vassil_gamzoff Публикувано Май 17, 2015 Публикувано Май 17, 2015 Здравейте! Извинявайте ако има такава тема. Имам въпрос относно това как се инсталира уиндоус на мак бук про? Питам защото за момента ми е необходимо. Ще се радвам на отзовали те се . П.С. Пробвах но ми даде някакви грешки. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
0 Alxx® Публикувано Юни 13, 2015 Публикувано Юни 13, 2015 1. Невярно. 2. Спорен момент... 3. Да, би могло. 1 Цитирай
0 uomoto Публикувано Юни 13, 2015 Публикувано Юни 13, 2015 Не може написах, защото: 1. Не става с всички флашки - пробвах с 5. 2. Не става с всички релийзи - пробвах два. 3. Не става с всички инструменти за създаване на буут-флаш. В повечето случаи се прави на боза с Windows USB/DVD Tool. Пробвайте и кажете с каква флашка и кой релийз става! Не се мъчете с тези команди за Bootcamp, създаване на флашки.. П.П. Та, по-евтино ще му излезе като си купи една записвачка и го направи с диск. Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Юни 15, 2015 Автор Публикувано Юни 15, 2015 (редактирано) А възможно ли да не се инсталира от това, че се мъча да сложа 64 битов уиндоус а не 32 битов или това няма значение? Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Юни 15, 2015 от vassil_gamzoff Цитирай
0 Alxx® Публикувано Юни 15, 2015 Публикувано Юни 15, 2015 Точно 64бит ти трябва, даже ти го писах в предишен пост. Хващай се да четеш материал по темата, щото без знания нищо не става, а те не се наливат от въздуха. Причината е, че диска е с по- бавни обороти и не може да захапе инсталацията стига до някъде. Какво трябва да се направи? Той си е с 5400, но като стартира малко "дере". Като цяло диска не е в добро здраве. Моля ти се, поспри се малко, че ще препълним "Бисери и куриози" с материал оттук. "Дрането" на един диск зависи най-вече от модела му - някои са много тихи, други шумят. Няма как да отгадаеш състоянието му само по звука. Цитирай
0 Alxx® Публикувано Юни 15, 2015 Публикувано Юни 15, 2015 Кратко: Да! На домашния и на достатъчно други. iMac 11,3 mid 2010 е моят, с оправена записвачка. Уин-а е слаган когато беше скапана Чети тук: http://apple.stackex...te-with-usb-key Повечето подробности ги намекнах или казах директно в предишни постове в тази тема и се понадявах, че ще вложите поне минимум усилие да ползвате гугъл, ама не би. Четете в линка и поразгледайте предишните ми постове, ще ви се изясни картинката много бързо. 2 Цитирай
0 Баба Гана Публикувано Юни 15, 2015 Публикувано Юни 15, 2015 С риск да се обадя неподготвен, просто не ми се четат всички тези четри страници, ЗАЩО трябва да се слага боза с Bootcamp!? Наистина не си спомням колко пъти съм го слагал на различни машини от 2008 - 2012. Винаги правя дял и върху него инсталирвам. Това е, и проблеми съм нямал. 2 Цитирай
0 rooibos Публикувано Юни 18, 2015 Публикувано Юни 18, 2015 Абе, не беше много ясно досега, сякаш 2 Цитирай
0 rooibos Публикувано Юни 18, 2015 Публикувано Юни 18, 2015 (редактирано) Off. Еврейска ли ще е бирата, че тя май 0% alc? И за по-новите mac-ове, които са без CD ще нужно да се знае. Редактирано Юни 18, 2015 от rooibos 1 Цитирай
0 killer4o Публикувано Юни 18, 2015 Публикувано Юни 18, 2015 Новите макове без CD могат да правят инсталационни флашки Все пак ръководството е доста полезно и значително по-лесно от алтернативите. Цитирай
0 Баба Гана Публикувано Юни 18, 2015 Публикувано Юни 18, 2015 Не съм съгласен и това е! Не само новите машини, а и старите също могат да правят инсталационни флашки, има много писано по темата. Нека си признаем, по-вечето от нас са били, или все още са активни Уин потребители. Какво имам пред вид е, че на всяка инсталация на ПС, потребителите делят диска на "C" и "D". С Bootcamp, това няма как да стане и подобни ограничения не са приемливи за Джамджиите. Да не говорим че самият асистент решава, дали дадена Уин версия, можеш, или не можеш да инсталираш през него. Примерно Уин10 през Bootcamp на Macbook pro 2008 - мисия невъзможна!!! На същата машина съм го слагал няколко пъти, естествено без драйвъри, защото няма подръжка. Цитирай
