Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

AppleTV 4

johnnybravo

Recommended Posts

Публикувано
преди 9 минути, gogi6 написа:

Веднага сменяй рутера!Този е абсолютно неподходящ за това което искаш да направиш!Има си плюсове,но не и за AirPlay

Слушам! :)

Съвет за балансиран рутер за целата откъм цена / качество на пазара в момента, или поне какви характеристики да гледам?

Линксис-а за времето си беше яко животинче, а и не беше никак евтин, но явно му е дошло времето и на него...

• Отговори 859
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• gogi6

216

• johnnybravo

70

• turganay

53

• gosta

50

Публикувано

Просто гледай да е "ac" стандарт, а пък ако ще да е TP-Link!

Публикувано

Приложенията от iPastore пак крашват. Има няма през две седмици им крашват приложенията и се налага отново да им пишете за нов сертификат. Направо ми писва като знам, че пак трябва да инсталирам всичко наново и да правя настройките на Kodi.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Ми то и с ipwnstore е същото, само дето чакаш 2 месеца за нов сертификат и трябва да отваряш диспут в пейпал

Публикувано

Така е за жалост.

Публикувано

С IpwnStore на apple tv не съм имал никога ядове

Имах късмет!

Публикувано

Ами при мен за 3-4 месеца реално само 10-15 дни работи

Публикувано

Кофти работа!За Коди обаче има адон за бакъп.Все пак е нещо,ако ти се прецака.

Публикувано

Хм, не го знаех. Дай повече инфо

Публикувано

Има го във Fusion repo.Пишеш backup в търсачката 4b0d65bd13e631c98be65d3c3d471c8f.jpg
После трябва си го настроиш къде да пази архив.Има опция и за облачни услуги..dropbox примерно.
Не съм го ползвал на Kodi 17 обаче

Публикувано (редактирано)

на 3/1/2017 at 7:00, mirror написа:

Просто гледай да е "ac" стандарт, а пък ако ще да е TP-Link!

Гледах да е с AC стандарт. Поръчах AirPort TimeCapsule, малката с 2тб, има го въпросния AC стандарт, а дано да бачка както трябва. Самата тайм - капсула може ли да се ползва и като съхранение от Win-машини?

Междувременно и един измислен тв-бокс с Андроид и инсталирано Коди поръчах, че ми писна да чакам да станат нещата с това тв. Че на всичкото отгоре и еърПлей поддържало, от тайм-капуслата четяло, пък да видим... Моделът е: http://www.banggood.com/MXQ-M10-Quad-Core-2GB8GB-Amlogic-S812-Android-4_4-Mini-Smart-Android-TV-Box-Mini-Smart-PC-p-981816.html

Поръчах от IPAstora-a приложенито за подписване за tv-то на 1-и Март - още го няма. Тръгах да им пиша тикет - искат номера на поръчката, 5-цифрено число. Да, ама нямам такова, просто защото като поръчах и платих не получих мейл за потвърждение, а на всичкото отгоре не мога да си видя и пейпал транзакцията, защото ми заключиха акаунта междувременно. Красота. Уж до 72 часа макс пращат мейл с приложението, а станаха двойно по толкова и нищо.

Което и да е приложение / плеър да сложа на тв-то, с което просто да си гледам филмите от мака или уин-машината - не ги вижда, съответно не ги плейва. Вижда мрежата, устройствата, вкарвам паролата и юзера в конфигурацията на достъпа и.. нищо. Грешка по време на свързване, или не съм бил имал права или нещо подобно, че сега не ми е пред очите. Какво ползвате вие, как го конфигурирате, просто да си пуснете един филм със субтитри от вашата папка с филми. Само Plex-a бачка, но той ме дразни доста с някои неща по него.

Иначе джейлбрейка хубаво е излезнал, дано повече хора се възползват от това, но ние с 10.1.1 версия нито може да я свалим на 10.1 и да джейлнем /не се подписва/, нито има джейл за 10.1.1 и дева е рекъл че ще има за тази версия "like never". КрасотЪ :)

Редактирано от tnt3
Публикувано

Много добър избор за рутер!За стрийм на филмите в домашна мрежа,може да ползваш Infuse или MrMC

Публикувано

Този бекъп на коди не разбрах как да го подкарам. За дропбокс ми иска да видя някакъв линк са активация в log файла, ама тва без джейл не знам как ще стане

Публикувано

Аз ползвах TimeCapsule за бакъп!От файловия мениджър на Коди си добавяш някакъв storage(Capsule,Mac,Windows..)в мрежата където си правиш папка(Kodi backup)примерно!После от настройките на адона посочваш пътя до папката и правиш backup.След преинсталиране на Kodi инсталираш backup addon и посочваш същия път за връщане на настройки .Ще се опитам по-късно на Khripton

Публикувано

IpwnStore се размърдаха;)6fef2fb31136adb6175b572617ebd403.jpgfa16b8005fa6e2660b1af4de0db4dff6.jpg

Публикувано

Какво печелиш с джейла, че не съм запознат ?

Публикувано

Безплатно да инсталираш нещата!Но при положение,че имаш платен абонамент...

Публикувано

Е, имаш, ама всеки месец инсталираш наново. Джейла не решава ли това?

Публикувано

Как ще го реши?Пак със 7-дневен период на LiberTV.За едногодишен лиценз пак опираме до платените сайтове.С джейл ще имаш достъп до файловата система,но на този етап от живота не виждам смисъл

Публикувано

При тия пичове нещата стават веднага, не се чака нищо, за 20мин имах инсталирано и работещо Коди:

https://www.koditvbox.ca/

Струва 10 долара за 1 година. При положение, че 10.1.1 няма джейл, е чудесна алтернатива да си ползвате тв-то пълноценно.

Единственото притеснително нещо за мен е, че всеки един момент може да спре, но този риск го има при всички sign-services за малките черни машинки. :) 

Снощи си поиграх и го инсталирах и настроих, за днес останаха някои дребни доработки. Иначе къстъм версията, която пича по-долу в клипа

качва след инсталацията на Кодито и точно с този скин кърти.

Инструкции:

Публикувано

Така и не разбрах,защо не плати при другите..ipastore примерно?!За по-малко пари получаваш и други подписани приложения!

И кой скин кърти?Криптон е така още от началото!Ако имаш предвид Echo Wizard,те съветвам да стоиш на страна от подобни глупости и да си инсталираш само това от което имаш нужда!!!

Публикувано
преди 4 часа, gogi6 написа:

Така и не разбрах,защо не плати при другите..ipastore примерно?!За по-малко пари получаваш и други подписани приложения!

И кой скин кърти?Криптон е така още от началото!Ако имаш предвид Echo Wizard,те съветвам да стоиш на страна от подобни глупости и да си инсталираш само това от което имаш нужда!!!

Поръчах и платих, описано е на предната страница какво стана.

Публикувано

Верно,че сървиза им куца последно време!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...