Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Подобен, но за четворка, прозрачен да препоръча някой, ако обича! Ще бъда благодарен. Nude на SwitchEasy подобен ли е?

Прозрачните са 'убави 1, макс. 2 месеца. След това личат много следите от употреба по самия кейс. Също така, личат всякакви прашинки като влязат отстрани. Впечатленията ми са с switcheasy nude както за 4-ка, така и за 5-ца. Все пак не е лош и не загрозява дизайна на телефона. Ако намериш нещо подобно за 10-20 лв, вземи си. Повече пари не си заслужават според мен, след като ще се ползва 1-2 месеца.

Публикувано

Този, който е на видеото е на месец и нещо. Вижда се дали е надраскан, дали има прах и т.н. То няма и как да влезе, но е за петица де.

Публикувано (редактирано)

Pinlo slice 3

Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от hidalgo
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано

Лилавият калъф 1-2 стр. назад в темата даде фира (отвътре почна да се отлепя микрофибъра). Толкова за няколко лв.

Днес ми пристигна Sena Ultraslim. Да видим той колко ще издържи. Има по две дупки на високоговорителя и микрофона. Също така, поради това, че е супер тънък и мек, може да се натиска home бутона и да се ползва Сири. 5-цата влиза доста тясно и това е добре. С времето ще се поотпусне така или иначе. Лесно се и вади - просто с едната ръка се държи отстрани а с другата се избутва отдолу. (доста трудности видях преди да прочета указанията като се опитвах да го изтегля направо от горната страна).

35d6fcf242aba692.JPG b35a33340bf10d9c.JPG 1263f7327193ca84.JPG

Публикувано

Elago S5 Outfit Aluminium White 50 лв. дадох. Има го в други цветове.

41QRIE3iZyL._SL400_.jpg

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Аз комбинирах тези два цвята (soft touch jean blue + orange) на Elago S4 Glide и страшно ми харесва хибридът, който се получи;)

ade4u4u6.jpg

ny3ary8y.jpg

P.S. Извинявам се за качеството на снимките, но андроидите около мен толкова могат...

Публикувано

41QRIE3iZyL._SL400_.jpg

Този калъф го купих за петицата на жена ми и още на втората седмица страничните профили се обелиха, остана здраво само алуминия.

Публикувано

С такъв тип калъфи има проблем при снимане със светкавица:(

Публикувано

Гледай да взимаш кейсове с по-голям отвор при камерата.

Публикувано

За камерата нямя отвор ,има лента за издърпване на тел -лесно се вади с нея ,иначе стои много добре ,за кабелите има отвори -като за китайско е добре...:)))

Публикувано
9uresyba.jpg. Определено ще снимам под водата на лято.
Публикувано

Off:Може да го намажете и със свинска мас. ;)

Не правете това вкъщи!!!

• 2 месеца по-късно...

1528d10899e21fb2995ef17705a4c35e_640x480.jpgddda33e98875af2a57ffd083770b7488_640x480.jpg5985bc6d276441de8036af6d2ab32e3a_640x480.jpg

Редактирано от MI6O
Публикувано

Вече 2 месеца съм с такъв (черен) и не е мръднал. Като нов е. Качеството на изработка е изключително добро. Не е пластмасов на пипане. Гърбът е или алуминий или много наподобява. Малко оставя отпечатъци де, но не прекалено.

Този калъф го купих за петицата на жена ми и още на втората седмица страничните профили се обелиха, остана здраво само алуминия.

41QRIE3iZyL._SL400_.jpg

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Моето гръбче (0.2 mm), купено някъде из ebay. ;)

80ca71f47a0e34f6.JPG

86391487501ef710.JPG

• 2 месеца по-късно...

Някой да предложи ултра тънък заден панел за 5-ца. Ако може да от тази пластмаса която е леко мека и матова (но не силиконов), матово-прозрачен на пипане седи матово като гума? Ще съм благодарен на линкче (може и от ебей също)

Редактирано от profusion
Публикувано

Аз все още съм доста доволен от Elago Outfit. В dice.bg го имат.

3uzubajy.jpg

Всичко което имам :smile:

П.С Някой знае ли дали в някой БГ сайт мога да си поръчам Desmay Slight+ кейс?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от wabbittPG
  • 3 седмици по-късно...
Публикувано

Собствено производство с 3Д принтер ;) това е първия без точна калибровка , ама ....

6644695.jpg6644698.jpg6644702.jpg

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...