dessyteneva Публикувано Август 16, 2015 Публикувано Август 16, 2015 И Чоки яде кайма с ориз на едното хранене, но на другото си хапва гранули. Цитирай
Anthony Публикувано Август 16, 2015 Публикувано Август 16, 2015 Най-добрата храна си е Hills. А давате ориз на куче...Все пак това е хищник, въглехидратите нямат място в диетата му. Цитирай
mirror Публикувано Август 16, 2015 Публикувано Август 16, 2015 То т'ва бигъла хищник ли е? Едва ли има по-миролюбива порода, малката му бърка в устата докато яде. Цитирай
arm11 Публикувано Август 16, 2015 Публикувано Август 16, 2015 Айде сега най-добрата била... Аз давам на моя премиум храна (Orijen Six fresh fish), която доста се различава от Хиллс като цена и качество. Значи ли че не давам добра храна? Антъни? Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 16, 2015 Публикувано Август 16, 2015 Има много марки и премиум храни от тях,както и по-нисък клас, всеки е използвал различна, всеки казва - кажи и ти твоята. Освен това всяко куче е различно, имат си вкусове, като хората - примерно Чоки не обича агнешко. Друга разлика е в големината на животното, пинчерката може да се изхранва спокойно с готвена храна, за кавказеца ми е трудно хем да осигуря разнообразие, хем да готвя по един казан. Хилс сме пробвали, не му хареса, Еюканубата не сме я опитвали, но аз и не държа да сменям марката, защото нашата си му понася добре. 1 Цитирай
baronbg Публикувано Август 16, 2015 Публикувано Август 16, 2015 То т'ва бигъла хищник ли е? Едва ли има по-миролюбива порода, малката му бърка в устата докато яде. Лабрадора. На моя може да му бърка с едната в устата, с другата отзад и да си ги събере посредата 3 Цитирай
Alxx® Публикувано Август 16, 2015 Публикувано Август 16, 2015 Оффтопик: На едни приятели бебето подава парченце храна в устата на огромен ротвайлер(към 60кг, майката на бебето му вика "брат ти"), измъква го докато кучето се опитва да хапне и го изяжда. Кучето овесва нос, но нищо повече. Всичко е до възпитание. Въпросният ротвайлер бучи като газка на баир, докато го чешам. Притесних се да не е раздразнен, а стопанката казва "мърка бе, мисли, че е котка". Клипчето с храната и бебето няма да кача, защото не съм искал съгласието на майката да ги покажа публично. 4 Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 17, 2015 Публикувано Август 17, 2015 Дъщеря ми израстна с хрътката, правеше го на парцал, бъркаше му къде ли не, дърпаше му ушите, вадеше му храната от устата, никога не е и помислил да я нарани по някакъв начин, не е обучаван специално, просто кучетата никога няма да посегнат на дете, напротив те разбират, че това е малък член на глутницата и го защитават. Една приятелка има две кани корсо, кангал и английски булдог - никой не може да се доближи до количката с бебето. Канетата си играят с Чоки, но тактично го отблъскват далеч от детето... Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
mirror Публикувано Август 17, 2015 Публикувано Август 17, 2015 Значи не са хищници, а играчки в ръцете на нашите деца! 1 Цитирай
Anthony Публикувано Август 17, 2015 Публикувано Август 17, 2015 Айде сега най-добрата била... Аз давам на моя премиум храна (Orijen Six fresh fish), която доста се различава от Хиллс като цена и качество. Значи ли че не давам добра храна? Антъни? Е, ти може да го храниш и с черен хайвер и трюфели ако искаш Цитирай
arm11 Публикувано Август 17, 2015 Публикувано Август 17, 2015 Не бе чУек, не става дума за това Слагам му и извара в паничката и редовно намазва нещо от масата Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.