми помогнат! Редактирано Май 28, 2015 от vassil_gamzoff 1 Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Май 29, 2015 Автор Публикувано Май 29, 2015 (редактирано) Ами стана много късно и не съм се мъчил да инсталирвам. Ще изтрия стария дял заделен от буут камп и ще направя всичко отново и ще кажа какво се е получила. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Май 29, 2015 от vassil_gamzoff Цитирай
0 Alxx® Публикувано Май 29, 2015 Публикувано Май 29, 2015 Копни ми по мненията, да не изпуснеш един дребен детайл и да се питаш що пак не става 1 Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Май 30, 2015 Автор Публикувано Май 30, 2015 (редактирано) Дам не става. Какво пропускам? За рефайнд ли имаш предвид? Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Май 30, 2015 от vassil_gamzoff Цитирай
0 Alxx® Публикувано Май 30, 2015 Публикувано Май 30, 2015 Можеше да прочетеш петте мнения в първата страница, ама... 1 Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Май 31, 2015 Автор Публикувано Май 31, 2015 Всичко правя по този начин тегла драйвъри, правя буут флаш посрадством мак-а, заделям 50 гига за уиндоус тръгва подготвя партитишъна след рестарта черен екран и но буут дивайс. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
0 Alxx® Публикувано Май 31, 2015 Публикувано Май 31, 2015 Значи ти е куца флашката или направеният инсталатор. Я, виж тук: https://support.appl.../en-us/HT201255 Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Май 31, 2015 Автор Публикувано Май 31, 2015 Да ама не става при мен. Нещо куцам. Имам друг комп и там ДВД то тръгва да се инсталира, но на мака ми дава че няма буут дивайс. Ти как го направи? Кажи че се измъчих? Моля. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Май 31, 2015 Автор Публикувано Май 31, 2015 Кое да сложа на него? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Въпрос
vassil_gamzoff
Здравейте!
Извинявайте ако има такава тема. Имам въпрос относно това как се инсталира уиндоус на мак бук про?
Питам защото за момента ми е необходимо. Ще се радвам на отзовали те се .
П.С. Пробвах но ми даде някакви грешки.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Top Posters For This Question
55
35
7
5
Популярни дни
Май 22
10
Май 21
10
Май 18
9
Май 27
8
Top Posters For This Question
vassil_gamzoff 55 posts
Alxx® 35 posts
killer4o 7 posts
uomoto 5 posts
Популярни дни
Май 22 2015
10 posts
Май 21 2015
10 posts
Май 18 2015
9 posts
Май 27 2015
8 posts
Популярни публикации
Aveliky
Момчето, в сервиза имам едно DVD останало от предишните ми макове. Мисля, че е от модел Macbook Pro 13 2010г. Гледам голяма дилема е с тая инсталация и ако наистина толкова ти трябва, да ти го пратя с
arm11
Ти сериозен ли си с тази снимка?
Добавени снимки
122 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.