beby78 Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 (редактирано) Проверих при BossPref - HideIcons няма такава иконка, а през iFunBox качих както по-горе описах най-новата версия май си я качила Ти. Проверих после в Autoinstall няма го този .deb филе значи го е инсталирало. Ама няма никъде иконка. Не променям профила защото е така 3GS с 3.0 firmware от края на август си го кракнах сам след като го закупих от Глобул, не виждам смисъл да го ъпдейтвам. P.S. От Cydia през search oткрих iBlueNova 2.0.1 инсталирах си я тази 15 дневната версия и си работи безпроблемно. А кракнатата версия не бачка. Къде бъркам? Давам му нов source "http://xsellize.com" където си направих и регистрация през Компа ама на iPhone не открива такъв източник, малко Помощ, Моля. Редактирано Март 29, 2010 от beby78 Цитирай
Sladichuk® Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 (редактирано) Караш ме да се повтарям– по някога се налага рестарт и респринг по няколко пъти, преди се появи иконата. Ако не стане– отново инсталация през Autoinstall; а и сигурен ли си, че преди това си инсталирал всички depends, има ги в архива, дето съм го давала.... Edit: Сега виждам, че пълен архив за iBlueNova не съм давала... За първи път ли качваш блутуут приложение?Ако случайно нямаш инсталиран Mobilesubstrate 0.9.3005-1, сложи първо него, виж за деб в темата за базови приложения. Редактирано Март 29, 2010 от Sladichuk® Цитирай
Sladichuk® Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 Едит след отговор, да не говорим от мод, е забранен!!! Преди да качваш отново каквото и да е било повторно (не ъпдейт), първо деинсталирай предходното. Провери ли първо дали го има в Packages в Cydia дали го има вече инсталнато през Autoinstall? Първо през Сydia деинсталирай, и след я това качи .И се научи да ползваш търсачката и четеш всичко намерено по даден проблем, преди да пишеш, защото дори соурса на xseliize не си научил кой е – cydia.xsellize.com, да не говорим, че кракната я има и в beYouriPhone, и Sinful също... Цитирай
beby78 Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 (редактирано) Имам инсталирана Mobilesubstrate деинсталирах демо версията която свалих от Cydia и РАБОТЕШЕ (само,че нали 15 дни остатък). Отново сложих твоя файл .deb в AutoInstall и после през BossPref намери иконката след още веднъж рестарт и респринг. Отварям програмката отивам на about и виждам че е кракнатата твоя версия давам му Enable-On и Visible - On отивам на Device discovery и като му Refresh горе дясно не се получава нищо. Въобще не се опитва да търси устройства. А както по-горе писах демо версията си откри от раз Nokia N82 и безпроблемно си пуснах сдвупосочно две снимки безпроблемно. P.S. Мерси за помощта. Оправих се дръпнах я от repo.beyouriphone.com и стана . Редактирано Март 29, 2010 от beby78 Цитирай
Sladichuk® Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 (редактирано) А случайно да виждаш таб Settings, и да се сетиш, че първо трябва да оправиш настройките, вкл. и Security, където да си поиграеш експериментирайки коя ти е погрешно зададена?....Спирам вече, че оакахме темата с уроци по елементарна теория на...., и ще трябва да ми плащш вредни, че се въздържам да не се ядосвам днес... Едит: Този отговор е на поста ти преди едита ти, че си се справил... Редактирано Март 29, 2010 от Sladichuk® Цитирай
caspar Публикувано Март 30, 2010 Публикувано Март 30, 2010 Имам следния проблем: докато пращам нещо и телефона се заключи трансфера забива. Някой да има подобен проблем или да знае причината? Цитирай
badder Публикувано Април 6, 2010 Публикувано Април 6, 2010 работи ли на Ipod Touch 2G s FW 3.1.2. и ако може да ми кажете само през Cydiaта ли се инсталира или трябва да влизам с WinSCP и да му ровичкам из файловете за да я запиша? Цитирай
Alxx® Публикувано Април 6, 2010 Публикувано Април 6, 2010 Ами поразгледай цялата тема и ще ти се изяснят нещата. Как очакваш да разбереш само от последната страница? Цитирай
Sladichuk® Публикувано Април 6, 2010 Публикувано Април 6, 2010 (редактирано) Иска си човекът разцветка адекватна на аватара.... PS. Не, всъщност е рецидивист, и плаче за БАН – след 5 драстични нарушения все още отказва да стане наясно с правилата, и търси някой да му прислужва и го дундурка, щото него си го мързи! Редактирано Април 6, 2010 от Sladichuk® Цитирай
