algor Публикувано Ноември 23, 2015 Публикувано Ноември 23, 2015 Тези дни като се уцелим с жена ми привечер ще прасна няколко снимки с моя и с нейния Samsung Galaxy S6 Edge, защото все пак искам да е т.нар. флагман на някоя марка. Като ми остане време ще се заровя из архива с мои снимки да изкарам такива, които съм снимал по бул. България вечер в последната година и половина с различни т.нар. флагмани на няколко марки, които съм пробвал. За сега оставям две бройки от творчеството с 6S Plus. Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 23, 2015 Автор Публикувано Ноември 23, 2015 Кат' те знам колко "бързо" караш, телефонът маже. Цитирай
johnnybravo Публикувано Ноември 23, 2015 Публикувано Ноември 23, 2015 При мен в движения изглеждат така: 9 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 24, 2015 Публикувано Ноември 24, 2015 Пак ще ти кажа къде е проблема - в скоростта на затвора. При 6с+ постоянно е активирана оптичната стабилизация, софтуерно му е зададено (от Епъл) да снима на по-ниска скорост (в случая 1/17 сек, което си е доста бавно) и затова ти се размазват снимките в движение. Сравни exif-a с друг телефон, при който го няма "проблема" и ще видиш, че ще бъде около 1/30-1/60. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 24, 2015 Автор Публикувано Ноември 24, 2015 Адаш, ако имаш ProCam3, пробвай с нея. Там всичко може ръчно да се гласи и ще видим дали Стефан е прав. Цитирай
algor Публикувано Ноември 24, 2015 Публикувано Ноември 24, 2015 Тази я нямам, но не ми пречи нищо да я купя и да пробвам. С ProCamera ето го резултата: За мен подобрението в снимките е видно. Или бъркам?!?! 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 24, 2015 Публикувано Ноември 24, 2015 Което ще рече, че Дриймъра е прав, според мен Цитирай
Dean Публикувано Декември 7, 2015 Публикувано Декември 7, 2015 (редактирано) Жив и здрав! Според мен пък, който има 6-ца да си стои с нея, няма смисъл от ъпгрейд, но ако по някакъв начин можете да се снабдите изгодно с 6S, давайте. Редактирано Декември 7, 2015 от Dean Цитирай
niksan76 Публикувано Декември 8, 2015 Публикувано Декември 8, 2015 Здравейте колеги! Малко смях в залата да Ви поднеса, но целта ми не е спам, а по-скоро да Ви разсея с поредната глупост. Имам 6s+ 16GB и 6s 64GB. Реших на майтап да проверя с какъв чип са, не че има знчение за мен, но ей така от любопитство. Оказа се, че и двата са със Самсунг :tooth: . Чудя се дали да не пусна тото. Цитирай
dedra1 Публикувано Декември 8, 2015 Публикувано Декември 8, 2015 Аз пък се радвам, че съм с чип на самсунг. След година с Note4 и Exynos процесор-никакви проблеми+винаги студен телефон, с добри впечатления съм. Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 8, 2015 Публикувано Декември 8, 2015 Това за доверието определено е така, но явно има някакъв резон в това за процесорите, защото според слуховете в мрежата, догодина самсунгски няма да има. Цитирай
niksan76 Публикувано Декември 8, 2015 Публикувано Декември 8, 2015 Е така ми кажи и ще взема се филмирам накрая. Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 9, 2015 Публикувано Декември 9, 2015 Ако телефонът ти си работи добре, хич не обръщай внимание, иначе наистина четох, че от следващата година процесори на Самсунг няма да има, точно заради разликата в производителността, до колко е истина, никой не знае със сигурност. Цитирай
ayl Публикувано Декември 9, 2015 Публикувано Декември 9, 2015 Няма да има не защото са по-лоши, а защото Самсунг са трън в очите на Епъл и искат да ги обезсилят по всички възможни начини. А какъв по- добър начин от този да им канселираш поръчки за стотици милиони чипове за айфон и айпад всяка година. Бизнес, а не технически са аргументите 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 9, 2015 Публикувано Декември 9, 2015 Има логика, въпреки че те винаги са били трън, защо тогава тази година са им дали поръчката? Цитирай
niksan76 Публикувано Декември 9, 2015 Публикувано Декември 9, 2015 И двата си бачкат много добре, въпреки че при отключване и стартиране на екрана, 6s е осезаемо по-бавен от 6s+, но това е субективно все пак. Цитирай
koksibg Публикувано Декември 9, 2015 Публикувано Декември 9, 2015 Dessyteneva Защото един доставчик само не може да се справи с доставките за милиони части който им трябват. Затова и ползват винаги по два доставчика за дисплей, за процесори и за тактик енджина и т.н За това и примерно имаше недостиг на 6S+ в началото заради таптик енджина от единия доставчик имал проблем с едната част за енджина и това рефлектира на доставките за 6S+. А относно Самсунг чиповете ще ги разкарат защото най-вероятно Intel ще почва да ги произвежда. А всеки знае че Intel са най добрите чипове. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
petar.petrov Публикувано Декември 9, 2015 Публикувано Декември 9, 2015 Догодина всички чипове ще се правят от TSMC по технологията InFO ( integrated fan-out ), доколкото може да се вярва на слуховете. Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 9, 2015 Публикувано Декември 9, 2015 Пробвай да излезеш от акаунта, рестартираш телефона и пак да влезеш в акаунта, пробвай да смениш езика от английски us на английски uk, махни отметката на дата и час да се сверяват автоматично и смени годината с една година напред. Не всичко едновременно разбира се, а едно по едно. Другото, което можеш да пробваш е да минеш в самолетен режим и след това да натиснеш done на грешката, която ти изскача, след 15 секунди да махнеш самолетния режим. Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 9, 2015 Публикувано Декември 9, 2015 А как върнахте бекъп и сетнахте като нов? Цитирай
dedra1 Публикувано Декември 9, 2015 Публикувано Декември 9, 2015 (редактирано) Не ще да е от рутера... И аз го имам проблема от няколко дни, абсолютно същата история. Редактирано Декември 9, 2015 от dedra1 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Декември 22, 2015 Публикувано Декември 22, 2015 Е тоя пост чаках...поръчвам 8 Цитирай
Tarashev Публикувано Декември 22, 2015 Публикувано Декември 22, 2015 Честито. Със здраве да го ползваш! 1 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Декември 22, 2015 Публикувано Декември 22, 2015 Утре трябва да дойде Пак 128... Че и те взеха да не стигат... Догодина 500 GB 2 Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 22, 2015 Публикувано Декември 22, 2015 Е 128 па как така не стигат? С какво ги пълните толкова? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.