Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

При мен на Вива, номера не минава а не е да го правя за сефте.

Публикувано

Не го нападайте сега момчето... какво го нападате :)
Явно при него така се случва.
Асене наздраве ;)

Публикувано

Аз със 6с плюс и вивакльоп нямам дерт да пусна хотспот на лте. Като в настройките за лте писах това, защото не можех да се закача за лте и оператор настояваше да вкарам тези настройки, но се оказа, че са спрели клетката и като я пуснаха всичко е наред.

4a16a2fea6e772fec138a50d6d98741b.jpg41e07b7cfea23d69c99a4e61fe47fb6f.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Аз не съм вкарвал ръчни настройки за LTE и Cellular, може и затова да е.
Трябва да мина на 3g, активирам хотспота и се връщам на LTE.

Публикувано

Има някакво минимално развитие в положителна насока.Може и късмет да е

http://www.speedtest.net/my-result/i/1986752667

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Аз съм много доволен от скоростта на 4G на Теленор, НО забелязвам, че прекалено много ми дърпа от обхвата. В затворени помещения почти винаги е на 1-2 черти, на открито достига максимум 4. Като прехвърля на 3G се оправя проблема.

Публикувано

Не ти дърпа от обхвата, когато си на LTE ти показва нивото на LTE, когато си на 3G, ти показва нивото на 3G, когато си на EDGE - на EDGE и така. Това че обхвата на LTE клетката ти е на 30%, това не означава, че на 3G или EDGE не си на 100%.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Без да се навлиза в полемики и разсъждения за операторите споделям
bf7516feef07b862268a54524abfad9e.jpg

Публикувано

Теленор на морето9daf8e2fe0cd70dad34aab662afef9c8.jpgf7157b86e19d3c6f543c8c57969cde2d.jpg

Публикувано

Vivacom миналата година на Слънчев бряг, стигаха до 100!

Публикувано

Никога не съм постгал такива скорости,даже и под водата:)))

Публикувано

От вкъщи с вивата се движа около 92-97mbps за сваляне, но явно и клетката не е много натоварена

Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk

Публикувано

Ето в Сф29608550c8e22f75330b1f94d4bc97e6.jpg

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Някой има ли идея защо когато бях в Гърция с iPhone 7+ и съм на No service и не мога да се свържа с никой оператор това при положение, че ми е активиран роуминг, за теленор става въпрос ?

Публикувано

Защото мрежата не ти е на избор ръчен режим .

Публикувано

Имал съм същия проблем с два апарата през годините (единия беше 5 или 5S, а последния, доколкото помня, беше 6S+), но в държавата Англия.
На втория ден, сред като се пробва всичко възможно с ръчно избиране на мрежи, пробване с няколко различни сим карти, въвеждане на избор и настройки ръчно и какво ли още не, апаратите бяха подменени в Apple store точно за две минути.

С това искам да кажа, че проблема си го има не от сега и варианта е само подмяна.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Теленор имат проблеми с мобилния интернет, да не се чудите, ако ви се изгуби връзката! Аз лично си изкарах акъла и какво ли не правих, рестартирах, ресетвах настройки, сменях 3-4G, обадих се на оператор, да питам дали може да е от картата, която е от по-старите с логото на Глобул и тогава разбрах, че имало проблеми, но уж вече били отстранени. Дръжки - пак изчезна връзката и не се възстановява, добре че съм си в нас и имам WiFi, ако ми трябва.

Публикувано

От няколко дни в Пловдив имат проблеми , в неделя беше ужас LTE почти нямаше , постоянно се сменяше 3G/4G

Публикувано

Вече почти два часа нищо няма, това май е голям проблем, дано не продължи с дни като при вас...

Публикувано

Не знам, за да се шашна и да търся проблема в картата и телефона, сигурно съм доволна от услугите им. Иначе със сигурност има места, където няма обхват, или качеството е по-зле, но това е нормално и не се случва само на Теленор или само в България, а рекламата си е реклама.

Публикувано

И във Враца от два три дни е трагедия.

Публикувано

Проблем имаше и на морето

Публикувано

Ами все пак е техника, нормално е да има проблем, аз лично предполагам, че правят някакви настройки във връзка с роуминга, защото прилича на проблемите когато подновяваха мрежата, надали е случайно. Още повече, че от два телефона един до друг, единия имаше, другия не интернет, а би трябвало да са към една клетка... Не ги съдя строго, въпреки това, че сме 2017 година, защото няма нещо, което да върви безпроблемно, в която и да е област. Примерно от както Мтел взеха Близу стана манджа с грозде, по няколко пъти на ден ми изчезва нета, докато за десетина години съм имала може би общо толкова прекъсвания от както бяха още Евроком. Когато се прави нещо по мрежата неминуемо има смущения, нали не я спират като водата примерно, или парното за профилактика, ще преживеем някой час без нет. Лично мнение, над 20 години съм работила с хора и знам какво е да си от другата страна, не обичам да плюя доставчиците без да има за какво.

Публикувано

Роуминга какво общо има с техниката ?!

Публикувано

Мога само са предполагам, не знам, нещо промяна в билинга може би. Няма значение, може и да е съвпадение

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...