slavista Публикувано Април 27, 2010 Публикувано Април 27, 2010 Здравейте, Днес инсталирах на 2 ipoda 2G i Blue Nova и всичко беше както трябва , но не мога да получавам от телефон и забива?Мога да изпращам , но не приемам? Цитирай
slavista Публикувано Май 3, 2010 Публикувано Май 3, 2010 Не е град ,а е село!Какви рестарти,какви почиствания?Ако беше прочел поне малко от поста ми щеше да е добре! Цитирай
b0b0bg Публикувано Май 6, 2010 Публикувано Май 6, 2010 С Нокиа си пращам идеално , но при една моторола , когато ипраща на мен , изпраща се до 10-15% и спира , а когато аз й изпращам се изпраща супер. Това нещо може ли да се оправи , защото бях видял по-напред в темата , че и на други хора им е ставало така ? iBlueNova го изтеглих от ClubIphone repo. Пак е същата като на xSellize. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Май 6, 2010 Публикувано Май 6, 2010 Качената в темата за базови приложения в.2.0.1 е от сорса на beyouriphone, и е каракната от Kenshin. Цитирай
Alxx® Публикувано Май 7, 2010 Публикувано Май 7, 2010 Да споделя скромен опит: с версията 2.0.1 от beyouriphone, пращах без проблем на HP iPaq, но не искаше да получава по никакъв начин. На форумската среща, колегата bombastyk опита да ми изпрати от неговия айфон и тръгна веднага. Оттогава работи със всякакви телефони и много рядко забива. Цитирай
emujl4y Публикувано Май 26, 2010 Публикувано Май 26, 2010 инсталирах си иблуенова и като ми изпратиха един клип, не мога да намеря каде е да го отворя, съвети? Цитирай
Sladichuk® Публикувано Май 26, 2010 Публикувано Май 26, 2010 Да : 1.Да се просветиш в правилата, които си излъгал при регването, че си чел и се задължаваш да спазваш! 2.Като следствие от 1– да си изясниш начина, по който следва да процедираш тук, преди да си позволиш да задръстваш темите с малоумни, че и неграмотно написани въпроси. 3.Като следствие от 2 – да се научиш как да боравиш с приложение, включително–непознато, и как да разучиш настройките и функциите му! Следващ подобен пост от твоя страна ще бъде възприет като покана за лична среща. Но няма да ти хареса, повярвай... Цитирай
emujl4y Публикувано Май 26, 2010 Публикувано Май 26, 2010 Добре изчетох цялата тема, аз явно щом съм питал не съм намерил, какво ти пречи като да ми кажеш вместо да ги правиш тези глупусти? Цитирай
Sladichuk® Публикувано Май 26, 2010 Публикувано Май 26, 2010 Очевидно – освен, че ти липсва нужното количество нещо сиво да осмислиш какво вече ти се каза по отношение на поведението и тона, не достига да разбереш и какво ти се каза къде да погледнеш в самото приложение– нещо дето му се вика "Settings" (настройки), където – ооооо, виж ти: може пък да откриеш (топлата вода), къде файловете се съхраняват дефолтно, което пък можеш да промениш по свой вкус... Много внимавай с тона занапред! Цитирай
marto19 Публикувано Юни 23, 2010 Публикувано Юни 23, 2010 Ами има го защо да не го ползва :razz: Пробвай да добавиш това репо http://clubifone.org/repo/ в Cydia. Намери iBluetooth и няма да се налага да заменяш нищо, няма да задаваш и права. Исталираш и ползваш. Пробвай да видим така дали ще стане. А може и наистина да се окаже, че няма решение. Това репо каде се въвежда,в Sources ли.Ако е там,пробвах но не стана? Цитирай
Anton Публикувано Юни 25, 2010 Публикувано Юни 25, 2010 Между другото, аз си купих лиценз за iBlueNova и нямам проблеми с никакви устройства при получаване/пращане. Евентуално проблемите ви може да идват от кракването на app-а. Цитирай
sve96 Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 Ще може ли др линк по първия варянт защото ми пише (You have reached the download limit for free-users. Would you like more?) Благодаря предварително! Цитирай
Sladichuk® Публикувано Юни 30, 2010 Публикувано Юни 30, 2010 И новите – научете се да пипате и търсачката... Ще се изненадате какво има в "Базови приложения" Цитирай
kalata1 Публикувано Юли 19, 2010 Публикувано Юли 19, 2010 Програмата върви ли на iOS 4.0 , защото аз съм я инсталирал , но при включване веднага крашва. Цитирай
Grievous Публикувано Юли 19, 2010 Публикувано Юли 19, 2010 Твърдо не. Тези, които казаха че им върви, си внушават. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.