MMJ Публикувано Февруари 13, 2017 Публикувано Февруари 13, 2017 Възможно е възможно, само да се намери един купувач на тази извънземна техника с тези умопомрачителни скорости които развива.С този тел за 400 кинта като го руутна ще ми върши три пъти повече работа от сиФоня Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 13, 2017 Публикувано Февруари 13, 2017 Рутвай го веднага!Аванта има там Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 13, 2017 Публикувано Февруари 13, 2017 Рутвай докато не се е ъпдейтнал до Ногът или пък не е гръмнал като Ноут 7 ... Цитирай
emco83 Публикувано Февруари 13, 2017 Публикувано Февруари 13, 2017 (редактирано) @Asen_77 Че на тях и завода им гръмна, не само телефоните. @MMJ Според мен трябва да се оплачеш на Теленор, защото проблема е свързан с тях, а не с iPhone или както казваш ти "сиФоня". Сравнението с единия и другия телефон въобще не ти е уместно. Едва ли андроида ще ти готви супата три пъти по-бързо (не приемай буквално). Всички знаем за тези бъгави, неофициални версии на андроид, които не стават за нормална работа на един телефон. Руутвай колкото си искаш, но тук никой не го интересува това. А това е отделен въпрос какво всъщност ще правиш на един телефон със скорост по-висока от 20-30 Mbps. В предишните постове на тази тема има няколко скрийншотове с доста по-високи скорости. "Ама не са в София...". Това няма нищо общо с производителността на iPhone. Редактирано Февруари 13, 2017 от emco83 2 Цитирай
MMJ Публикувано Февруари 13, 2017 Публикувано Февруари 13, 2017 @emco83 мнението ти доказва, че и 20-30Mbps ти стигат... за какво са ти 75.Абе въпроса е принципен, как една тояга за 400 кинта ще прави повече мегабити от моето дърво за което съм дал 4 пъти повече пари.Сега разбра ли или пак не разбра? )))) Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 13, 2017 Публикувано Февруари 13, 2017 Подлъгал си се да си купиш iPhone:)))Приеми го и ще си по-спокоен!Дървета се ядат постоянно! 1 Цитирай
emco83 Публикувано Февруари 13, 2017 Публикувано Февруари 13, 2017 преди 26 минути, MMJ написа: @emco83 мнението ти доказва, че и 20-30Mbps ти стигат... за какво са ти 75. Абе въпроса е принципен, как една тояга за 400 кинта ще прави повече мегабити от моето дърво за което съм дал 4 пъти повече пари. Сега разбра ли или пак не разбра? )))) Аз съм разбрал, но очевидно ти не си разбрал и пиша отново: Проблема е свързан с оператора, а не телефона. Оплачи се на Теленор. Цитирай
koksibg Публикувано Февруари 13, 2017 Публикувано Февруари 13, 2017 Ми ти пускай още шотове насам-натам как не ти вдига скорост, и после чакай някой да ти купи счупения IPhone, не 1400лв ами 500/600лв ако вземеш ще си удариш дупето в тавана. А и нали си "над нещата", моля те не им отговаряй. Сега ако пак се разсърдиш и 1 година не пишеш си злато да знаеш. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
pepo1919 Публикувано Февруари 13, 2017 Публикувано Февруари 13, 2017 Пешо не го слуша главата,така че нека си е виновен.Чудя се само,да не са един и същи човек с@Neol Цитирай
londongunner Публикувано Февруари 13, 2017 Публикувано Февруари 13, 2017 Не са със сигурност !Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 13, 2017 Публикувано Февруари 13, 2017 Отделни личности са: Neol MMJ - най-дясно в снимката с прошарената коса, седнал на стола Цитирай
mirror Публикувано Февруари 13, 2017 Публикувано Февруари 13, 2017 Проблемът не е в теленор, а в айфоните, просто са си скапани и т'ва е! В крайна сметка Гришо им оправи мрежата ;). 1 Цитирай
Stil Публикувано Февруари 14, 2017 Публикувано Февруари 14, 2017 (редактирано) При избор на LTE ми излиза това https://drive.google.com/open?id=0Bz-e9y55WaToVFcxLVhoUWNoTW8 Нормално ли е ? Редактирано Февруари 14, 2017 от Stil Цитирай
emco83 Публикувано Февруари 14, 2017 Публикувано Февруари 14, 2017 (редактирано) Stil, не си писал с какъв телефон си и от къде го имаш. Ако е от чужбина, не всички iPhone-и поддържат LTE. Ако си с този от подписа (iPhone 4), твоя модел не поддържа LTE (4G). Редактирано Февруари 14, 2017 от emco83 Цитирай
Veselin Panov Публикувано Февруари 15, 2017 Публикувано Февруари 15, 2017 (редактирано) Пича е объркал темата Тук е е за за Теленор,не за Мтел.Дай му енейбъл и виж какво ще стане Редактирано Февруари 15, 2017 от Veselin Panov Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 15, 2017 Публикувано Февруари 15, 2017 Объркал, не объркал - всъщност това е съобщение което трябва да се потвърди при активиране на ЛТЕ и е за всички оператори. При мен е така и на Мтел и Виваком при пускане на ЛТЕ от която и да е от другите две възможни мрежи. Still - отговора е Да, съобщението е напълно нормално. П.П. Ако попитате защо е нужно да се превключва - за активиране на Пърсанъл Хотспот е нужно мрежата да не е на ЛТЕ, защото опцията е неактивна при този избор на мрежата. Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 15, 2017 Публикувано Февруари 15, 2017 Объркал си се!Не важи за Теленор! 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 15, 2017 Публикувано Февруари 15, 2017 Пусни да търсиш с друго устройство сигнал от телефона ти. Не се намира сигнал? Трябва да спреш 4G и тогава ще имаш сигнал. След като веднъж се е вързало другото устройство, тогава превключваш на LTE и си го ползваш спокойно на тази скорост. Само за първоначалното активиране го бърка. Ползвам хотспота редовно и не съм си объркал. Спорил съм с операторите, който излизат с презумцията, че нямам настройки на интернета на телефона. Е имам настройки и на двата телефона и ситуацията е такава. Пробвал съм какво ли не и не се получава. Тествам на iPhone 5s с Виваком и на iPhone 7 с Мтел. И при двата е еднаква ситуацията. И двата са с iOS 10.2.1 и са без джейл. Цитирай
londongunner Публикувано Февруари 15, 2017 Публикувано Февруари 15, 2017 При теленор този проблем го няма ! Никога до сега не ми се е налагало да превключвам на 3G за да се закачи някой на hotspot-a.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
Veselin Panov Публикувано Февруари 15, 2017 Публикувано Февруари 15, 2017 И аз никога не съм имал такъв проблем с Теленор. Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 15, 2017 Публикувано Февруари 15, 2017 На iPhone 4 ли го нямаш този проблем с Виваком? От ЛТЕ мрежа пускаш Пърсанал Хотспот и той си тръгва и успяваш да се вържеш без проблем? Какви са ти настройките на интернета за Виваком? Цитирай
MMJ Публикувано Февруари 15, 2017 Публикувано Февруари 15, 2017 Да, айфона си седи на 4G, пускам хотспот и друг телефон се закача без проблем, това е на Теленор. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.