overlord_blade Публикувано Декември 16, 2010 Публикувано Декември 16, 2010 Някакъв заместник на iBluenova за момента? Един приятел упорито ми твърди,че от iPhone не може да се прехвърля и да се получава нищо освен от други iPhone-и,а с моя iPhone 4 без iBluenova няма как да му докажа,че е в грешка. ПП:Хванахме се на бас за по 50 лева така,че ако някой ми помогне ще съм благодарен Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 16, 2010 Публикувано Декември 16, 2010 Дай му ги...или си купи 2G. Срамота бре - напиши си града на кирилица! Намираш се в български форум! Цитирай
bokoto Публикувано Декември 21, 2010 Публикувано Декември 21, 2010 Вземи от някой 2g на заем колкото да му покажеш. После ни правиш маса да ги изпием. Цитирай
BANNN Публикувано Декември 21, 2010 Публикувано Декември 21, 2010 Аз на такива дет искат да им прехвърля нещо казвам че телефона е направен точно за мен, защото съм Haters и не давам нищо. Цитирай
mobi Публикувано Декември 21, 2010 Публикувано Декември 21, 2010 overlord_blade не им се нервирай за глупости. Хвани им прати някоя снимка от мейла ти та като се приберат да си ги получат вкъщи. И нека тогава да ти се присмиват. 1 Цитирай
dj_azam Публикувано Януари 16, 2011 Публикувано Януари 16, 2011 Свалих си iBluenova сложих файлчето в директорията, но като пусна програмата и блутуута и телефона не е откриваем, а като искам да изпратя нещо ме изхвърля, преинсталирах я но пак същата история. Някой с подобен проблем? и аз си инсталирах вчера отварям го но не намирам устройства, та въпроса ми е КАК мога да го трия? Седи ми на екрана с една друга 18+ програмка дет г инсталирах незнам как.Благодаря ви предварително. Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 16, 2011 Публикувано Януари 16, 2011 От където си ги сложил, от там. Въпросната от Сидиа. Цитирай
dj_azam Публикувано Януари 16, 2011 Публикувано Януари 16, 2011 Благодаря ще опитам от Сидия да го премахна(незнайно как),но ще опитам. Цитирай
badder Публикувано Март 1, 2011 Публикувано Март 1, 2011 вчера си свалих iBlueNova.ipa от един сайт но като я стартирам влиза и ме изхвърля, та ако някой я има читава да я качи:?? Цитирай
Alxx® Публикувано Март 2, 2011 Публикувано Март 2, 2011 А, да попрехвърлиш темата, вместо да ровиш за глупости в гугъл? Всичко което ти трябва е тук. Цитирай
badder Публикувано Март 4, 2011 Публикувано Март 4, 2011 понеже никога не съм записвал .deb файлове и затова се бръкнах в GOOGLE за да си потърся .ipa с мисълта че като я сложа с iTunes ще е супер лесно и бързо... но явно не съм попаднал на читава версия... Преди си я смъквах от Cydiata безплатно на всеки две седмици защото ти дава Trial ползване но от скоро не се получава и си мисля че вече са премахнали тази опция и трябва само да си я закупиш.. Цитирай
Lyudmil Публикувано Март 4, 2011 Публикувано Март 4, 2011 Значи остава само да потърсиш във форума как се инсталират deb файлове и си готов. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 4, 2011 Публикувано Март 4, 2011 Хммм...и да поразгледаш цялата тема, как от сидиа да качиш "излекувана" версия. Цитирай
taumaster Публикувано Март 10, 2011 Публикувано Март 10, 2011 За съжаление на моя телефон не иска да намира никакви дивайси. Говоря за iBlueNova. Инсталира се, тръгва, давам да търси дивайси и нищо. Нито мен ме намират. Пробвах от три различни репо-та и е все същото. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 10, 2011 Публикувано Март 10, 2011 http://bgiphone.com/topic/866-%d1%82%d0%b5%d0%bc%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%b3%d1%80%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d0%b8-%d0%ba%d1%80%d0%b0%d1%88%d0%be%d0%b2%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-cydia/page__view__findpost__p__98105 Цитирай
taumaster Публикувано Март 10, 2011 Публикувано Март 10, 2011 Съжалявам, толкова много изчетох, че ми се замая главата. Значи не върви и толкоз. А тогава каква алтернатива да ползвам, защото има няколко неща на съквартиранта на телефона, които искам да имам, а освен през блутут не се сещам как да стане? Цитирай
xprank Публикувано Март 17, 2011 Публикувано Март 17, 2011 Здравейте, с Iphone 3GS съм, с iOS 4.0.1. Изчетох доста от темата, понаправих някои неща и видях, че не става. После попрелистих малко по-актуални постове и видях, че проблема е в по-новата версия на iOS-a. Та въпроса ми е: Има ли актуална "излекувана" Ibluetooth или IblueNova, която да върви от 4.0 на горе ?! Цитирай
Alxx® Публикувано Март 17, 2011 Публикувано Март 17, 2011 Е постовете от 10.03 неактуални ли ти се струват? И са само един-два по-нагоре... Чакаш търпеливо и следиш тук: Celeste П.П. Отрази версията iOS и уреда в профила, ще улесниш всички. 1 Цитирай
xprank Публикувано Март 17, 2011 Публикувано Март 17, 2011 Приятелю ще те помоля да се успокоиш малко и да ми прочетеш поста отново. Там съм писал именно това, че последните постове са по-АКТУАЛНИ и именно от тях ми стана ясно как стоят нещата. Иначе що става дума за профила ми - отразих всички данни, секунди след пускането ми на поста...не знам къде си гледал. Иначе заедно със всичкото нареждане, благодаря за пуснатата информация. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.