Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Тези дни като се уцелим с жена ми привечер ще прасна няколко снимки с моя и с нейния Samsung Galaxy S6 Edge, защото все пак искам да е т.нар. флагман на някоя марка.

Като ми остане време ще се заровя из архива с мои снимки да изкарам такива, които съм снимал по бул. България вечер в последната година и половина с различни т.нар. флагмани на няколко марки, които съм пробвал.

22624066674_64a6430336_c.jpg

22624068094_5d14cdca15_c.jpg

За сега оставям две бройки от творчеството с 6S Plus.

• Отговори 673
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

68

• dessyteneva

41

• algor

39

• DreamcatcheR

38

Публикувано

Кат' те знам колко "бързо" караш, телефонът маже.

Публикувано

:offtopic:

При мен в движения изглеждат така:

Hyperspace_falcon.png

Публикувано

Пак ще ти кажа къде е проблема - в скоростта на затвора. При 6с+ постоянно е активирана оптичната стабилизация, софтуерно му е зададено (от Епъл) да снима на по-ниска скорост (в случая 1/17 сек, което си е доста бавно) и затова ти се размазват снимките в движение. Сравни exif-a с друг телефон, при който го няма "проблема" и ще видиш, че ще бъде около 1/30-1/60.

5a19fd949ece26adfc63e72c411c8e4a.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Адаш, ако имаш ProCam3, пробвай с нея. Там всичко може ръчно да се гласи и ще видим дали Стефан е прав.

Публикувано

Тази я нямам, но не ми пречи нищо да я купя и да пробвам.

С ProCamera ето го резултата:

22913669349_bb1612c415_c.jpg

22913664299_76e2cebd51_c.jpg

За мен подобрението в снимките е видно.

Или бъркам?!?!

Публикувано

Което ще рече, че Дриймъра е прав, според мен :)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано (редактирано)

Жив и здрав! Според мен пък, който има 6-ца да си стои с нея, няма смисъл от ъпгрейд, но ако по някакъв начин можете да се снабдите изгодно с 6S, давайте.

Редактирано от Dean
Публикувано

Здравейте колеги!

Малко смях в залата да Ви поднеса, но целта ми не е спам, а по-скоро да Ви разсея с поредната глупост. Имам 6s+ 16GB и 6s 64GB. Реших на майтап да проверя с какъв чип са, не че има знчение за мен, но ей така от любопитство. Оказа се, че и двата са със Самсунг :tooth: :tooth: :tooth:. Чудя се дали да не пусна тото.

Публикувано

Аз пък се радвам, че съм с чип на самсунг. След година с Note4 и Exynos процесор-никакви проблеми+винаги студен телефон, с добри впечатления съм.

Публикувано

Това за доверието определено е така, но явно има някакъв резон в това за процесорите, защото според слуховете в мрежата, догодина самсунгски няма да има.

Публикувано

Е така ми кажи и ще взема се филмирам накрая.

Публикувано

Ако телефонът ти си работи добре, хич не обръщай внимание, иначе наистина четох, че от следващата година процесори на Самсунг няма да има, точно заради разликата в производителността, до колко е истина, никой не знае със сигурност.

Публикувано

Няма да има не защото са по-лоши, а защото Самсунг са трън в очите на Епъл и искат да ги обезсилят по всички възможни начини. А какъв по- добър начин от този да им канселираш поръчки за стотици милиони чипове за айфон и айпад всяка година.

Бизнес, а не технически са аргументите

Публикувано

Има логика, въпреки че те винаги са били трън, защо тогава тази година са им дали поръчката?

Публикувано

И двата си бачкат много добре, въпреки че при отключване и стартиране на екрана, 6s е осезаемо по-бавен от 6s+, но това е субективно все пак.

Публикувано

Dessyteneva

Защото един доставчик само не може да се справи с доставките за милиони части който им трябват. Затова и ползват винаги по два доставчика за дисплей, за процесори и за тактик енджина и т.н За това и примерно имаше недостиг на 6S+ в началото заради таптик енджина от единия доставчик имал проблем с едната част за енджина и това рефлектира на доставките за 6S+. А относно Самсунг чиповете ще ги разкарат защото най-вероятно Intel ще почва да ги произвежда. А всеки знае че Intel са най добрите чипове.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Догодина всички чипове ще се правят от TSMC по технологията InFO ( integrated fan-out ), доколкото може да се вярва на слуховете.

Публикувано

Пробвай да излезеш от акаунта, рестартираш телефона и пак да влезеш в акаунта, пробвай да смениш езика от английски us на английски uk, махни отметката на дата и час да се сверяват автоматично и смени годината с една година напред. Не всичко едновременно разбира се, а едно по едно. Другото, което можеш да пробваш е да минеш в самолетен режим и след това да натиснеш done на грешката, която ти изскача, след 15 секунди да махнеш самолетния режим.

Публикувано

А как върнахте бекъп и сетнахте като нов?

Публикувано (редактирано)

Не ще да е от рутера... И аз го имам проблема от няколко дни, абсолютно същата история.

Редактирано от dedra1
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано

Е тоя пост чаках...поръчвам :D

Публикувано

Честито. Със здраве да го ползваш!

Публикувано

Утре трябва да дойде :)

Пак 128... Че и те взеха да не стигат... Догодина 500 GB :D

Публикувано

Е 128 па как така не стигат? С какво ги пълните толкова?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...