vassil_gamzoff Публикувано Май 17, 2015 Публикувано Май 17, 2015 Здравейте! Извинявайте ако има такава тема. Имам въпрос относно това как се инсталира уиндоус на мак бук про? Питам защото за момента ми е необходимо. Ще се радвам на отзовали те се . П.С. Пробвах но ми даде някакви грешки. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
0 Alxx® Публикувано Май 31, 2015 Публикувано Май 31, 2015 Василе, интересно ми е като ти дам линк - четеш ли го изобщо??? Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Юни 1, 2015 Автор Публикувано Юни 1, 2015 (редактирано) Да чета ги. Пробвах като стартитам мака задържам "С" и директно ме вкарва в буут меню и оттам черен екран и но буут дивайс и с флашката и с външното ДВД. Какво пропускам? Като отида в систем преференсис и оттам в стартъп имам само мак осх, друго нямам. Sent from my iPhone using Tapatalk Аз с оригиналното ДВД на мака си го направих.Само съпорт софта свалих на флашка и то със зор. На планински лъв обаче нещата са по-лесни, ако имаш друг хард опитай с него. Оригиналното имаш предвид това което е на мака - без външно ДВД? П.С. Почти всички клавишни комбинации съм ги пробвал, но без резултат. П.С. @grigor ти от къде изтегли уиндоус? Сега замръзна на трябва да чакам ли? Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Юни 1, 2015 от vassil_gamzoff Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Юни 1, 2015 Автор Публикувано Юни 1, 2015 (редактирано) Модел 6,2. То при теб затова се е получило. А аз сега какво да права като седи на това положение? Буут флаш правя с rufus. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Юни 1, 2015 от vassil_gamzoff Цитирай
0 uomoto Публикувано Юни 2, 2015 Публикувано Юни 2, 2015 Макове, които имат фабрично оптично устройство не могат да буутнат от флашка. Аз все още не съм открил начин! За това, тази опцийка да добавиш в bootcamp създаването на USB флашка е излишно. В нета е пълно с подобни оплаквания... Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Юни 2, 2015 Автор Публикувано Юни 2, 2015 Аз писах на един от Creative center и му обясних, че искам да си инсталирам уин 7, обаче не ми работи фабричното ДВД и той ме посъветва да си направя буут флаш. Поразрових се малко и попаднах на това Като го направя стигам до тук. Иначе не го ли направя като на видеото "No bootable device". Две са. Сложи малка празна флашка, поне 4гб и фат32 формат, сложи и горната отметка и изчакай да се изтегли софтуерът(това са драйвърите ти), после слагаш инсталационния диск или флашка и цъкаш "продължи". Ще ти даде да си определиш размера на дяла(съветвам те поне 30гб) и после всичко е аутоматиш. Излъгах. Не е Като се ресне под уиндоуския инсталатор, цъкни кастъм инстал и като ти се отвори списъкът с дяловете - посочи дяла на име "бууткамп" и цъкни "формат", уиндоусът да си го нагласи(става за секунда - две). После вече знаеш. П.П. Долната отметка НЕ ти изтегля уиндоус! Само отмяташ, че това ще инсталираш, но носителя осигуряваш ти. @uomoto според това което @Alxx e написал трябва да стане. Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Юни 2, 2015 Автор Публикувано Юни 2, 2015 Правя я посредством програмата rufus. https://rufus.akeo.ie/ Правя я както е описано на сайта. Нищо по- различно не правя. Бодвам флашката стартира буут мениджъра (сложих refind и с този дефолтния пробвах) посочвам си флашката и тръгва да зарежда и стига до картинката, която малко по- нагоре качих. Така го оставих цяла нощ, защото викам може да бързам много пък и стана доста късно. Това е. Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Юни 2, 2015 Автор Публикувано Юни 2, 2015 А това ли? Да дава ми обаче, когато я създам от bootcamp и след това я стартирам и ми изкарва надписът "No bootable device -- insert boot disk and press any key".И затова преминах на другия вариант. Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Юни 2, 2015 Автор Публикувано Юни 2, 2015 Да рестартира се и до там. А ще е читаво ли? Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Юни 4, 2015 Автор Публикувано Юни 4, 2015 Писах на един от криейтив и той каза, че го е направил с флашка и може да е от релийза на уиндоуса. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
