delmondo Публикувано Февруари 18, 2010 Публикувано Февруари 18, 2010 С Nokia 5000 няма никакви проблеми. С лаптоп HP също. Трябва да преборя и един SE 880, но като цяло бива. По-добра е от предната iBluetooth, с която без проблеми се връзвах със SE но пък работеше когато си поиска. Тази далеч по-стабилна и надеждна ми изглежда. Остава и да я ползвам за нещо... Впечатлението ми от коментарите и тестванията е, че отново нямаме пълнофункционален software за Bluetooth модула съвместим с повечето модели чипове и версии на протокола. Цитирай
NoGood Публикувано Февруари 19, 2010 Публикувано Февруари 19, 2010 Хубавото на iBluenova е че ако си си купил iBluetooth,лиценза важи и за iBluenova....вкарваш и-мейла си и си регистриран Цитирай
gasho Публикувано Февруари 22, 2010 Публикувано Февруари 22, 2010 Да попитам има ли възможност когато се приемат музика и видео да се запаметяват направо там където им е мястото? На снимките го направих, но на другите не мога да го намеря? Цитирай
mupo Публикувано Февруари 23, 2010 Публикувано Февруари 23, 2010 gasho, от такива като теб които задават едни и същи въпроси темата стана 11 страници. Сега вземи ги прочети колкото и да те мързи и да се извиняваш, че нямаш време и си оправи профила според правилата! 1 Цитирай
watu Публикувано Февруари 23, 2010 Публикувано Февруари 23, 2010 Да ни е вече честита новата версия с поправките за 2G. )) Вече и ние сме модерни. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Февруари 23, 2010 Публикувано Февруари 23, 2010 (редактирано) iBlueNova 2.0.1.deb Само дето пак не сработва с 2G... Редактирано Февруари 24, 2010 от Sladichuk® Цитирай
donjuan1907 Публикувано Февруари 24, 2010 Публикувано Февруари 24, 2010 И аз теглих ibluenova до сега пробвах с DeLL laptop и Samsung телефона; аз мога да праштам но не мога да получавам file-a как мога да оправя този проблем ? Цитирай
Sladichuk® Публикувано Февруари 24, 2010 Публикувано Февруари 24, 2010 Срам–потребител от август! Моментално оправи профила и се научи да пишеш грамотно и четеш в темите! Цитирай
borisb Публикувано Февруари 24, 2010 Публикувано Февруари 24, 2010 (редактирано) При мен пък работи. Пратих и получих от Nokia 2730. EDIT: Успях да пратя файл на iPhone 3G FW 3.1.2, но 3G-то не ме открива за да ми прати. Редактирано Февруари 24, 2010 от borisb Цитирай
Lamer Публикувано Февруари 24, 2010 Публикувано Февруари 24, 2010 (редактирано) @ Sladichuk® Не че съм спец, ама забелязвам, че borisb е с 3.1.3.. Дали няма нещо общо? Между другото iBlueNova 2.0.1 си пращам безпроблемно и получавам от Nokia E51, SE k700i, SE k800i, SE k810i Редактирано Февруари 24, 2010 от Lamer Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 24, 2010 Публикувано Февруари 24, 2010 (редактирано) Е хубаво де - има ли разлика от 2.0.0, ако ДА каква? ... Ъпдейта се очакваше заради проблемите с 2G, но виждам, че хората казват, че проблемите остават. Друга новост не се очакваше а и не откривам. - Отстранен проблем, който се появява при iPhone 2G - Фиксиран проблем с Windows 7 (сега е в състояние да изпраща и получава файлове) - Разрешен е проблема с непълното изпращане на файлове Редактирано Февруари 24, 2010 от The Shaman Цитирай
watu Публикувано Февруари 24, 2010 Публикувано Февруари 24, 2010 Аз пък пробвах с една обикновена нокия( не и знам номера) и не ми се получи и в двете посоки, но с lg arena(km900), пратих снимка, песен .. и получих всичко. Същата рАабота като iBluetooth - работи когато си иска. Единствената разлика е, че може да се опитваш вече и песни и клипчета да пращаш. Цитирай
borisb Публикувано Февруари 24, 2010 Публикувано Февруари 24, 2010 Не знам защо, но се прецака... Мисля, че има конфликт с RoqyBT. Цитирай
bombastyk Публикувано Февруари 24, 2010 Публикувано Февруари 24, 2010 При мен няма проблеми с 2G<-->3GS приема-предава. Но както писах по-горе проблема с Nokia E65 си остава. Цитирай