0 killer4o Публикувано Юни 19, 2015 Публикувано Юни 19, 2015 Баба Гана, не че нещо, но с какво не си съгласен не става ясно. Старите машини могат да правят флашки, но е доста тегава операция както се видя от предните 4 страници. Относно разделянето на диска - не виждам какъв е проблемът да го направиш с Bootcamp. 1 Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Юли 10, 2015 Автор Публикувано Юли 10, 2015 Здравейте! За да не отварям нова тема и да пълна форума с излишни неща искам да попитам има ли човек, който познава езика C#? Цитирай
0 Wayward Публикувано Юли 10, 2015 Публикувано Юли 10, 2015 Ами не е за тук въпроса,но нали сме форум за да си помагаме.Кажи какво точно те интересува. Цитирай
0 vassil_gamzoff Публикувано Юли 10, 2015 Автор Публикувано Юли 10, 2015 Ами записал съм се на курс и в неделя ми е изпита и малко се притеснявам и ще помоля за помощ. Цитирай
0 drpetar Публикувано Октомври 12, 2015 Публикувано Октомври 12, 2015 За да не отварям нова тема пиша тук. Опитвам се да инсталирам Windows 10 Pro 64bit на Mac mini (late 2014) (Mac OS X El Capitan), използвайки Bootcamp. Флашката е 16ГБ, форматирана предварително (MS-DOS FAT). С Bootcamp Assistant няма никакви проблеми - намира си iso файла на Windows, качва файловете на флашката, изтегля и си качва на флашката допълнителния софтуер, прави партишън за уиндоуса, рестартира, стартира се уиндоус инсталатора, стигам до избор на партишън за уиндоуса, естествено избирам BOOTCAMP, натискам "Format", след това натискам "Напред". Тогава се появява проблема - изписва за грешка, не помня точно текста, но нещо от рода че не може да направи нов партишън или да намери съществуващ такъв. Търсих във форума и в нета за подобен проблем, но не намерих нищо. Някакви идеи? ! SOLVED ! Оказа се, че проблемът е закаченият към минито външен USB HDD, който използвам за бекъп. Махането му по време на инсталирането реши проблема Цитирай
0 drpetar Публикувано Октомври 17, 2015 Публикувано Октомври 17, 2015 ПП: Упражнението с инсталиране на Уиндоус се оказа ненужно Намерих подходящите програми за Мак ос с изключение на една. Така че Уиндоуса биде изтрит Цитирай
0 emco83 Публикувано Януари 7, 2017 Публикувано Януари 7, 2017 (редактирано) За какво ти е CD, не разбирам? За да инсталираш Windows 10, нямаш нужда от CD, а от флашка. На моя лаптоп така съм го инсталирал. Сега видях стария ти пост от 2015 година...ама верно ли още не си научил как да инсталираш с Bootcamp? Редактирано Януари 7, 2017 от emco83 Цитирай
0 killer4o Публикувано Януари 7, 2017 Публикувано Януари 7, 2017 Ако беше прочел и другите 4 страници постове, щеше да разбереш, че при маковете със cd-та не е никак лесно да инсталираш с флашка. 1 Цитирай
0 emco83 Публикувано Януари 8, 2017 Публикувано Януари 8, 2017 Ясно. Грешката е моя, не съм прочел останалите 4 страници с постове. Значи при теб остава единствена опция - Winclone. Според официалната страница, имат поддържка и за Sierra, но се заплаща. https://twocanoes.com/products/mac/winclone Също така имат и опция за инсталиране чрез външен хард диск. https://twocanoes.zendesk.com/hc/en-us/articles/205025389-Considerations-for-Booting-Windows-from-an-External-Drive 1 Цитирай
0 KurtiMakarov Публикувано Януари 8, 2017 Публикувано Януари 8, 2017 В "brokenstones" има Pro версията. 1 Цитирай
Въпрос
vassil_gamzoff
Здравейте!
Извинявайте ако има такава тема. Имам въпрос относно това как се инсталира уиндоус на мак бук про?
Питам защото за момента ми е необходимо. Ще се радвам на отзовали те се .
П.С. Пробвах но ми даде някакви грешки.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Top Posters For This Question
55
35
7
5
Популярни дни
Май 22
10
Май 21
10
Май 18
9
Май 27
8
Top Posters For This Question
vassil_gamzoff 55 posts
Alxx® 35 posts
killer4o 7 posts
uomoto 5 posts
Популярни дни
Май 22 2015
10 posts
Май 21 2015
10 posts
Май 18 2015
9 posts
Май 27 2015
8 posts
Популярни публикации
Aveliky
Момчето, в сервиза имам едно DVD останало от предишните ми макове. Мисля, че е от модел Macbook Pro 13 2010г. Гледам голяма дилема е с тая инсталация и ако наистина толкова ти трябва, да ти го пратя с
arm11
Ти сериозен ли си с тази снимка?
Добавени снимки
122 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.