0 Aveliky Публикувано Юни 4, 2015 Публикувано Юни 4, 2015 Момчето, в сервиза имам едно DVD останало от предишните ми макове. Мисля, че е от модел Macbook Pro 13 2010г. Гледам голяма дилема е с тая инсталация и ако наистина толкова ти трябва, да ти го пратя с куриер? 4 Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Юни 6, 2015 Автор Публикувано Юни 6, 2015 А за какви пари? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
0 Alxx® Публикувано Юни 6, 2015 Публикувано Юни 6, 2015 Каза "да ти пратя", не "да ти продам". Ти ни прати разваленото. Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Юни 7, 2015 Автор Публикувано Юни 7, 2015 Аз досега не съв разглобявал мак. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
0 Alxx® Публикувано Юни 7, 2015 Публикувано Юни 7, 2015 Преценявай как ще постъпиш тогава. Можеш и да ни минеш на гости Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Юни 8, 2015 Автор Публикувано Юни 8, 2015 (редактирано) Това къде е? Аз в събота може да идвам до София ама ще видим. За сега е само може. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Юни 8, 2015 от vassil_gamzoff Цитирай
0 The Shaman Публикувано Юни 8, 2015 Публикувано Юни 8, 2015 Виж пoд хедъра на фoрума-> СЕРВИЗ Цитирай
0 Aveliky Публикувано Юни 8, 2015 Публикувано Юни 8, 2015 Ако идваш в София и е събота, драсни предварително едно ЛС за да го сложа в жабката. Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Юни 8, 2015 Автор Публикувано Юни 8, 2015 Добре. Ще пиша Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Юни 13, 2015 Автор Публикувано Юни 13, 2015 Здравейте! Дадох компютъра в сервиз да му сложат уиндоус. Ситуацията беше следната - човека каза, че инсталацията стига до някъде и неможе да продължи по нататък, защото диска бил бавен. Това така ли е? Може ли да немога да инсталирам поради тази причина? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
0 Alxx® Публикувано Юни 13, 2015 Публикувано Юни 13, 2015 Разсмя ме, честно. "Майсторе, майсторе - викам ти майсторе, че не ти знам името ама да ти е** майсторията". 2 Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Юни 13, 2015 Автор Публикувано Юни 13, 2015 (редактирано) Причината е, че диска е с по- бавни обороти и не може да захапе инсталацията стига до някъде. Какво трябва да се направи? Редактирано Юни 13, 2015 от vassil_gamzoff Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Юни 13, 2015 Автор Публикувано Юни 13, 2015 (редактирано) Той си е с 5400, но като стартира малко "дере". Като цяло диска не е в добро здраве. Редактирано Юни 13, 2015 от vassil_gamzoff Цитирай
0 uomoto Публикувано Юни 13, 2015 Публикувано Юни 13, 2015 1. Макбуци, които имат фабрично записвачка не може да буутнат Windows през USB(Bootcamp). 2. Най-добрия вариант в момента си е виртуалка - Parallels или VMWare Fusion. 3. Ако ще използваш Windows за игри, варианта е да инсталираш бозата на втори хард с някой Boot Manager. Отключвам темата с надеждата да няма глупави въпроси. 1 Цитирай
Въпрос
vassil_gamzoff
Здравейте!
Извинявайте ако има такава тема. Имам въпрос относно това как се инсталира уиндоус на мак бук про?
Питам защото за момента ми е необходимо. Ще се радвам на отзовали те се .
П.С. Пробвах но ми даде някакви грешки.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Top Posters For This Question
55
35
7
5
Популярни дни
Май 22
10
Май 21
10
Май 18
9
Май 27
8
Top Posters For This Question
vassil_gamzoff 55 posts
Alxx® 35 posts
killer4o 7 posts
uomoto 5 posts
Популярни дни
Май 22 2015
10 posts
Май 21 2015
10 posts
Май 18 2015
9 posts
Май 27 2015
8 posts
Популярни публикации
Aveliky
Момчето, в сервиза имам едно DVD останало от предишните ми макове. Мисля, че е от модел Macbook Pro 13 2010г. Гледам голяма дилема е с тая инсталация и ако наистина толкова ти трябва, да ти го пратя с
arm11
Ти сериозен ли си с тази снимка?
Добавени снимки
122 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.