Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Инсталиране на windows

Въпрос

Публикувано

Здравейте!

Извинявайте ако има такава тема. Имам въпрос относно това как се инсталира уиндоус на мак бук про?

Питам защото за момента ми е необходимо. Ще се радвам на отзовали те се .

П.С. Пробвах но ми даде някакви грешки.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Василе, интересно ми е като ти дам линк - четеш ли го изобщо???

• 0
Публикувано (редактирано)

Да чета ги. Пробвах като стартитам мака задържам "С" и директно ме вкарва в буут меню и оттам черен екран и но буут дивайс и с флашката и с външното ДВД. Какво пропускам? Като отида в систем преференсис и оттам в стартъп имам само мак осх, друго нямам.

Аз с оригиналното ДВД на мака си го направих.Само съпорт софта свалих на флашка и то със зор. На планински лъв обаче нещата са по-лесни, ако имаш друг хард опитай с него.

Оригиналното имаш предвид това което е на мака - без външно ДВД?

П.С. Почти всички клавишни комбинации съм ги пробвал, но без резултат.

П.С. @grigor ти от къде изтегли уиндоус?

Сега замръзна на c86414db5abc862b3ce232668db83e89.jpg трябва да чакам ли?

Редактирано от vassil_gamzoff
  • 0

Модел 6,2.

То при теб затова се е получило. А аз сега какво да права като седи на това положение? Буут флаш правя с rufus.

• 0
Публикувано

Макове, които имат фабрично оптично устройство не могат да буутнат от флашка. Аз все още не съм открил начин! За това, тази опцийка да добавиш в bootcamp създаването на USB флашка е излишно. В нета е пълно с подобни оплаквания...

• 0
Публикувано

Аз писах на един от Creative center и му обясних, че искам да си инсталирам уин 7, обаче не ми работи фабричното ДВД и той ме посъветва да си направя буут флаш. Поразрових се малко и попаднах на това

Като го направя стигам до тук. Иначе не го ли направя като на видеото "No bootable device".

Две са. Сложи малка празна флашка, поне 4гб и фат32 формат, сложи и горната отметка и изчакай да се изтегли софтуерът(това са драйвърите ти), после слагаш инсталационния диск или флашка и цъкаш "продължи". Ще ти даде да си определиш размера на дяла(съветвам те поне 30гб) и после всичко е аутоматиш.

Излъгах. Не е :smile: Като се ресне под уиндоуския инсталатор, цъкни кастъм инстал и като ти се отвори списъкът с дяловете - посочи дяла на име "бууткамп" и цъкни "формат", уиндоусът да си го нагласи(става за секунда - две). После вече знаеш.

П.П. Долната отметка НЕ ти изтегля уиндоус! Само отмяташ, че това ще инсталираш, но носителя осигуряваш ти.

@uomoto според това което @Alxx e написал трябва да стане.

• 0
Публикувано

Правя я посредством програмата rufus. https://rufus.akeo.ie/

Правя я както е описано на сайта. Нищо по- различно не правя. Бодвам флашката стартира буут мениджъра (сложих refind и с този дефолтния пробвах) посочвам си флашката и тръгва да зарежда и стига до картинката, която малко по- нагоре качих. Така го оставих цяла нощ, защото викам може да бързам много пък и стана доста късно.

Това е.

• 0
Публикувано

А това ли? Да дава ми обаче, когато я създам от bootcamp и след това я стартирам и ми изкарва надписът "No bootable device -- insert boot disk and press any key".И затова преминах на другия вариант.

• 0
Публикувано

Да рестартира се и до там. А ще е читаво ли?

• 0
Публикувано

Писах на един от криейтив и той каза, че го е направил с флашка и може да е от релийза на уиндоуса.

• 0
Публикувано

Момчето, в сервиза имам едно DVD останало от предишните ми макове. Мисля, че е от модел Macbook Pro 13 2010г. Гледам голяма дилема е с тая инсталация и ако наистина толкова ти трябва, да ти го пратя с куриер?

• 0
Публикувано

А за какви пари?

• 0
Публикувано

Каза "да ти пратя", не "да ти продам". Ти ни прати разваленото.

• 0
Публикувано

Аз досега не съв разглобявал мак.

• 0
Публикувано

Преценявай как ще постъпиш тогава. Можеш и да ни минеш на гости ;)

• 0

Това къде е?

Аз в събота може да идвам до София ама ще видим. За сега е само може.

• 0
Публикувано

Виж пoд хедъра на фoрума-> СЕРВИЗ

• 0
Публикувано

Не работим в почивните дни.

• 0
Публикувано

Ако идваш в София и е събота, драсни предварително едно ЛС за да го сложа в жабката.

• 0
Публикувано

Добре. Ще пиша

• 0
Публикувано

Здравейте!

Дадох компютъра в сервиз да му сложат уиндоус. Ситуацията беше следната - човека каза, че инсталацията стига до някъде и неможе да продължи по нататък, защото диска бил бавен. Това така ли е? Може ли да немога да инсталирам поради тази причина?

• 0
Публикувано

Разсмя ме, честно. "Майсторе, майсторе - викам ти майсторе, че не ти знам името ама да ти е** майсторията".

• 0

Причината е, че диска е с по- бавни обороти и не може да захапе инсталацията стига до някъде. Какво трябва да се направи?

• 0

Той си е с 5400, но като стартира малко "дере". Като цяло диска не е в добро здраве.

• 0
Публикувано

1. Макбуци, които имат фабрично записвачка не може да буутнат Windows през USB(Bootcamp).

2. Най-добрия вариант в момента си е виртуалка - Parallels или VMWare Fusion.

3. Ако ще използваш Windows за игри, варианта е да инсталираш бозата на втори хард с някой Boot Manager.

Отключвам темата с надеждата да няма глупави въпроси.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...