borisb Публикувано Февруари 24, 2010 Публикувано Февруари 24, 2010 И при мен се оправи (преинсталирах RoqyBT). 3G-то също се оправи като разкарах iBluetooth, преинсталирах iBlueNova и рестарт. Но забелязах нещо странно (между 2G и 3G): ако направя трансфер в едната посока трябва да рестартирам приложението и тогава да правя в другата посока. Иначе дава грешка и след това iBlueNova (на 3G-то) не се изключва и включва коректно (трябва да се kill-не процеса и respring). Цитирай
NoGood Публикувано Февруари 25, 2010 Публикувано Февруари 25, 2010 (редактирано) При мен преди изобщо не работеше-нито ме откриваха,нито аз откривах.С 2.0.1 се държи прилично.Пращам и получавам с 3G,Nokia N95 и някакъв S.E. На мен лично ми харесва много повече от iBluetooth P.S. Работи с деинсталиран iBluetooth... Редактирано Февруари 25, 2010 от NoGood Цитирай
Чичко-Жичко Публикувано Февруари 27, 2010 Публикувано Февруари 27, 2010 След инсталирането на iBlueNova2.0 рестартирах устройството, отворих Сидия и телефонът угасна. Стартирах наново и всичко си беше наред. Пробвах изпращане/получаване м/у 3Gs и iMac и работи. Цитирай
roll2puff Публикувано Март 2, 2010 Публикувано Март 2, 2010 (редактирано) Вчера я качих на АйПод-а и я тествах с телефона(нокиа 6303), изпращам без проблем музика и снимки, но при получаване забива, пейр с компютъра също не успях да направя или пък да получа файл от него. Редактирано Март 29, 2010 от roll2puff Цитирай
Anton Публикувано Март 2, 2010 Публикувано Март 2, 2010 Трансфер 3GS -> 2G - 125-130 кб/с Трансфер 2G -> 3GS - 90 кб/с Трансфер Nokia 6300 <-> 3GS - 100 кб/с Трансфер 3GS -> Samsung(някъв touch screen модел) - 65 кб/с . Като го правих този забравих да направя и обратния вариант, но като цяло при всички опити нямаше никакви проблеми, освен че ако оставиш iPhone-a да "заспи" трансфера се прекъсва, което не се случва при другите телефони. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 2, 2010 Публикувано Март 2, 2010 Вчера го сложих сефте...на 2G просто лети, никакво забиване и праща/приема без отказ от каквото и да е. Само малко бавно намира нови устройства, които не са в списъка. П.П. Сложих 2.0.1 от xsellize. Цитирай
Grievous Публикувано Март 3, 2010 Публикувано Март 3, 2010 (редактирано) Много потребители недоволстват, че името iBlueNova не им е по вкус и предпочитат то да си остане iBluetooth. Има решение и за това. Файла поставяте в Applications/iBlueNova Редактирано Юни 25, 2010 от Grievous Цитирай
Anton Публикувано Март 4, 2010 Публикувано Март 4, 2010 (редактирано) А странно ли е ако това, което казваш не го намирам в /var/mobile/Applications/iBlueNova, а в /var/stash/Applications.pwn/iBlueNova ? И името не се промени, както и програмката вече не стартира. Редактирано Март 4, 2010 от Anton Цитирай
Grievous Публикувано Март 4, 2010 Публикувано Март 4, 2010 Anton, къде го видя това var/mobile бре човек. И как при мен стана от първия път а при теб не. Че и работи. Премахнах инфото щом не можете да се справите сами и оставих готовия файл. Цитирай
beby78 Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 (редактирано) Малко помощ? След като инсталирах iBlueNova 2.0.1.deb по този начин 1. /var/root/Media/Cydia/AutoInstall 2.Копирате .deb файловете в папка /AutoInstall рестартирах телефона после respring и никъде не се появи иконка iBlueNova? Редактирано Март 29, 2010 от beby78 Цитирай
Sladichuk® Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 Понякога се налага рестарт повече от веднъж. Ако не стане–отново Autoinstall.Друг вариант е да провериш при скритите икони. А най–лесно е да инсталираш през Cydia, като не се спрравяш по друг начин... И си оправи профила! Няма 3GS с FW 3.0! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.